• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Yahu şuna da çok gülüyorum.
Seven erkek yapmaz!
Sevdiğin adam yakınlaşmak için herhangi bir adımda bulunmuyorsa seni arzulamıyor demektir. Arzulanmadığın bir ilişkide de boynuzu yemeye mahkumsundur.
İster inanın ister inanmayın "seks" hayatın önemli bir parçası.

Aynen öyle ha nedir seven adam seni zorlamaz sen istemiyorum diyosan uzatmaz o ayrı bir konu ki bu evlilikte de geçerli

“Seven erkek dokunamaz, kıyamaz” deyip evleniyorsunuz sonra konu açıyorsunuz burda “kocam iktidarsız” diye halbuki perşembenin gelişi çarşambadan belli. İki yetişkin sorumluluk sahibi insan sevişmek istiyorsa niye sevişemesin? anlamadım ki kıyamayacak neler oluyor hayatınızda sksjjsjs
Kiyamaz derken sunu demek istiyolar bence :) sonuclarindan dolayi olabilir. Hamile kalma ya da evlenememe durumunda bekaretin diger kisi tarafindan sorgulanmasi vs vs.

Yoksa seven sevdigine oyle bi kiyarki yani :)))

Burda günübirlik yazıp geçiyoruz yarın başka konulara yazacağız ama cidden çok acı nesiller yitip gidiyor göbek deliğini zorlayanlar işedigi yeri bilmeyenler...

Ben bu endişelerimi işyerinde hatun kişilerle paylaşacak oldum aman sanane senin oğlum var dediler benim tansiyon 16 10 olmustur o an yaaa sabır

Kimine göre önemli kimine göre önemsizdir,beni hiç ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren bunu yapmayan ve tercih etmiyorum diyen insanlara "AY NE CAHİL,GÖRGÜSÜZSÜN,YOBAZSIN" tarzında yaklaşan ,kendini çok modern sanan ama bir bk bilmeyen insanlar.
Diğer grupta "SEN KADINSIN ,TÜH ANNE OLACAN" diyen grup .
Bu iki grup da çok tehlikeli bence ,biri kendini çok aydın sanıyor ,o işi yaptım diye çok modernim hayatın şifresini çözdüm kafasında,diğer grupta aslında kendini aşağılayan ,erkek üstünlüğünü kabul eden grup.
Kendi fikrime gelecek olursak ben yapmam ,evleneceğim kişiyle yaşamak isterim ama bu benim YOBAZ olduğum ya da KUTSAL olduğum anlamına gelmiyor!
Anlatabiliyor muyum ?Bu sadece benim tercihim

Sonuçlar gece 12'den sonra mı acıklanıyor?
Umuyorun ki ulke olarak yarın sabah daha aydınlık bir geleceğe uyanırız.
Simdiden hayırlı ugurlu olsun....

Bence o kadar sürmez. Akşamüstü biter bu iş. Bekaretçi tayfa sosyal medyaya "kocişle bıranç qeyfi" temalı foto atmaktan buralara yetişemez:halay:

Seven insan dokunmaz olarak bence diyen arkadaslarda direk tensel olarak konusmuyodur. Mesela sunu dusnuyo olabilirler . Ben bu kizla evli degilken onun ahlaki degerlerine saygi duymaliyim . Istemiyosa israr etmemeliyim. Gibi seyler dusunmeli bence erkek.. bunu demek istiyo olabilirler ya ben bu yonden baktim cunku.

Kimine göre önemli kimine göre önemsizdir,beni hiç ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren bunu yapmayan ve tercih etmiyorum diyen insanlara "AY NE CAHİL,GÖRGÜSÜZSÜN,YOBAZSIN" tarzında yaklaşan ,kendini çok modern sanan ama bir bk bilmeyen insanlar.
Diğer grupta "SEN KADINSIN ,TÜH ANNE OLACAN" diyen grup .
Bu iki grup da çok tehlikeli bence ,biri kendini çok aydın sanıyor ,o işi yaptım diye çok modernim hayatın şifresini çözdüm kafasında,diğer grupta aslında kendini aşağılayan ,erkek üstünlüğünü kabul eden grup.
Kendi fikrime gelecek olursak ben yapmam ,evleneceğim kişiyle yaşamak isterim ama bu benim YOBAZ olduğum ya da KUTSAL olduğum anlamına gelmiyor!
Anlatabiliyor muyum ?Bu sadece benim tercihim
Super yorum olmus eline saglik:) yapanda yapmayanda bizden:))

Aynen öyle ha nedir seven adam seni zorlamaz sen istemiyorum diyosan uzatmaz o ayrı bir konu ki bu evlilikte de geçerli
Polemik olsun diye yazmiyorum, 10 yil boyunca bakire olarak surdurmussunuz ya iliskinizi bi onceki mesaja nazaran, bu mesaja nasil katildiniz? Sevgiliyken 10 yil cinsellik yasamadiginiz esinizin sizi kesin aldatmis (kendi deyimiyle boynuzlamis) oldugunu savunmuyor mu bu uye?

Burda günübirlik yazıp geçiyoruz yarın başka konulara yazacağız ama cidden çok acı nesiller yitip gidiyor göbek deliğini zorlayanlar işedigi yeri bilmeyenler...

Ben bu endişelerimi işyerinde hatun kişilerle paylaşacak oldum aman sanane senin oğlum var dediler benim tansiyon 16 10 olmustur o an yaaa sabır
Gobek deligimi :)) ay yhaaa gozumden yas geldi :)))

Polemik olsun diye yazmiyorum, 10 yil boyunca bakire olarak surdurmussunuz ya iliskinizi bi onceki mesaja nazaran, bu mesaja nasil katildiniz? Sevgiliyken 10 yil cinsellik yasamadiginiz esinizin sizi kesin aldatmis (kendi deyimiyle boynuzlamis) oldugunu savunmuyor mu bu uye?

Bilmem onu mu savunuyor tek tek okumuyorum da yorumları

Hem kadın için hem erkek için benim gözümde eşit bu durum. Birine mübah diğerine yasak değil yani.
Ve evet benim için önemli bütün bedenin bekareti.

Back