- 1 Kasım 2017
- 172
- 191
- 18
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Allah onu anlayanlardan etmesin. Onu anlamak için onun pisliğinde büyümüş olmak gerek..
Isin komik tarafi, hakaretleşenler birbirini "baskasinin fikrine saygi duymamak"la sucluyor..Kim ne yaparsa artık bundan sonra bu konulara girmeyi düşünmüyorum fikrimi söyler geçerim. Herkes seçtiği hayatı yaşar sonuçlarına da katlanır bu kadar basit.
artık nasıl bir ailede yetiştiyse...Çüşşşşşşş
Yavaş gellll
Sen bu ahlaksızlıkla çocuk yetiştireceksin onlardan edep mi bekleyeceksin. Bravo..
Burdakiler ne dediğini anlamıyoruz, ama senin ağzına iyi yerleşmiş bütün küfürler. Belli ki baya harmanlanmışsın..Ulan toplanmis uc bes surtuk burdan bir halt ettik saniyorsunuzyaa allahimmm neyse skldimmmm sizden etiketlemeyin beni kufure doymadiniz valla aliskinsiniz tabi
Yettimbir elin nesi var iki elin sesi var
imza kampanyama buyrun :))
İşte benim de sıkıntı duyduğum tek şey bu. İnsanların görüşleri farklı tabiki de buna saygı duymak yerine herkese kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışılması da son derece yanlış. Kimse kimsenin düşüncesini kabul etmek zorunda değildirKalicak ve yorum yapicaksakta saygi duyuldugu muddetce bence sorun olmaz.herkesinn gorusu farkli yani bu cok dogal ve saygi cercevesinde tartisilabilinir her konu. Ins bunu basarabiliriz toplum olarak her konuda.
Nesilden nesile devam edecek işte bu.artık nasıl bir ailede yetiştiyse...
Aynen.Kesinlikle Katılıyorum . Konu ne olursa olsun tartışmayı bilemeyen bir toplumuz . Ve herkes birbirinin aynısı gibi düşünmek zorunda değil bunu da öğrenemedik gitti
Isin komik tarafi, hakaretleşenler birbirini "baskasinin fikrine saygi duymamak"la sucluyor..
Fikrini soyle git kardesim, "sen niye onemsemiyosun, bana ne sen niye onemsiyosun" diye birbirine saydiriyor millet, konu oluyor sana 40-50 sayfa..
Ya harbi bi defol artik insan artigi mahluk. Cahil comar yuru git.cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Ben oyle bi sey mi dedimŞu ağzından küfür düşmeyen kadın birlikte olan kadınlara daha ilk mesajinda o*** dan farkı yok dedi. Cevap verilmeyi hak ediyordu ben de verdim. Neden hep susan biz olalim ki.
Sorun kendi fikrini kabullendirme çabasıIsin komik tarafi, hakaretleşenler birbirini "baskasinin fikrine saygi duymamak"la sucluyor..
Fikrini soyle git kardesim, "sen niye onemsemiyosun, bana ne sen niye onemsiyosun" diye birbirine saydiriyor millet, konu oluyor sana 40-50 sayfa..
Keske temiz bir beyin ve temiz bir agiz da alabilsekeğer zarsa sorduğunuz, ne kadar önemli olursa olsun, isterseniz 5 dk da yaptırıp yepisyeni bir zara sahip olabiliyorsunuz hem de makul bir fiyata
o yüzden tartışmak çok boş artık, 1000 tl ye satın alabildiğin bir şeyin ne önemi olabilir ki
(satın almaktan kastım yeni zar yaptırmak)
Biz kötüyle uğraşmak yerine birbirimizle uğraştıkça, bu “kötüler” sütten çıkma ak kaşık gibi sıyrılacak her olayın içinde. Ellerinde çekirdekle bizi izleyecekler... ahhh ahhhBen oyle bi sey mi dedimNeden surekli carpitma ve polemik arayışı var? Tam olarak bundan bahsediyorum iste.. Gayet tarafsiz ve yapici yorumuma bile bambaska bi çıkarım.. Hayret doğrusu..
Sorsan herkes her fikre aşırı saygılı..Sorun kendi fikrini kabullendirme çabası
Gorecek ne yetistirdiginiYetistiremezsiniz ki zaten o kapasite yok sizde
Ben diyorum ki, seviyeli sekilde tartisalim, baska biri diyor ki "kufur edene cevap vermeyelim mi, hep biz mi susalim"Biz kötüyle uğraşmak yerine birbirimizle uğraştıkça, bu “kötüler” sütten çıkma ak kaşık gibi sıyrılacak her olayın içinde. Ellerinde çekirdekle bizi izleyecekler... ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?