Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Kim ne yaparsa artık bundan sonra bu konulara girmeyi düşünmüyorum fikrimi söyler geçerim. Herkes seçtiği hayatı yaşar sonuçlarına da katlanır bu kadar basit.
Isin komik tarafi, hakaretleşenler birbirini "baskasinin fikrine saygi duymamak"la sucluyor..
Fikrini soyle git kardesim, "sen niye onemsemiyosun, bana ne sen niye onemsiyosun" diye birbirine saydiriyor millet, konu oluyor sana 40-50 sayfa..

Ulan toplanmis uc bes surtuk burdan bir halt ettik saniyorsunuzyaa allahimmm neyse skldimmmm sizden etiketlemeyin beni kufure doymadiniz valla aliskinsiniz tabi
Burdakiler ne dediğini anlamıyoruz, ama senin ağzına iyi yerleşmiş bütün küfürler. Belli ki baya harmanlanmışsın..

Kalicak ve yorum yapicaksakta saygi duyuldugu muddetce bence sorun olmaz.herkesinn gorusu farkli yani bu cok dogal ve saygi cercevesinde tartisilabilinir her konu. Ins bunu basarabiliriz toplum olarak her konuda.
İşte benim de sıkıntı duyduğum tek şey bu. İnsanların görüşleri farklı tabiki de buna saygı duymak yerine herkese kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışılması da son derece yanlış. Kimse kimsenin düşüncesini kabul etmek zorunda değildir

Isin komik tarafi, hakaretleşenler birbirini "baskasinin fikrine saygi duymamak"la sucluyor..
Fikrini soyle git kardesim, "sen niye onemsemiyosun, bana ne sen niye onemsiyosun" diye birbirine saydiriyor millet, konu oluyor sana 40-50 sayfa..

Şu ağzından küfür düşmeyen kadın birlikte olan kadınlara daha ilk mesajinda o*** dan farkı yok dedi. Cevap verilmeyi hak ediyordu ben de verdim. Neden hep susan biz olalim ki.

Bekaret sizin icin onemliyse ona gore yasarsiniz
Onemli degilse de yine ona gore yasarsiniz
Birileri sevisiyor diye din iman elden gitmez. O kavramlar zaten sabit,senin benim degistirebilecegimiz seyler degil.
Keske ahlaaaaaak diiiiiiin imaaaaaaan diye bagiranlar,cay bardagina inansaydi da azicik agizlari temiz olsaydi.
Yaraticinin katinda pek makbul olmanin yolu ilk duzgun insan olmaktan gecer
Duzgun insan da duzgun konusan,duzgun davranan,elalemi damgalamayan insandir

Şu ağzından küfür düşmeyen kadın birlikte olan kadınlara daha ilk mesajinda o*** dan farkı yok dedi. Cevap verilmeyi hak ediyordu ben de verdim. Neden hep susan biz olalim ki.
Ben oyle bi sey mi dedim Neden surekli carpitma ve polemik arayışı var? Tam olarak bundan bahsediyorum iste.. Gayet tarafsiz ve yapici yorumuma bile bambaşka bi çıkarım.. Hayret doğrusu..

Sorun kendi fikrini kabullendirme çabası

Keske temiz bir beyin ve temiz bir agiz da alabilsek
Bazilarimiza cok lazim

Ben oyle bi sey mi dedim Neden surekli carpitma ve polemik arayışı var? Tam olarak bundan bahsediyorum iste.. Gayet tarafsiz ve yapici yorumuma bile bambaska bi çıkarım.. Hayret doğrusu..
Biz kötüyle uğraşmak yerine birbirimizle uğraştıkça, bu “kötüler” sütten çıkma ak kaşık gibi sıyrılacak her olayın içinde. Ellerinde çekirdekle bizi izleyecekler... ahhh ahhh

Biz kötüyle uğraşmak yerine birbirimizle uğraştıkça, bu “kötüler” sütten çıkma ak kaşık gibi sıyrılacak her olayın içinde. Ellerinde çekirdekle bizi izleyecekler... ahhh ahhh
Ben diyorum ki, seviyeli sekilde tartisalim, baska biri diyor ki "kufur edene cevap vermeyelim mi, hep biz mi susalim"
Ben onu mu dedim be turnam, sen soyle
O kufur eden uye besbelli ki sorunlu, onu dusunerek yazmadim zaten "saygili olalim" onerisini.. Ona yapilacak sey sikayet hatta gerekirse dava etmek..

Yine “saygi” kelimesini okumaktan kusmak uzere oldugum bir konu daha.. saygi saygi diye haykiranlarinda hali ortada, neyse..

Ise dini inanclari karistirmadigimiz icin yazayim, benim icin bir onemi yok.. kendisi ile rabbim arasindaki bir olay, pismandir- degildir kendisini baglar.. onemli olan o insanla bir omru nasil gecirdigindir.. aksi halde zar esnek olur, bir omur lafi yer oturursun.. insanlar zar dan ibaret degildir..

Küfür eden üyenin yazdıklarının ekran görüntüsünü bimer'e, cimer'e ve webihbar'a geçtim. Birkaç güne kadınlar kulübü'nden bilgileri istenir ve kendisi ifadeye çağırılır. Kadınlar kulübü üye bilgilerini resmi makamlardan saklamayan ve yazdıklarından (doğal olarak) üyeleri sorumlu tutan bir websitesidir. Kadınlara kimse bu şekilde hakaret edemez. Herkes bir el atsın da evinden aldıralım şunu.

www.webihbar.org.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…