- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Birazdan gelip "psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum " demez inşallahsavcılıktan aldığı davetiyeyi görünce yüzünü görmek isterdim hele bi de yanında kocası varsa
ah cehalet nelere kadir sanıyor ki klavye beni korur kollar saklar
Benim yazdigim soz alintidir o sozu kullanarak birine kufur etmiyorum zaten konu basliginda sizce onemlimidir degilmidir diyo ben fikrimi soyledim ama yil olmus 2018 falan bana bu cok scma geliyo...tabiki icki icen zina yapan bi suru insan var tabiki hatasiz kul olmaz herkes kendi bacagindan asilir ben fikrimi soyledim herkes ozgur kalbini bedenini istedigi sekilde kullanabilir yargilamiyorum fikrimi soyledim sadece bi cok insan bu konuda onemsiz oldugunu dusunmesiyle onemli oldugunu soyleyenlerin arasindaki kavga yi anlamis degilim herkes kendi fikrini soyler neyin kavgasi bu.
Kuzenim yazmisBirazdan gelip "psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum " demez inşallah
Birazdan gelip "psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum " demez inşallah
Ben çoğunlukla seven insan yapmaz sözüne istinaden cevap yazmıştım aslında bir de alıntıladığınız söze... Kavgaya da gerek yok katılıyorum, böyle seviyeli seviyeli tartışmak varken...Benim yazdigim soz alintidir o sozu kullanarak birine kufur etmiyorum zaten konu basliginda sizce onemlimidir degilmidir diyo ben fikrimi soyledim ama yil olmus 2018 falan bana bu cok scma geliyo...tabiki icki icen zina yapan bi suru insan var tabiki hatasiz kul olmaz herkes kendi bacagindan asilir ben fikrimi soyledim herkes ozgur kalbini bedenini istedigi sekilde kullanabilir yargilamiyorum fikrimi soyledim sadece bi cok insan bu konuda onemsiz oldugunu dusunmesiyle onemli oldugunu soyleyenlerin arasindaki kavga yi anlamis degilim herkes kendi fikrini soyler neyin kavgasi bu.
“Herkes özgür ama modernliği savunan insanlara pezevenk diyebilirim.”
Sonra da “ama bana saygi duyun, duyun ki ben ne idugu belirsiz ozlu sozleri size ithaf edebileyim” :)
Ohh herkes kendi fikrimi söylüyorum diye arada küfürler gırla gitsin dimi !Benim yazdigim soz alintidir o sozu kullanarak birine kufur etmiyorum zaten konu basliginda sizce onemlimidir degilmidir diyo ben fikrimi soyledim ama yil olmus 2018 falan bana bu cok scma geliyo...tabiki icki icen zina yapan bi suru insan var tabiki hatasiz kul olmaz herkes kendi bacagindan asilir ben fikrimi soyledim herkes ozgur kalbini bedenini istedigi sekilde kullanabilir yargilamiyorum fikrimi soyledim sadece bi cok insan bu konuda onemsiz oldugunu dusunmesiyle onemli oldugunu soyleyenlerin arasindaki kavga yi anlamis degilim herkes kendi fikrini soyler neyin kavgasi bu.
He şimdi onu yazıcaktımBirazdan gelip "psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum " demez inşallah
Sesi kesildi nedenseHe şimdi onu yazıcaktım
Suanda nerdeyse esit gibi :)Ankette bekaret önemli tarafı baya bi almış yürümüş ya
rimrBen çoğunlukla seven insan yapmaz sözüne istinaden cevap yazmıştım aslında bir de alıntıladığınız söze... Kavgaya da gerek yok katılıyorum, böyle seviyeli seviyeli tartışmak varken...
Bazı insanlar edep seviyesini zaten kullandığı kelimelerle belli etmiş, cevap verirkenki nazik üslubunuz için teşekkür ederim, dilerim ki bazı oğluna ve kocasına aşık kadın üyelerimiz tartışırken kullandığınız üslubu örnek alır.
“Herkes özgür ama modernliği savunan insanlara pezevenk diyebilirim.”
Birazdan gelip "psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum " demez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?