Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Haklısın canım. Biz herkese potansiyel tartışılacak eleman gözüyle baktığımız için denilen herşeyi kendimize rahatlıkla çekebiliriz.

Şu kadına ( kadın değil bence ) bir tane aferin diyen yokki ona laf söyleyene tepki veresin.

Birkaç sayfa önce bir arkadaşta paylaştı şikayet ettim gidip alsjnlarda evinden bakalım ne diyecek terbiyesiz ahlaksız

Özgürce yorum yapmanız sorun değil ama küfür içerikli olmasına gerek yoktu. İlk olarak söyleyeyim ki kendimi meşrulaştırmaya çalıştığım düşünülmesin, evlilik dışı ilişki yaşamadım kendi adıma da yaşamak istemiyorum. Ama gerçekten seven dokunamaz biraz saçma geliyor kulağa, gerçekten sevenler dokunabiliyor, dünya evlenmeden önce ilişki yaşayıp 30-40 yıllık evli aşk dolu insanlarla doludur baktığınızda. Sizin demeye çalıştığınızı şöyle yorumlayabiliriz, "Seven insan dinen zinanın hükmünü gördüğünden sevdiği insanı böyle bir günaha sokmaz." ki bu bile yeterince yanlış. Hiçbirimiz kusursuz kullar değiliz sonuçta, hepimizin günahları var. Kiminin dini maneviyatı bu günahın hükmünü düşünecek kadar gelişmiş olmuyor, kimi de sadece bu günahı umursamıyor. İçki günah olduğu halde içen bir sürü insan olması gibi ya da sigara. Bu durum da sadece o iki insanın ahiretine zarar, bu nedenle açıkçası ben önemsiz buluyorum, beni ilgilendirmez herkes istediğini yaşayabilir başkalarına zarar vermediği müddetçe de yargılamak bizim haddimize düşmez.

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Tartarak konuşmak zor olmasa gerek, sizin amacınız konu içeriği olduğunu sanmıyorum da saldıracak yerdi niyetiniz yoksa böylesine düşmezdi seviye yerlere.

Sadece eklemek istiyorum,
Bir tarafa dur diyip,
Diğer tarafa yürrüü ve demek =
Tavşan kav, tazı tut dışında hiçbir anlam taşımıyor!!!
Dinde böyle bir kısır döngü yoktur...
OLMAMALIDIR...

Kafası olmadan yaşayan tek hamam böcekleri sanıyordum bende böyle küfür etmek için zamanında iyi küfür yemiş olmak lazım
Küfrü yemekte yetmez bibim, o küfürlerden hazzalmak gerek. Başka türlü olmaz bu pırıl pırıl ahlak.

Kafası olmadan yaşayan tek hamam böcekleri sanıyordum bende böyle küfür etmek için zamanında iyi küfür yemiş olmak lazım

hayır bi de zina zina diye ağlayanlar, gelmiş ananı, seni, şurana şunu şaaparım diye fantazi sıralıyor,
kadın kadına yapınca zinaya girmiyor mu?

Kesinlikle..Bende ss alıp internet üzerinden her yere şikayet ettim. Gören herkes şikayet etsin lütfen. Dün siz yokken iyice coşmuştu, şimdi kayboldu. Şikayetlerle bir şey olmayacağını sanıyor aklınca. Edepsiz pislik..

Aynen de oyle.. Ben o terbiyesiz uyeye niye cevap verildi demiyorum ki, fazlasini da haketti ama agzini bozmaya,banlanmaya hic degmez.. Dava edilsin, evinden alinsin da bi gorsun gununu
Demek istedigim gayet acik.. Kimse kimseyi dusuncesinden ötürü yobaz veya midesiz diye yaftalayamaz, asagilayamaz..

Karsindaki insan hic iliski yasamamissa iliski yasamayan birisini istemesi cok normal. O zaman bakirelik onem kazanir. Ama iliski yasamissa daha once onemsememesi gerekir. Ben ikisine de oy verdim. cunku dedigim gibi.

Sadece eklemek istiyorum,
Bir tarafa dur diyip,
Diğer tarafa yürrüü ve demek =
Tavşan kav, tazı tut dışında hiçbir anlam taşımıyor!!!
Dinde böyle bir kısır döngü yoktur...
OLMAMALIDIR...

İşin dini kısmına girmiyorum; girmemeye çalışıyorum.
Herkesin dini de inancı da yaşadıkları da kendine, ne erkek ne kadın, insan olarak herkes kendinden sorumlu.
Hadi aynı inancı paylaşalım hepimiz aynı fikirde-noktada olalım, eh onda da zina diye oraya buraya yazmadan önce, insan bi "Tövbesinden haberim var mı?" diye düşünür de susar. :) Bu kadar diyeyim, girmeyeyim.

Bu arada yine küfürler müfürler mi vardır nedir? Ohh şahane ahlak :)

Benim yazdigim soz alintidir o sozu kullanarak birine kufur etmiyorum zaten konu basliginda sizce onemlimidir degilmidir diyo ben fikrimi soyledim ama yil olmus 2018 falan bana bu cok scma geliyo...tabiki icki icen zina yapan bi suru insan var tabiki hatasiz kul olmaz herkes kendi bacagindan asilir ben fikrimi soyledim herkes ozgur kalbini bedenini istedigi sekilde kullanabilir yargilamiyorum fikrimi soyledim sadece bi cok insan bu konuda onemsiz oldugunu dusunmesiyle onemli oldugunu soyleyenlerin arasindaki kavga yi anlamis degilim herkes kendi fikrini soyler neyin kavgasi bu.

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
İşte bu tamamen erkektir yapar kadındır susar zihniyetinin yansıması olan küfür karmaşası. Çocuğunun bamyası istediğini yapabilir ettiği küfre bakılırsa, ama bu edepli hanımefendi insanlara laf etmekten namus dersi vermekten geri kalmaz... İsteyen istediği düşünceye sahip olsun da, tutarlı olun, çocuğunuzun bamyasıyla insanlara hakaret etmeyin. İnsanların namusuna dil uzatmak gibi bir iftira altına da hele ki hiç girmeyin. Umarım daha tutarlı davranırsınız gerçek hayatınızda. Allah benim sevdiklerimi sizin ve sizin gibilerin gelini yapmasın. Bu kadar çirkin bir kalbe sahip olamazdınız sanırım. Keşke zardan ziyade dinin maneviyatını anlayabilmiş olsaydınız, sizin adınıza üzüldüm... Önemli olan dilin kalbin temiz kalması, zar falan bunlar sonraki mevzular...

savcılıktan aldığı davetiyeyi görünce yüzünü görmek isterdim hele bi de yanında kocası varsa
ah cehalet nelere kadir sanıyor ki klavye beni korur kollar saklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…