Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
O da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Edep yahu!!!!annesiniz bide bu ne bicim cumleler banlansamda bunlari size soyleyecegim k.bakmayin.cocugunuz bu kadwr kiymetliyse lutfen bu guzel cumlelerle buyutmeyin oglunuzu.hem bi kadinsiniz hem bi anne bu sekilde nasi ornek olmayi dusunuyosunuz.yakisiyor mu size

O da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.
Fikrini yazip cikmak mi? Hem de böyle bi konuda Kk geleneklerine aykiri bi kere..
O ona saldiriyor "bekareti onemsiyorsun, geri kafalisin" diye.. Burdaki de baskasina saldiriyor "bekareti onemsemiyorsun, ahlaksizsin" diye..
Bu tarz konularda hep mi ayni kavgalar, hakaretler yaşanır.. Her gun ac boyle bi konu, her seferinde ayni sekilde seyir eder..

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Yahu şu yaşıma geldim böyle bir küfür ne duydum, ne gördüm..

Burası Kadınlar Kulübü.

Bir kadının böyle fütursuzca küfretmesini kabul edemediğimden dolayı çıkışlar sağ üst köşeden, buyurun sizi dışarı alalım.

Kalicak ve yorum yapicaksakta saygi duyuldugu muddetce bence sorun olmaz.herkesinn gorusu farkli yani bu cok dogal ve saygi cercevesinde tartisilabilinir her konu. Ins bunu basarabiliriz toplum olarak her konuda.

Bence önemli deyil ama erkekler çok takılıyo buna hayır bide şu var hatun her halti yiyo ters ilişkisine kadar yasiyo ama bakire biride birini seviyo ilişki yasiyo bu kız k..sar bakire deyil ama diğeri bakire kendini korumus ben onu bunu bilmem insan kalbi ... olmayacak zar falan filan hikaye...

Kesin topa tutulacagim ama umrumda degil ozgurluk diye bagiranlar ozgurce yorum yapmamada kizacaklar bence onemli bi durum lafim iste gunah diyenlere geri kafali diye kus beyinli diye hakaret edenlere
" Modernleşme ve medeniyet adı altında.. Pezevenkleşmeye gerek yok."
Sevdigin adam olabilir fakat gercekten seven dokunamaz bence.
Dinen zina sayilir

Ya ben msjda tam ne yaziyo onu bile anlamadimk belli yazan sahsiyet pek sallamis ne yapmaya calismissa bir kisim kufru anladimda sonlari hele cidden anlanadim..
Allah onu anlayanlardan etmesin. Onu anlamak için onun pisliğinde büyümüş olmak gerek..

Malesef böyle kutsal bakire kadınlar da var. Muhtemelen hiçbir işe yaramayan bi kadın bence. Erkeklerin böyle metres yan sanayi diye kufur etmek aklina gelmez

Yok bana da erkek gibi gelmedi kocası yuzune bakmadığı için soluğu burda almış
Yazım tarzina bakilinca yaşı da küçük ergenlige girer girmez evleniyorlar dayanamayıp okul eğitim hak getire sonra milletin bekaretiyle kafayı bozuyorlar var bi derdi insan neyi eksikse o cenesine vururmus. Var bi derdi

Kim ne yaparsa artık bundan sonra bu konulara girmeyi düşünmüyorum fikrimi söyler geçerim. Herkes seçtiği hayatı yaşar sonuçlarına da katlanır bu kadar basit.

Kesinlikle Katılıyorum . Konu ne olursa olsun tartışmayı bilemeyen bir toplumuz . Ve herkes birbirinin aynısı gibi düşünmek zorunda değil bunu da öğrenemedik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…