- 18 Aralık 2009
- 6.173
- 6.902
- 773
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Boylelerini atmazlar iste siteden@Kazen sitenize ve üyelerinize yönelik bu saldırıya kayıtsız kalmamanızı çok isterim..
Eğer bu üye erkek değilse ben de hiç bir şey bilmiyorum.
O da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.Uslup farki iste bana gorede onemli ona gorede onemli (oyle mi demisti bilmiyorumda) nese ben bu tarz insanlar yuzunden yada biz yada iste siz ne biliyim yobaz, gerici vsvs artik ne derdesiz o damgalari yiyoruz. Gerci bana hic farketmez damga vs ama dusunceleri cirkin gosterenler kotu niyetli kotu ahlakli insanlar. Siz utanmayin onlar utansin yani kisaca bunu dicektim:))
Edep yahu!!!!annesiniz bide bu ne bicim cumleler banlansamda bunlari size soyleyecegim k.bakmayin.cocugunuz bu kadwr kiymetliyse lutfen bu guzel cumlelerle buyutmeyin oglunuzu.hem bi kadinsiniz hem bi anne bu sekilde nasi ornek olmayi dusunuyosunuz.yakisiyor mu sizecocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Fikrini yazip cikmak mi? Hem de böyle bi konudaO da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.
Yahu şu yaşıma geldim böyle bir küfür ne duydum, ne gördüm..cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Çüşşşşşşşcocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
O da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.
Sen çok oldun artıkcocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Çüşşşşşşş
Yavaş gellll
Sen bu ahlaksızlıkla çocuk yetiştireceksin onlardan edep mi bekleyeceksin. Bravo..
Allah onu anlayanlardan etmesin. Onu anlamak için onun pisliğinde büyümüş olmak gerek..Ya ben msjda tam ne yaziyo onu bile anlamadimk belli yazan sahsiyet pek sallamis ne yapmaya calismissa bir kisim kufru anladimda sonlari hele cidden anlanadim..
Cocugumu karistirmaz kimse mavi karistiricak kadar duserlerse ben den daha beterinide bekleyebilirler
Malesef böyle kutsal bakire kadınlar da var. Muhtemelen hiçbir işe yaramayan bi kadın bence. Erkeklerin böyle metres yan sanayi diye kufur etmek aklina gelmez
Boylelerini atmazlar iste siteden
Ozur dileyene kadar suresiz ban sebebi aslinda
Fikrini yazip cikmak mi? Hem de böyle bi konudaKk geleneklerine aykiri bi kere..
O ona saldiriyor "bekareti onemsiyorsun, geri kafalisin" diye.. Burdaki de baskasina saldiriyor "bekareti onemsemiyorsun, ahlaksizsin" diye..
Bu tarz konularda hep mi ayni kavgalar, hakaretler yaşanır.. Her gun ac boyle bi konu, her seferinde ayni sekilde seyreder..
Kesinlikle Katılıyorum . Konu ne olursa olsun tartışmayı bilemeyen bir toplumuz . Ve herkes birbirinin aynısı gibi düşünmek zorunda değil bunu da öğrenemedik gittiO da önemli demişti ama küfürler kötü oldu. Biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemiyoruz. Sadece fikir yazıp çıkmış olsak böyle şeylere gerek kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?