Polonya lı bir arkadaşım hamile kalmıştı, erkek arkadaşı aldır bebeği diyince hayır aldırmayacağım ben bunun sorumluluğunu alabilirim sana ihtiyacım yok diye rest çekip gitmişti, kızın dik duruşu karşısında adam peşinde koştu ve evlendiler.
Benim bu sevişin kelimesi kullanılmasında ki asıl rahatsız eden yönü, malesef bekareti kaybetme yaşı, 13-14 yaşında ki kızların bu önemsiz birşey nasıl olsa diye erkenden kaybetmesi. Bekarete ne kadar önem verilirse bu yaş o kadar ileri atılacak.
Burada konuşan kadınların çoğu 25 yaş üstü nasıl korunulması gerektiğini , iyi ve kötü insanı ayırt edebilecek vaziyette. Peki 16 yaşında ki bir kızın ilişkiye girip karnı şişene kadar hamile olduğundan haberi bile yokken, ben bekarete önemsiz diyemem. Bu olaylar yüzünden bir çok kız tehdit edilip kameraya çekilip başkalarıyla birlikte olmaya zorlanırken biz hala bu konuları ne yüzle savunup bu konuyu tartışa biliyoruz.
Devir gerçekten zor. Bekaret herkesin kendi tercihi olan birşey ama malesef bizim 22 den sonra çok az kadının aklı başında kaybettiği bekaret yaşı git gide daha erken yaşlara düşüyor.
Burada +25 yaşında ki kadınların acaba hamileyim diye konu açıp bize sorduğu bir ülkeden bahsediyoruz