• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Bu yorumdan sonra gerçekten önemli dediğime utandım bi bayan bu kadar nasıl küfür edebilir? Tamam uygun dille tepkiyi anlarım da küfür fazla değil mi?

Uslup farki iste bana gorede onemli ona gorede onemli (oyle mi demisti bilmiyorumda) nese ben bu tarz insanlar yuzunden yada biz yada iste siz ne biliyim yobaz, gerici vsvs artik ne derdesiz o damgalari yiyoruz. Gerci bana hic farketmez damga vs ama dusunceleri cirkin gosterenler kotu niyetli kotu ahlakli insanlar. Siz utanmayin onlar utansin yani kisaca bunu dicektim:))

Sen neden o zaman milletin anasını karıştırıp yan sanayi, metres deyip namuslarına o pis dilini uzatıyorsun?! Edepsiz! Vallahi billahi seni şikayet edebileceğim her yere şikayet etmezsem sana rahat verdirirsem benim adımı silsinler.
Nolur eettt yoksa hatrim kalir

Sen neden o zaman milletin anasını karıştırıp yan sanayi, metres deyip namuslarına o pis dilini uzatıyorsun?! Edepsiz! Vallahi billahi seni şikayet edebileceğim her yere şikayet etmezsem sana rahat verdirirsem benim adımı silsinler.

Onun doğurduğu çok önemli çünkü. O kadar seviyesiz terbiyesiz ki ne yetistirdiginden hayir gelir bu memlekete ne de kendisinden. Bu yaptıklarının yaptırımı olmaz sanıyor.

Aşık demek istedi heralde en azından öyle ümit ediyorum
Ben pek öyle okumadım. Böyle bir anneden nasıl bir evlat yetişir ki? Yazıklar olsun, edep haya denen şey kalmamış sonra da ben anneyimmmm ben kutsalımmm diye ortalıkta dolaşıyorlar.
Tabi tabi en kutsal sensin, kutsal bakiresin sen!

Aynen canım yani bu bekar et mevzusunu çok uzattık dediğin gibi bu gibi olayların bir yaşı olmalı misal 18 yaş üstü gibi çocuklar bir nevi cahil oluyor maalesef çabuk kandiriliyorlar bu yüzden başta aile eğitimi verilmeli derim.
Polonya lı bir arkadaşım hamile kalmıştı, erkek arkadaşı aldır bebeği diyince hayır aldırmayacağım ben bunun sorumluluğunu alabilirim sana ihtiyacım yok diye rest çekip gitmişti, kızın dik duruşu karşısında adam peşinde koştu ve evlendiler.

Benim bu sevişin kelimesi kullanılmasında ki asıl rahatsız eden yönü, malesef bekareti kaybetme yaşı, 13-14 yaşında ki kızların bu önemsiz birşey nasıl olsa diye erkenden kaybetmesi. Bekarete ne kadar önem verilirse bu yaş o kadar ileri atılacak.
Burada konuşan kadınların çoğu 25 yaş üstü nasıl korunulması gerektiğini , iyi ve kötü insanı ayırt edebilecek vaziyette. Peki 16 yaşında ki bir kızın ilişkiye girip karnı şişene kadar hamile olduğundan haberi bile yokken, ben bekarete önemsiz diyemem. Bu olaylar yüzünden bir çok kız tehdit edilip kameraya çekilip başkalarıyla birlikte olmaya zorlanırken biz hala bu konuları ne yüzle savunup bu konuyu tartışa biliyoruz.

Devir gerçekten zor. Bekaret herkesin kendi tercihi olan birşey ama malesef bizim 22 den sonra çok az kadının aklı başında kaybettiği bekaret yaşı git gide daha erken yaşlara düşüyor.

Burada +25 yaşında ki kadınların acaba hamileyim diye konu açıp bize sorduğu bir ülkeden bahsediyoruz:KK48:

Ben pek öyle okumadım. Böyle bir anneden nasıl bir evlat yetişir ki? Yazıklar olsun, edep haya denen şey kalmamış sonra da ben anneyimmmm ben kutsalımmm diye ortalıkta dolaşıyorlar.
Tabi tabi en kutsal sensin, kutsal bakiresin sen!
Çocuğun annesi böyleyken gerisini düşünmek istemiyorum :olamaz: üzüldüm çocuğa

Ulan toplanmis uc bes surtuk burdan bir halt ettik saniyorsunuzyaa allahimmm neyse skldimmmm sizden etiketlemeyin beni kufure doymadiniz valla aliskinsiniz tabi
Kazen Kazen sitenize ve üyelerinize yönelik bu saldırıya kayıtsız kalmamanızı çok isterim..

Deistim diyor deist yaradana inanıyor dinlere değil hem ne alaka yani birşeye inanmak zorunda mı herkes

Hm bende degistim diye okudumda . Yoo kendi bilicegi is ben zorunda diyemi sormusum sadece merak ettigim icin sordum. Deist suan ogreniyorum mesela buda bir bilgi degilmidir? Yargilamak kimsenin haddi degil bana dil uzatmadigi surece .

Bi insanın ancak bi yarasi varsa böyle tepkiler verir. Belli bi zoru var ses de çıkartamamış burda nick arkasından konuşuyor
Bastirilmis cinsellik
Sevisemiyorlar sevisemiyorlar,evlenince adam yuzlerine bakmayinca iste boyle sinir yapiyor.
Sonra din iman diye bas bas bagiriyorlar. Birileri sevisince din iman elden gitmez sunu bir anlatamadik

Musluman degilsiniz yani ? Suan yargilamak icin yazmiyorum sadece merak ediyorum neye inandiginizi.

Deist ne demek bilseydiniz musluman degilsiniz yani demezdiniz. Neye inandigimi tabi ki yazardim ama bu daha fazla tartisma yaratabilir ve forumda da bunlar yasak. Siz google dan arastirmakta serbestsiniz.

Madem zar önemsiz burada bikiritimi kiybittim simdi ivlilik disiniyirim diktirsem inlisilir mi diye sorulan konulara yine ayni düsüncede ki insanlar diktir diyor? E o zaman o soruyu soran kisiyide topa tutun yahu

Bu ne perhiz ne lahana tursusu :deli:

Demek ki neymis; her ne kadar yirtinsakta önemsiz diye, toplumun cogu önemli diyoo :KK52:
Bekaret onemli veya degil tartismasindan ziyade, sizin "zar kadinda var, demek kadin icin daha önemli" cikariminiz sorun oldu.. Yani sahsen ben buna anlam veremedim.. Halen de baska cikarimlar yapmaya devam ediyorsunuz..
Erkekte zar yok diye ona sınırsız imkan verilmemis, daha mubah da gorulmemis..
Zar onemli olabilir sizin icin, bekaret de ayni sekilde.. Ama kalkip "zar var, demek kadina daha buyuk ayip" demeniz cok abes..

Back