Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

benim eşimin sperm sayısı azdı.. varikosel vardı..
ondan yöneldik tüpe..
sebepsiz infertilite yi çok duydum ilginç geldi bana..
herşey yolunda olupda olmaması..
aylin hnm ne diyor peki?
daha önce denemeniz oldu mu?
evet maalesef ilginç ve sorun bulanamadığı için tedavide birşeye yönelik olamıyor.. herşeyi deneyip yıpranyorsunuz. aşılamada yaptırdık olmadı. en son tüp bebek denemeye karar verdik. inşallah olur

evet maalesef ilginç ve sorun bulanamadığı için tedavide birşeye yönelik olamıyor.. herşeyi deneyip yıpranyorsunuz. aşılamada yaptırdık olmadı. en son tüp bebek denemeye karar verdik. inşallah olur

hiç pozitifi görmedin mi?
tüp bebek yöntemi aşılamadan çok daha ileri..
başarı oranın daha fazla olur..
ki ilk tüp bebek denemen sanırım
bakma pko olman bile engel yaratıyor gebelikte..

hiç pozitifi görmedin mi?
tüp bebek yöntemi aşılamadan çok daha ileri..
başarı oranın daha fazla olur..
ki ilk tüp bebek denemen sanırım
bakma pko olman bile engel yaratıyor gebelikte..
maalesef hayır. hatta o kadar psikolojim bozulduki artık Allahım bi kere pozştşf olsun sonra düşsün ama nolur olsun diye düşünüyordum. ama şimdi öyle düşünmüyorum. inşallah 2 tane birden olur sağlıcakla kavuşurum diye düşünüyorum. Allah ansip kısmet ederse..

Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam et dedi...

tebrikler ozaman..
yeni yıla inşallah güzel haberlerle girersin cnm..
sana en büyük hediye olur..
dualarım seninle..
bol bol dinlenme zamanı..:)

ilk denemede 2 transfer yapmıyorlar ama..
yaş kaç senin?

Ya kizlar benim kafama takildi. Dun transfer oldum 9 gun sonra HCG istedi dr. Neden boyleacaba. 9 gun erken degil mi..

arkdaşlar merhaba buraya yeni üye oldum aranızda bahçeci doç.dr.aylin hanıma gideniniz varmı bu arada ben 14 aylık evliyim ilk günden buyana korunmuyoz son gittiğim doktor normal yollarla çocugun olmaz dedi çok üzgünüm ve çok ağlıyom ne yapıcağımı bilmiyom banayardımcı olurmusunuz

Canim benum hosgeldin. Bu topik zaten aylin hanimin hastalarinin oldugu topik. Bende aylin hanimin hastasiyim. Peki neden olmazmis cocugun bi sebep soylemedi mi? Moralini bozma desemde pek ise yaramiycak biliyorum, ama burda paylasimlari okudukca ve sen paylasim yaptikca kendini daha iyi hissedeceksin emin ol. Destek ve dualarimiz birbirimiz icin. RABBIM once sifalar sonrada hayirli evlatlar versin hepimize. Sevgiler...

yani bi konu başlığı açmak istemedim ondan buraya yazdım yardımcı olursanız sevinirim ama kimse yok galiba

yani bi konu başlığı açmak istemedim ondan buraya yazdım yardımcı olursanız sevinirim ama kimse yok galiba
Su an be varim canim. Biraz telasli gordum seni sanki. Sakin ol, ALLAHIN izniyle her derde deva her sikintiya care var..

şu an çok mutlu oldum cevabını görünce evet üzgün ve telaşlıyım çümkü henüz hiç kimseyle paylaşamadım bunu daha doğrusu paylaşmak istemiyom çümkü kimse anlamıyo beni yani ben öyle düşünüyom

Evet canim oyle oluyo. Eger ayni derdi tasimiyorsa en yakinindakiler bile anlamiyor seni. Anladigini zannediyorlar sadece. Ama burda hepimizin ortak derdi anne olamamak, belki rahatsizliklarimiz sebeplerimiz farkli ama derdimiz ve hasretimiz ayni. O yuzden bende burda hemen herkes de kendi cevresine anlatinca degil burda yazisinca rahatliyor. Biseyler ogreniyor destek oluyor destek goruyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar derler ya. Aynen oyle.
SEN NE YAZMAK YA DA SORMAK ISTIYORSAN YAZ. bi fikri olan mutlaka cikacaktir. "2016 aralik tup bebek" "bahceci fulyada tedavi gorenler burayaaaaa" bu iki topigi de takip et orda da baya arkadas var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…