Bende ilk bebeğimi 8 haftada kalp atışını duyduktan sonra kaybettim sonra sonra uğraşmak istemeyip tüp bebek sürecine başladım ve ha
Merhaba bende ilk bebeğimi 8 haftada kalp atışını duyduktan sonra kaybettim sürecim kanamalı gemişti ikincisinde uğraşmak istemeyip tüp bebeğe yöneldik ve ilk denemede hamile kaldım aynı şekilde 3 ay kanamalı geçti aspirin ve düşük önleyici iğneyle 3 ayın sonunda kanamam geçti 6 aylıkken detaylı ultrasonda bebekte ağır problemler olduğunu öğrendim belkide sağlıklı olmadığı İçin ilk 3 ay düşecekti ama biz ilaç iğneyle baskıladık bilmiyorum
sonrasında testler yaptırdık ne eşimde ne bende bir problem çıkmadı pıhtılaşma normalmiş şimdi tekrardan kimyasal gebelik yaşadım aynı şekilde hamileliğimi adet kanamasının uzamasının sebebini hastaneye giderk öğrendim yani sağlıklı bir hamilelik için ne yapmak gerek artık bilmiyorum lütfen aynı sorun yaşayıp sağlıklı hamileliğe kavuşan veya bu konuda araştırma yapan iyi bir doktor tavsiye edecek arkadaşlarım paylaşırsanız sevinirim