Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

bu işte en önemli şey laboratuvarmış. bende o yüzden bahçeciyi seçtim. bende de pko var en son ekimin ortasında regl olmuştum. tarlusal verdi dr şimdi omaı bekliyorum sonra Allahın izniyle yumurta toplama işlemi..

bende tarlusal kullanıyordum önceden..
şimdi doktoru değilştirdim ya acaba diyorum arayıp sorsam mı önce yoksa içip mi gitsem kaldım kararsız..
sen hangi doktordasın cnm..
aslında bakarsan bnimde embriyolar acıbadem maslakdaydı oranında laboratuvarı güzel..
ama kesinlikle sana katılıyorum laboratuvar ve doktor çok çok önemli..

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim... :KK5:

ben son gebelik olmayınca kürtaj oldum..
yeni çekilen hsg de bişey yok dedi çok hafif yapışıklık gibi var dedi gösterdi gerek dee yok aslında dedi..
ama ben genede yapalım hemde çizik atarız kafamızda bişey kalmasın dedim..
olur dedi ama genede tam histereskopi gibi olmayacak dedi adını söledi daha kısa az içeri girip yaparız dedi..
daha ucuza mal olacak yani..
yani birazda benim isteğim gibi:)))
ne kadara yaptırıyorsun bu işlemi canım :)

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim... :KK5:

ohh süper haber 5.güne geldiler demekdir..
bol şans diliyorum sana..
dularımız seninle..
şu an yok sanıım senle sayıcak:)
ilk gebemiz olacaksın inş

ohh süper haber 5.güne geldiler demekdir..
bol şans diliyorum sana..
dularımız seninle..
şu an yok sanıım senle sayıcak:)
ilk gebemiz olacaksın inş
Ayyy canim insaallah. Hep baska pozitif hikayeleri okuyup umutlandim. Bende birilerine umut olmayi cok isterim. RABBIM hepimize nasib etsin...

canım hayırlıs olsun son aşamaya gelmişsin inşallah sonucunda güzel olur hadi geri sayım basladı senin için
1f642.png

bende tarlusal kullanıyordum önceden..
şimdi doktoru değilştirdim ya acaba diyorum arayıp sorsam mı önce yoksa içip mi gitsem kaldım kararsız..
sen hangi doktordasın cnm..
aslında bakarsan bnimde embriyolar acıbadem maslakdaydı oranında laboratuvarı güzel..
ama kesinlikle sana katılıyorum laboratuvar ve doktor çok çok önemli..
ben müstecep beydeyim. adet olsum yarında 2. günüm. randevu aldım yarın uğrayacağım kısmetse. iğnelere başlar diye düşünüyorum..

X