- 16 Haziran 2011
- 14.694
- 60.541
Şöyle ki o kadar inişli çıkışlı bir ilişkimiz var ki . Bazen tamamen benimle aynı fikirde olan ama kısa bir süre sonra bambaşka hareket eden bir insan düşünün . Sizin istekleriniz de bazen yanıt buluyor ama çoğu zaman oteleniyor ve bunun farkına varamiyorsunuz. Ben bu aydınlanmayı yeni yaşıyorum . Söylediğim gibi çocuk mevzusunda aşırı üzgün ve kırgındim bir süre kendime olmuyor diye . Bosanmak dediğim gibi öyle bir seçenek olmadığı için bana yoldaş olacak elimden geldiğince iyi yetiştirecek bir evlat istedim . Eşimde istiyordu ilk zamanlar ne zaman onda da sıkıntı olduğunu öğrendik iyice saçmalamaya başladı . Ve biz artık bu yola girmiştik . Ben o zamanlar kabullenemiyir erkek psikolojisi diye düşünüyordum . Belkide öyleydi bilmiyorum ama yansıması çok yorucu ve kiriciydi . Bana karşı çok kötü bir insan değil . Bu ailesine düşkünlüğü hep aramızda problem oldu . Bunuda zamanla umarım anlar çünkü son zamanlarda bariz gözüne soka soka yapılan haksızlıklar var umarım gözleri açılır . Yani demem o ki malesef yaptığım evliliği terk etme şansım yok bende düzelmesi için elimden geleni yapıyorum
Yani demem o ki malesef yaptığım evliliği terk etme şansım yok bende düzelmesi için elimden geleni yapıyorum
Eşiniz günün birinde bu evliliği terk etmeye karar verirse ne olacak ? Boşanırsanız sokakta mı kalacaksınız?