Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

bende aylin hnm la ön görüşme yaptım iyi bir doktor..
hasta olmayı bekliyorum histereskopi yapıp bir sonraki ay tedaviye başlıcayacaz..
sizinkiler ne durumda..
Hayirlisi olsun canim. Benim yarin 16.00 da yumurta toplama islemim olcak nasibse. Hersey yolunda giderse onumuzdeki hafta ici de transfer. MEVLA gorelim neyler, neylerse guzel eyler...

Kizlar merhaba, bugun opu oldum. 9 tane toplandi. Yarin bilgilendirme icin arayacaguz dediler. Hemsireler hasta bakicilar anestezi uzmani hepsi cok iyi davrandi. Ben tesetturluyum, ameliyathaneye giderken esarbimi aldilar ama hastaneye ait bir ortuyle basimi ve kollarimi guzelce kapatarak goturduler. Bu konuda dikkatliyiz, hele ki hastamiz bu konuda hassas ise dahada ozen gosteriyoruz dediler. Bu benim icin onemli bir ayrinti bu konuda da benden arti puan aldilar. Hepinize dua eder, dualarinizi da beklerim.

Mustafa hocadan memnun kaldınızmı peki

Ayy sevindim valla seninde rahat olman çok önemli..
9 iyi bir sayı inş hepsi güzelce büyür gelişir cnm..
Aşamaları yazışalım

Ayy sevindim valla seninde rahat olman çok önemli..
9 iyi bir sayı inş hepsi güzelce büyür gelişir cnm..
Aşamaları yazışalım
Bugun aradilar 9 ymurtanin 7 si olgunmus. 5 tanesi dollenmis. Sali 3. Gunde arayip tekrar bilgi vercez dediler. 5. Gune gitmek istiyor aylin hanim. Nasibse oyle olucak. Evet burda paylasmak moral oluyor insana

Bugun aradilar 9 ymurtanin 7 si olgunmus. 5 tanesi dollenmis. Sali 3. Gunde arayip tekrar bilgi vercez dediler. 5. Gune gitmek istiyor aylin hanim. Nasibse oyle olucak. Evet burda paylasmak moral oluyor insana

inş 5.gün embriyosu olur cnm..
daha kaliteli ve tutunma olasılığı daha fazla oluyomuş..
benimde 2. embriyom 5.gün çünkü..

inş 5.gün embriyosu olur cnm..
daha kaliteli ve tutunma olasılığı daha fazla oluyomuş..
benimde 2. embriyom 5.gün çünkü..
Evet canim oyleymis. Aylin hanim da oyle anlatti bende netten de arastirdim. Aylin hanim da cok guven verdi bana. Guzel guzel acikladi neyin ne oldugunu. RABBIM hepimize nasib etsin hayirla anne olabilmeyi. "Benim 2. Embriyom 5. Gun" yazmissinn. Tuttu sanirim. Kacici denemendi
Nerde oldu aylin hanim da mi vs vs anlat biraz da umudum dahada artsin.

yok tatlım..
benim tüm embriyolarım 5.gün dü..
tüm denemelerim benim tuttu aslına bakarsan..
ama 1 tanesi dış gebelik oldu
bu son denememdede tuttu gene 8 haftalıkdı kalp atışı alamadık..
hiç bir denemem bahçecide olmadı cnm..
benim doktorum halit fırat erden di ama kendisi yurt dışında o yüzden mecburen doktoru değiştirmek durumunda kaldım..
aylin hnm la görüştüm ilk çok ilgili bilgili banada çok güzel anlattı açıkçası beni tatmin etti diyim çünkü 3 tane doktor gezdim ve kendisinde karar kıldım..
pco var bende hastalanmayı bekliyorum ama hala olmadım bu haftayıda beklicem olmazsa gidicem tekrar kendisine ve tedaviye başlayacaz.
bana histereskopi yapıcak ondan sonra dondurulmuş embriyolarımla tedaviye dewam edicez.
mustafa bey görüşmek istedim ama randevuyu 1 şubata verdiler:) inanılmaz yoğun oda ama bakalım hayırlısı
olmadı aylın hnmla dewam

tedavi aşamalarını bizimle paylaştığın için teşekkürler duacı :)) inşallah müjdenide alırız

neden histereskopi oluyorsun canım ? problem nedir kendimi önerdi ??

ben son gebelik olmayınca kürtaj oldum..
yeni çekilen hsg de bişey yok dedi çok hafif yapışıklık gibi var dedi gösterdi gerek dee yok aslında dedi..
ama ben genede yapalım hemde çizik atarız kafamızda bişey kalmasın dedim..
olur dedi ama genede tam histereskopi gibi olmayacak dedi adını söledi daha kısa az içeri girip yaparız dedi..
daha ucuza mal olacak yani..
yani birazda benim isteğim gibi:)))

Kizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarinbuyumesi problemsiz devam etsin insaallah.

inş cnm..
dualarım seninle..
herşey yolunda gidicek çok düşünmemeye çalış

inş cnm..
dualarım seninle..
herşey yolunda gidicek çok düşünmemeye çalış
Canim yaa boyle guzel cevaplari okudukca icim kipur kipir oluyo, gozlerim doluyo inan ki... Birbirimuzi hic taninadigimiz halde ayni duygulari paylasiyor olmak ne guzel. Bazen en yakinlarimla bile burdaki paylasimlar kadar ifade edemiyirum kendimi. sizlerde benim dualarimdasiniz. MEVLAM hayirla sonuclandirsin.

şu anda en çok biz birbirimizi anlıyoruz
aynı şeyleri yaşadığımız için..
bende böle okuyunca bir an önce başlamak istiyorum:)

bu işte en önemli şey laboratuvarmış. bende o yüzden bahçeciyi seçtim. bende de pko var en son ekimin ortasında regl olmuştum. tarlusal verdi dr şimdi omaı bekliyorum sonra Allahın izniyle yumurta toplama işlemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…