- 6 Haziran 2014
- 492
- 472
-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
ALLAH yardimcin olsun canim. Insaallah hersey yolunda gider ve pozitif sonuclanir. Bende aylin hanimin hastasiyim. Kendisinden cok memnunum.guleryuzlu, ilgili, arastiran ve sorularinizi cevaplayan bir doktor. Tabiki memnuniyette goreceli bi kavram, her hastanin istegi beklentisi farkli olabilir. Ama ben daha onceki merkezdende doktordanda memnun degildim. Aylin hanimi cok sevdim.Herkese merhaba bu zor süreçte Rabbim hepimize yar yardımcısı olsun inşallah. Ben 31 yaşındayım 1.5 sene evliyim ve polikistik over hastasıyım eşimde sperm azlığı var ama çok değil , aşılama denedik Ekim ayında tutmadi ve şimdi tup bebek için araştırma içerisindeyiz Aylin Hanım için olumlu yazılar okudum ona danışmak istiyorum.
bende rahim dinlendirme yöntemi uyguladı doktorum herkese yapılıyor mu bakalım bizimde haftaya transferimiz trasnfer öncesi bir muayene çağırdı doktorum sizleer neler yaptınız transfer öncesi kızlar
bende rahim dinlendirme yöntemi uyguladı doktorum herkese yapılıyor mu bakalım bizimde haftaya transferimiz trasnfer öncesi bir muayene çağırdı doktorum sizleer neler yaptınız transfer öncesi kızlar
Evet kizlar ben hala takipteyim sizleri, belki bu zorlu uzuntulu sureci atlamda yardimci olursunuz.. Sizlerin pozitif sonuclarini gorup tekrar bi umutla belki yeni tedaviye gecis yaparim ama tabiki bizi manevi kisimdan ziyade maddi bolum dusunduruyor. Cunku dondrulmys embriyomuz kalmamisti, tekrar sil.basran epey masrafli ve aylin hanim rahim dyvarin ve embriyo kaliten cok iyiydi o yuzden negatife sebep olan durumu bulmamizlazim bunun icinde bazi islem ve testler gerek dedi eeeee tabiki bu ekstra islemlerde hepsi ayri masraf. Biraz toparlaninca tekrar gidip gorusucem netlestirmek icin. Ben aylin hanimdan da hemsiresi merve hanimdanda cok nemnundum. Aylin hanim test gununun aksami da iyi dileklerini bildiren bir mesaj atti. Oyle iste, RABBIM(cc) insaallah bizede evlat sahibi olmayi nasib etsin.selam;
bizde şu an bişey yok hasta olup histereskopi olucam ben..
tek transfer olanda şu an duaci idi..
oda ne yazıkkı negatif oldu..
başkada var mı bilmiyorum:)
sende sorun nedir?
Hadi hayirli olsun. RABBIM hayirlisiyla anne olmayi nasib etsin insaallah amin. Test gunun ne zaman? Kacinci gun embriyosu?canım ben bu hafta oldum transferim bakalım geri sayım başladı inşallah veririm hayırlı haberi size
canım ben bu hafta oldum transferim bakalım geri sayım başladı inşallah veririm hayırlı haberi size
canım ben bu hafta oldum transferim bakalım geri sayım başladı inşallah veririm hayırlı haberi size
bende ablamın yanına izmite geldim bir kaç günlüğüne evde sonuç beklemekten stres oldum inşallah hayırlı haberler veririm
Ayyyy aminnn. Inanin gozlerim parladi yazinizi okuyunca, 4 negatuften sonra umut oldunuz. Probleminiz neydi ve oncekil denemelerden farkli olarak baska islem yontem vs denendimi 7. Tedavinizde.. RABBIM evladiniza hayirli omur nasib etsin. Sevgiler.7 kere tup bebek tedavisi geçirdim çok çok zorlu bir surecti Allahima şükürler olsun minik kızım kollarımda 5 aylik :) tedavimi memeorila kahraman bey yaptı çok umutsuzdu ama Güzel Allahım nasip etti yerleştirme işlemini Aylin hoca yapmıştı onun ellerinin uğruna inanıyorum ben Allahima şükürler olsun allahım olmayan herkeze nasip etsin..
Ne guzel RABBIM omur boyu ayirmasin. Benimde ilk tedavimde gonal-f 450 lik kullandim . aylin hanim 4. Denemede gityim ve banada yuksek bi doz bu dedi ve 225 lik kullandirdi, diger 3 transferden sonra kalcadan igne gobekten igne vaginal jel gobek banti ve estofrem hap kullandim. Aylin hanim ise sadece coraspin ve 1 kalcadan igne verdi. Ben aylin hanima cok guvendim cok sevdim ama nasib degilmis, maddi imkani olystyrabilursem tekrar aylin hanimda deniycem insaallah. Ama dondurulmusumyz hic kalmadi o yuzden biraz zamana ihtiyacimiz var birikim yapmak icin.Aminnnnnn Allahım korusun cümlesini..Sorun esimdeydi tek şansımız tup bebekti Tedaviler yüksek dozda gonal f başlamıştı 20 den fazla yumurta alınıyordu dolleniyodu ama 2 gün transfer oluyodu 3 gune gitm3z deniyordu bu böyle 3 sefer tekrarlandı doktorum da çok iyiydi ama bişeyler istediğim gibi yolunda gitmiyodu her tedavi negatif ve yıkım diinanın hala gözlerim doluyo neyse fazla uzatmayim en son memeorial de 2 tedavim oldu aylin hoca tanıştık aldı beni karşına yüksek dozda ilaç kullanılmış sana çok çok düşük dozla ilac baslayip az yumurta ama kaliteli yumurta toplayalim dedi evet yumurta az oldu (5) ama 4 güne kadar gitti buda benim için olumlu bişeydi tabi negatif oldu en son tedavimi aylij hoca izinde oldugu icin kahraman bey de devam ettik 3 yumurta toplandi 2 dollendi tiransferimi aylin hoca yaptii ve minik mucizem beni bu sefer bırakmadı..
Amin canim cok sagol. Esim henuz isten gelmedi. Gelsin hemen anlatcam senin hikayeni. Bu aksam umud oldun bana, cok saol. Selametle...Allahım yardımcınız olsun maddi manevi çok zor..bende bundan önceki tedavilerde hep 450 gonal f vuruldum aylin hocada 200 225 gonal f başlamıştık benimde hiç donmus embiryom yoktu hep baştan başladı tedaviler pes etme umudunu yitirme sakına dualarım seninle Allahım gönlunun muradıni kucağına versin inşallah
Sagol ALLAH RAZI OLSUN.Ne demek canimm herzaman istediğini sorabilirsin bende ilk başladığımda kk gulden arkadaşim canımla tanıştım her sorduğum soruya bıkmadan cvp vermişti sende bana sor mutlaka elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ve bende okuduğum herşeyi eşime anlatırdımbi mutlu olurdu ki sorma
Allahım yardımcınız olsun maddi manevi çok zor..bende bundan önceki tedavilerde hep 450 gonal f vuruldum aylin hocada 200 225 gonal f başlamıştık benimde hiç donmus embiryom yoktu hep baştan başladı tedaviler pes etme umudunu yitirme sakına dualarım seninle Allahım gönlunun muradıni kucağına versin inşallah