- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 36
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
bu arda benim hikayem şöle ben 21 yaşındayım evliligimin ilk ayı bi sabah agrıyla uyandım ve daha sonra eşimle bera ber bi özel hastaneden randuvu aldık ve gittik doktor muane etti ve hiç bi sorun yok dedi ama benim hislerim bana bisorun olduğunu söylüyodu bu arada adetlerim düzenli agrımda çok dayanılmaz degil ki ben adetliyken bile ağrılarım olmaz nedense ben öyle his ediyodum doktoru degiştik başka doktora gittik o çikolata kistin var dedi ama küçükmüş 3 santim kadar bişi senin 1 senen olmamış ama yinede tedavi ederim dedi ve başladık kılomen ve çatlatma iğne siyle direk tabi olmadı ben bu arada araştıdım burda yazılanları okudum ve hiç bi test yapmadığı için onuda değiştim ve son olarak şavaga defne hanıma gittim o benden hormon testi hsg ve ca 125 istedi tabi hemen yaptım bu arada eşimin siper testinede bakıldı iyi miş sadece düşük seviyede varikosel varmış ama sorun olmazmış hormon testim iyi çıktı amh 7 çıktı ca kisten dolayı 800 çıktı ve son olarak rahim filmi tüpler hiç gözükmüyo o doktor diliyle çürümüşmü tıkalımı ne dedi üzüntüden hatırlamıyom ve rahimdede sorun var dedi hsg ne kadar güvenilir sizce biraz uzun oldu kusura bakmayın bide amh nasıl sizce o yaşına göre yüksek dedi ama anlatcak kimsem yok teşekür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için