-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
bu işte en önemli şey laboratuvarmış. bende o yüzden bahçeciyi seçtim. bende de pko var en son ekimin ortasında regl olmuştum. tarlusal verdi dr şimdi omaı bekliyorum sonra Allahın izniyle yumurta toplama işlemi..
canım doktora sormadan kullanma tarlusalı ara doktoruna sor bence evet labaratuvar cok önemli beni etkileyende o oldu zaten
ne kadara yaptırıyorsun bu işlemi canım :)ben son gebelik olmayınca kürtaj oldum..
yeni çekilen hsg de bişey yok dedi çok hafif yapışıklık gibi var dedi gösterdi gerek dee yok aslında dedi..
ama ben genede yapalım hemde çizik atarız kafamızda bişey kalmasın dedim..
olur dedi ama genede tam histereskopi gibi olmayacak dedi adını söledi daha kısa az içeri girip yaparız dedi..
daha ucuza mal olacak yani..
yani birazda benim isteğim gibi:)))
Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Ayyy canim insaallah. Hep baska pozitif hikayeleri okuyup umutlandim. Bende birilerine umut olmayi cok isterim. RABBIM hepimize nasib etsin...ohh süper haber 5.güne geldiler demekdir..
bol şans diliyorum sana..
dularımız seninle..
şu an yok sanıım senle sayıcak:)
ilk gebemiz olacaksın inş
ne kadara yaptırıyorsun bu işlemi canım :)
Ayyy canim insaallah. Hep baska pozitif hikayeleri okuyup umutlandim. Bende birilerine umut olmayi cok isterim. RABBIM hepimize nasib etsin...
Bana yazdigini dusundumcanım hayırlıs olsun son aşamaya gelmişsin inşallah sonucunda güzel olur hadi geri sayım basladı senin için
Bana yazdigini dusundumcok sagolasin. Amin insaallah hepimuz burda paylasiriz pozitf sonuclari.
Klinikteyim su anda saat 16:30 da nasibse. Su icme vaktimi kullaniyorumeee naptın transfer oldun mu?
ne durumdasın cnm
ben müstecep beydeyim. adet olsum yarında 2. günüm. randevu aldım yarın uğrayacağım kısmetse. iğnelere başlar diye düşünüyorum..bende tarlusal kullanıyordum önceden..
şimdi doktoru değilştirdim ya acaba diyorum arayıp sorsam mı önce yoksa içip mi gitsem kaldım kararsız..
sen hangi doktordasın cnm..
aslında bakarsan bnimde embriyolar acıbadem maslakdaydı oranında laboratuvarı güzel..
ama kesinlikle sana katılıyorum laboratuvar ve doktor çok çok önemli..
Klinikteyim su anda saat 16:30 da nasibse. Su icme vaktimi kullaniyorum
ben müstecep beydeyim. adet olsum yarında 2. günüm. randevu aldım yarın uğrayacağım kısmetse. iğnelere başlar diye düşünüyorum..
Evet canim stresliyim malesef. Zor gecti saatler. Progestan opudan beri igne oluyorum. Bugun ne verir henuz bilmiyorumbir sorun daha var..
progestan iğne mi verdiler?
saat olarakda bayağı geçmiş streslisindir şimdi:)
Evet canim stresliyim malesef. Zor gecti saatler. Progestan opudan beri igne oluyorum. Bugun ne verir henuz bilmiyorum
inşallah olur. bizim sebepsiz infertilite.. szin?1-2 aya kadar herkesin transferi olacak gibi görünüyor..
hayırlısı hakkımıza..
sendeki sorun ne?
inşallah olur. bizim sebepsiz infertilite.. szin?