- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 33
-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
mükemmel bi doktor 5 seneden beri bendeki sorunu çözen doktor Rabbim sayılarını artırsın ama maddi açıdan devam edemedim maalesefBAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ? BAŞLIKTAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ TEDAVİ GÖRENLER NELER YAŞADINIZ, SONUÇLARINIZ NE OLDU ? DONDURULMUŞ MU TAZE TRANSFER Mİ DENENİZ LÜTFEN BİRİLERİ PAYLAŞSIN
mükemmel bi doktor 5 seneden beri bendeki sorunu çözen doktor Rabbim sayılarını artırsın ama maddi açıdan devam edemedim maalesef
ben sadece tahlillerimi götürdüm gösterdim ve muayene oldum rahim filmimi gösterdim 3 senedir bi sorun yok diyordu diğer doktorlar aylin hanım tekrar ettirdi hsgyi çekildim filmi şuan bezmialeme başladım maddi açıdan orası biraz zorlayacaktı bizi siz fiyat konuştunuz mu sadece ameliyattan 10000 tl istediler sadece miyom ameliyatı artı tüpü de orda yaptırsam nerden baksan bi 10000 de öyle çıkcak keşke imkanım olsada yaptırsam ama maalesef şartlar buna el vermiyor hakkımızdan hayırlısıStrongmom_ tedaviniz olumlu olmadımı ?
aynı şekilde bende devam edemedim siz ne ameliyatı olacaktınızBahçeci Fulya'da tedavi Görenler konusunda Aylin hanım ile hamile kalan bir arkadaş var. Bende kendisiyle Görüşmeye gittim. Muayene oldum. Ben çok sevmiştim Aylin Hanımı fakat benim tüp bebek öncesi ameliyat olmam gerekiyordu ve ücreti Pahalı gelince devam edemedim kendisine.
Bana da ameliyata 10000 dedi. Bende de miyom var, çikolata kisti, polip var. Tüplerimde de sıkıntı varben sadece tahlillerimi götürdüm gösterdim ve muayene oldum rahim filmimi gösterdim 3 senedir bi sorun yok diyordu diğer doktorlar aylin hanım tekrar ettirdi hsgyi çekildim filmi şuan bezmialeme başladım maddi açıdan orası biraz zorlayacaktı bizi siz fiyat konuştunuz mu sadece ameliyattan 10000 tl istediler sadece miyom ameliyatı artı tüpü de orda yaptırsam nerden baksan bi 10000 de öyle çıkcak keşke imkanım olsada yaptırsam ama maalesef şartlar buna el vermiyor hakkımızdan hayırlısı
Canim gecmis olsun. Hayirli sonuclar alirsin insaallah. Ne ameliyati olman gerekiyor merak ettim. Senin icin Sakincasi yoksa tabiki... Sifalar dilerimBahçeci Fulya'da tedavi Görenler konusunda Aylin hanım ile hamile kalan bir arkadaş var. Bende kendisiyle Görüşmeye gittim. Muayene oldum. Ben çok sevmiştim Aylin Hanımı fakat benim tüp bebek öncesi ameliyat olmam gerekiyordu ve ücreti Pahalı gelince devam edemedim kendisine.
Amin canim insaallah. Sen tedavinin hangi asamasindasin???canım hayırlı olsun bende aylin hanımın hastasıyım inşallah sonucumuzda böyle güzel ve hayırlı olur.