Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Pamuksekermavis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
313
351
33
BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ? BAŞLIKTAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ TEDAVİ GÖRENLER NELER YAŞADINIZ, SONUÇLARINIZ NE OLDU ? DONDURULMUŞ MU TAZE TRANSFER Mİ DENENİZ LÜTFEN BİRİLERİ PAYLAŞSIN

Canım aylin pelin çile memorialdayken gidiyordum
bahçecide mustafa bahçeciciye gitmiştim 2 yıl önce..
Aylin hanım iyiydi ama çalışma disiplini yoktu memorialda semra kahramanla anlaşamadıklarından ayrıldı bence.. smera hanım hep tersliyodu onu.. ama bahçecideki doktorlar arasında gidilebilir

mükemmel bi doktor 5 seneden beri bendeki sorunu çözen doktor Rabbim sayılarını artırsın ama maddi açıdan devam edemedim maalesef

Bahçeci Fulya'da tedavi Görenler konusunda Aylin hanım ile hamile kalan bir arkadaş var. Bende kendisiyle Görüşmeye gittim. Muayene oldum. Ben çok sevmiştim Aylin Hanımı fakat benim tüp bebek öncesi ameliyat olmam gerekiyordu ve ücreti Pahalı gelince devam edemedim kendisine.

Strongmom_ tedaviniz olumlu olmadımı ?
ben sadece tahlillerimi götürdüm gösterdim ve muayene oldum rahim filmimi gösterdim 3 senedir bi sorun yok diyordu diğer doktorlar aylin hanım tekrar ettirdi hsgyi çekildim filmi şuan bezmialeme başladım maddi açıdan orası biraz zorlayacaktı bizi siz fiyat konuştunuz mu sadece ameliyattan 10000 tl istediler sadece miyom ameliyatı artı tüpü de orda yaptırsam nerden baksan bi 10000 de öyle çıkcak keşke imkanım olsada yaptırsam ama maalesef şartlar buna el vermiyor hakkımızdan hayırlısı

aynı şekilde bende devam edemedim siz ne ameliyatı olacaktınız

Bana da ameliyata 10000 dedi. Bende de miyom var, çikolata kisti, polip var. Tüplerimde de sıkıntı var

bende aylin hanımdan randevu aldım yarına memorialden biliyordum bu doktoru çok kararsız kalmıştım bakalım yarın bir muayene olup karar vereceğiz bizde

Merhaba arkadaslar, bende 8 aralik gunu basladim tedavime hayirlisiyla. Aylin hanimin hastasiyim. Oncesindede muyene ve ön gorusme yaptik, guzel ve detayli bi sekilde ilgilendi simdilik bi sıkınti yok.

Canim gecmis olsun. Hayirli sonuclar alirsin insaallah. Ne ameliyati olman gerekiyor merak ettim. Senin icin Sakincasi yoksa tabiki... Sifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…