Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Allah yardimcin olsun stres yapma G Grkn Allah bebisinin gelecegi günü kararlamiştir. Belki ondan geciktiriyordur. Kafani dagit biraz goreceksin duzelecek tahlilin. Hangi degerler dusuk çıkıyor peki

Allah yardimcin olsun stres yapma G Grkn Allah bebisinin gelecegi günü kararlamiştir. Belki ondan geciktiriyordur. Kafani dagit biraz goreceksin duzelecek tahlilin. Hangi degerler dusuk çıkıyor peki
Düzeldi şükür canım hafta sonuna randevu var iki kişi gidelim Allah'ın izni sizlerin duası ile test günü burada kahkalarımız herkese umut ışığı olur inşallah

Düzeldi şükür canım hafta sonuna randevu var iki kişi gidelim Allah'ın izni sizlerin duası ile test günü burada kahkalarımız herkese umut ışığı olur inşallah
Masallah ne guzel Allah guzel haberlerimizi paylasmayi da nasip etsin benim cumartesi transferim olacak cok heyecanliyim

Evet canim Aylin Hanim yapacak kadin pazar gunu bile oradaydi Allah razi olsun transferdeki hastalariyla ilgileniyordu transfer yapiyordu bir yandan da
Sen ne yaptin gittin mi kibrisa

Aynen gittim
Görüştük çok donasyonluk durumum yok dediler
Ama bilemiyorum iyice kafam karıştı açılcası
Spermiogram yaptırdık morfoloji %0 çıktı
Sanırım donasyona daha sıcak bakıyorum
Karışık haldeyim anlayacağın
Yarın mı senin transfer şimdi?
Dualarım seninle güzel haberler yazarsın bize inşallah cnm

Allah yardimcin olsun canim insallah guzel hayirli bir yol bulursun
Benim transfer bugun ama cok tedirginim nefes alamıyorum su an

Kızlar transferim başarıyla gerçekleşti Allah'a şükür güzel bir şekilde çözüldü 5 . Gün blast embriyo çok iyi dedi doktorum bekliyoruz şimdi sonuç almayı güzel günlerde gerçekleşti inşallah tamamına erer ❤

süepr haber cnm çok sveindim.
şimdiki aşaman nedir?
genetik mi?
transfere var daha sanırım

Transfer oldu canım şimdiki aşama test gününü bekle dedi doktorum başka bişey yol şimdilik güzel haber veririm inşallah sana

Dün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan tahlili vereceğim inşallah benimledir bebeğim akıntım çok olmadı canım kasık ve bel ağrım çok var hayra alamettir inşallah

Dün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan tahlili vereceğim inşallah benimledir bebeğim akıntım çok olmadı canım kasık ve bel ağrım çok var hayra alamettir inşallah

kasık ve bel ağrıların iyiliğe işaret ben diyim
haber ver bize de cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…