- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 36
-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
Rica ederim canim keske faydam olsa.. Amh filan 6azmissin o hormonlarla ilgili hic bilgim yok malesef. Ama tupler dersen, malesef benimde iki tupum kapali ve ben 35 yasindayim 6 yillik evliyim. Sen cok gencsin ve bu avantaj senin icin. Ben aylin hanimdan cok memnunum Umarim sende memnun kalirsin canim. Lutfen uzulme ve her daim umutlu ol... RABBIM bizimle, unutmabu arda benim hikayem şöle ben 21 yaşındayım evliligimin ilk ayı bi sabah agrıyla uyandım ve daha sonra eşimle bera ber bi özel hastaneden randuvu aldık ve gittik doktor muane etti ve hiç bi sorun yok dedi ama benim hislerim bana bisorun olduğunu söylüyodu bu arada adetlerim düzenli agrımda çok dayanılmaz degil ki ben adetliyken bile ağrılarım olmaz nedense ben öyle his ediyodum doktoru degiştik başka doktora gittik o çikolata kistin var dedi ama küçükmüş 3 santim kadar bişi senin 1 senen olmamış ama yinede tedavi ederim dedi ve başladık kılomen ve çatlatma iğne siyle direk tabi olmadı ben bu arada araştıdım burda yazılanları okudum ve hiç bi test yapmadığı için onuda değiştim ve son olarak şavaga defne hanıma gittim o benden hormon testi hsg ve ca 125 istedi tabi hemen yaptım bu arada eşimin siper testinede bakıldı iyi miş sadece düşük seviyede varikosel varmış ama sorun olmazmış hormon testim iyi çıktı amh 7 çıktı ca kisten dolayı 800 çıktı ve son olarak rahim filmi tüpler hiç gözükmüyo o doktor diliyle çürümüşmü tıkalımı ne dedi üzüntüden hatırlamıyom ve rahimdede sorun var dedi hsg ne kadar güvenilir sizce biraz uzun oldu kusura bakmayın bide amh nasıl sizce o yaşına göre yüksek dedi ama anlatcak kimsem yok teşekür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için
Amin canim amin. Simdi sana ozelden yazicam. Ordan mesajima cevap verebilir misin.umdum çık yüksek ama yinede korkuyom ya hiç olmazsa diye ama sonra düşünüyomda bizi bile annemizin rahmine yerleştiren yüce mevlam el bet bizede vericek gücü sonsuzdur sürekli hergece meryem süresini okyup dua ediyom ayetel kürsüyü okuyom sadece kendime degil bütün istiyen müslüman kullara inşallah olur birgün hepimizin bana en çok zorgelen h kimseyle paylaşamamaktı ama şükürler olsun artık sizler varsınız inan çok rahatladım içimi dökünce Allah razı olsun
ozamanada kadar zaten kanda çıkar..
ultrason için beklersin daha benim 6 haftayı bulmuştu.
Ya kizlar benim kafama takildi. Dun transfer oldum 9 gun sonra HCG istedi dr. Neden boyleacaba. 9 gun erken degil mi..
Evet canim 4 gun sonra test gunum insaallah. Valla ne biliim, transfer oldugumdan beri her gun adet sancisi gibi inceden hafif sancilarim ara ara hep oldu iki defa siddetli sanci oldu. Normalde sabaha kadar hic kalkmam ama transferden beri gece 2 defa wc gider oldum. Belkide tum bunlar ilaclarin etkisidir bilemiyorum. Cumartesi hersey belli olcak. RABBIM hayirla sonuclandirsin.amin. siz neler yapiorsunuz, hangi asamalardasinizcanım napıyosun hiç sesin çıkmıyor..
evde yatmaya dewam:)
son 4 günün kaldı..
belirti hissettiğin bişeyler var mı?
Evet canim 4 gun sonra test gunum insaallah. Valla ne biliim, transfer oldugumdan beri her gun adet sancisi gibi inceden hafif sancilarim ara ara hep oldu iki defa siddetli sanci oldu. Normalde sabaha kadar hic kalkmam ama transferden beri gece 2 defa wc gider oldum. Belkide tum bunlar ilaclarin etkisidir bilemiyorum. Cumartesi hersey belli olcak. RABBIM hayirla sonuclandirsin.amin. siz neler yapiorsunuz, hangi asamalardasiniz
Evet canim bunun haricinde iki topigi daha takipteyim. 2016 aralik topiginde su an 4 -5 kisi test gunumuz ayni. Dun test yapip pozitif iki kisi oldu, bende gidip test almanak icin kendimi zor tuttum. Duygularima ortak oldugun icin cok sagol. Burdaki herkes icin dua ediyorum bende. RABBIM anne olmayi hepimize nasib etsin amin.bende senin kadar heycanlıyım valla:)
bana daha var adet olamadım henüz ocağın ilk haftası tarlusalı kullanıcam adet oluncada histereskopi bana var anlıyacağın..
seni merak ettim..
seninle aynı dönmelde bayağı bekleyen var bahçeci topiğinde gördüm..
ayy hadi inş iyi haberlerini bekliyorum
Evet canim bunun haricinde iki topigi daha takipteyim. 2016 aralik topiginde su an 4 -5 kisi test gunumuz ayni. Dun test yapip pozitif iki kisi oldu, bende gidip test almanak icin kendimi zor tuttum. Duygularima ortak oldugun icin cok sagol. Burdaki herkes icin dua ediyorum bende. RABBIM anne olmayi hepimize nasib etsin amin.
malesef canim bize bu seferde nasib olmadi anne&baba adayi olmak. RABBIM isteyen herkese bizede hayirlisiyla nasib etsin. ALLAH'tan gelene amenna, pek de soyleyecek soz yok.Cvp yazmamışsın..
Güzel haberler ver ltf
malesef canim bize bu seferde nasib olmadi anne&baba adayi olmak. RABBIM isteyen herkese bizede hayirlisiyla nasib etsin. ALLAH'tan gelene amenna, pek de soyleyecek soz yok.
bahcecide yaptik testi zaten tedavi 0akedinin icinde beta-hcg testi. Aylin hanim Odasinda acikladi zaten sonucu. ve aylin hanim da hemsiremiz merve hanimda cok cok uzuldu. Yarim saat kadar once mesaj atti doktorum whatsaptan uzuntusunu ve umudunu anlatan bi mesaj yazmis sagolsun. Maddi olarak birikim yapabilursek belki yine deneriz ama 10.000 tl biriktirmek bizim icinbiraz zaman alicak. Bakalim hayirlisi.((
Yaaa çok üzüldüm yaaa
İnan çok umutluydum..
Aradın mı pelin hnm?
bahcecide yaptik testi zaten tedavi 0akedinin icinde beta-hcg testi. Aylin hanim Odasinda acikladi zaten sonucu. ve aylin hanim da hemsiremiz merve hanimda cok cok uzuldu. Yarim saat kadar once mesaj atti doktorum whatsaptan uzuntusunu ve umudunu anlatan bi mesaj yazmis sagolsun. Maddi olarak birikim yapabilursek belki yine deneriz ama 10.000 tl biriktirmek bizim icinbiraz zaman alicak. Bakalim hayirlisi.
Amin canim amin cumlemize yardim etsin HAKK TEALA(cellecelaluhu)Hayırlısı cnm yaa..
Seni okadar iyi anlıyorumki
ALLAH yardımcın olsun
Sagol canim. Bizde "hayirlisi buymus" ALLAH'tan umut kesilmez" vs dualar ile sogutmaya calusiyoruz icimizdeki yangini. 3 negatif gordum daha once hepsinde cok uzulduk ama yine yeni tedaviye basladik. Elbet bu da gececek insaallah.canım çk üzüldüm allahtan umut kesilmez sen umudunu kaybetme inşallah yine denersin