Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size biraz sakinlik nasip etsin Allah. kimse yaşamadığı hayatın ahkamını kesemez arkadaşım lütfen kendine gel ve şu kırıcı üstten konuşmalarına bir son ver.
Bana gelene kadar kırılacağınız o kadar şey var ki
Kırıcı birşey de söylemedim ayrıca gerçekleri söyledim
Duanız için teşekkür ederim de beni boşverin siz kendiniz ve bundan sonraki hayatınız için hayır dileyin

Lütfen insanlara laf yetiştirip kavga moduna girmeyin bi konu için ben bu konuyu kavga edilsin üstten bakılsın diye açmadım darda olmasam açmazdım. Tanımadığım birine kırılmam elbet yazdıklarını okumadım bile uzun uzadıya cevaplar verip haklı çıkma çabanız gerçekten yersiz şu durumda. İlk yorumlarınızda kim bilir ne kadar delirttin tarzı yorumlarınızdan sonra kim bilir nasıl taviz verdiye geçti konuşmanız. Gerçekten samimi söylüyorum bazı yerlerde haklı olsanız da ilk yorumlarınız bende ki kafa yapınızı gösterdi. Baktınız yorumunuz çoğu kişi tarafından beğenmedim aldı, bu sefer ters atağa geçtiniz. Ben salak biri değilim safsatalara karnımda tok.
Önce şu üslubunuzun farkına varmayı deneyin olur mu?

İlk yorumumdan bu yana hep aynı şeyi söylüyorum kışkırtan sizsiniz, sonrasında çanak tutan sizsiniz ve daha sonrasında izin veren sizsiniz
Ben net bir insanım kaypaklık yapmam
İlk yazınız neyse ona cevap verdim bir damla suda fırtına kopardınız dedim
Sonra küfürler çıktı ortaya onlara cevap verdim
Sonrasında bunların mütemadiyen yaşandığını kovulup kovulup gidip döndüğünüzü anlayınca da siz izin veriyorsunuz bunlara dedim
İnsanların verdiği tepkiler benim doğrularımı değiştirmiyor, insanlara yaranma çabam olsaydı sizi yağlar ballardım
Kimseye üstten baktığım filan yok kompleks yapmayın tanışmıyoruz bile
Canım uzun cevap vermek istiyorsa öyle yaparım bunda bile art niyet arıyorsunuz
Tabiki salak değilsiniz de bunu bana değil kocanıza ve kendinize gösterin, bunca zaman sizin kendinize vermediğiniz değeri kaç saattir buraya yazıp ben size veriyorum. Hele bir boşanın kendinize gelin dediklerimin hepsinin doğru olduğunu göreceksiniz
Ya birileri benim doğrumu beğense ne olur beğenmese ne olur neden umrumda olsun, beğenmedim alınca ne oluyor sevap pointim mi düşüyor maaşımdan mı kesiliyor komik olmayın lütfen ya
Şimdi safsata dediğiniz şey yüzünüze tokat gibi çarptığında tekrar konuşuruz

Esinizle konustunuz mu peki? Sizin icin en iyisi olur umarim.

Esinizle konustunuz mu peki? Sizin icin en iyisi olur umarim.
Hayır dün annesi geldi aradı terbiyesiz insan karısına böyle yaparmı ayıp sana yazıklar olsun dedi kendini savunmaya geçti ne istiyorsa onu yapsın geliyorsa gelsin dedi bende arkadan ben istemiyorum benim için bitmiştir dedim annesi bana kızsada umurumda olmadı bu kadar örselenmeyi kaldıramıyorum. vücut fonksiyonlarım bozuldu stresten sürekli ishal mide bulantısı karın yanması yaşıyorum uykularım kaçtı ne hakkı vardı buna

Burdaki üyelerle laf dalaşına giren sensin kendinle çelişiyorsun.Kadın derdini paylaşıyor olayı saptıran da sensin. Aynı yerde dolanıp duruyorsun hakaret duyduysa gelmeseydi boşansaydı vs...
Ben de sözümü öyle büyük konuşma hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz ile bitiriyorum.

Abartmakta üstüne yok.

Konu sahibine yazdığım şeyi beğenmeyip alıntılayıp yazıyorsunuz cevap verince üyelerle laf dalaşına giren ben oluyorum öyle mi? Muhatabım yalnızca konu sahibesiyken karşıma çıkıp diyalog başlattığınızda görmemezlikten mi gelmeliydim? Önemseyip cevap verdiğim için mi rahatsız oldunuz şimdide
Benimle uğraştığınız kadar konu sahibiyle uğraşmadınız ya
Evet ilk mesajımda da aynı yerdeyim son mesajımda da artık bunu kabullenip değiştiremeyeceğinizi anlayıp rahat mı bıraksanız acaba çünkü aynı şeyleri söyletip duruyor bir türlü anlamıyorsunuz, anlaşamayacağız belli yani ne diye uğraşıyorsunuz
Adam kaldıramayıp yüzüne vuruyor(size göre) kadın defalarca küfürü kaldırmış heeeey üstüne de özür dilemiş. Kaldırmaması gereken kadın, konu sahibesi adamın ilk kahpe deyişinde kapının önüne koymalıydı adamı, bana inat yapacaksınız diye bu dediğimi bile beğenmiyorsunuz ya
Boşanmasın mı? Boşansın demem de mi yanlış?
Hayatta kimin başına ne geleceği tabiki belli olmaz ama başına gelen şeylere vereceğin tepki bellidir
Daha önce de yazdığım gibi benim başıma bu gelseydi tepkim bu olmazdı, sizin vereceğiniz tepki benimkinden farklı olur bir başkasınınki çok daha farklı olur
Sonuç? Konu sahibemiz boşanmaya karar vermiş, hayırlı uğurlu olsun Allah bir celsede kurtarsın

Bence kadin baslatmis. Adam arkadaslasiyla iftar acmak istemis ve kadin gitme demis, burda baslamis olay. Birak gitsin plan yapmis belli. Adam bozulmus bir defa. Bu arada adami falan savunmuyorum pis, saldirgan herifin teki belli.

Senin neyinle uğraşacağım kadın burda sıkıntı paylaşıyor üstüne gittikçe gittin.2 satır mesaj yazanlara sayfayı doldurarak cevap verdin.
Kocana Allah sabır versin adam zaten bu konuşmalarından sesini çıkarmıyordur sırf başı ağrımasın diye

Bence kadin baslatmis. Adam arkadaslasiyla iftar acmak istemis ve kadin gitme demis, burda baslamis olay. Birak gitsin plan yapmis belli. Adam bozulmus bir defa. Bu arada adami falan savunmuyorum pis, saldirgan herifin teki belli.
Düşün ki eşinle bu akşam için 3 gün önceden plan kurmuşsunuz romantik bir gün geçireceksiniz.
Eşiniz plandan 3 saat önce sizi aradı dedi ki kuzenlerim aradı bugün de iftara çağırdılar dedi. gideyim mi gitmeyeyim mi dedi?
Bende dedim ki gitmek istiyorsan git tabiki senin kararın dedim. ısrarla sesin bozuk geliyor gitme demek istiyorsun dedi bende hayır açım halim yok gidebilirsin ben açarım orucumu dedim. yok gitmiyorum o zaman dedi bende gitmek istiyorsan git gitmek istemiyorsan gitme aa deli misin ya dedim gitmiyorum ya dedi kapattı.
eve döndüğümde o neşeli adam yoktu karşımda suratı asık yüzlere bakmayan bir adam vardı.
bende ne bu surat böyle üzüleceğini hiç düşünemedim dedim. bana ben bişey yapmak isteyince isteksiz konuşmalarında nerden evlendim diye kafamı duvarlara vurmak istiyorum dedi. konu böyle başladı.
ben hiç bir zaman kısıtlayan biri olmadım hapise mi düştük evlenince ne karışırım benimde aktif bir hayatım var genciz ne haddime kısıtlamak.

Adını temcit pilavı olarak değiştirsene sana çok yakışır :)

Derdini paylaşan kadınla karşılıklı konuşabiliyoruz iletişim yollarımız açık size ihtiyacımız mı vardı uzattıkça uzatıyorsunuz?
Site kurallarında iki satir mesaj yazana cevap verme satırı kotası mı var? Bana birşey diyorsanız cevap veriyorum ister tek kelime yazarım ister on sayfa size mi soracam?
Bırakın Allah aşkına elalemin kocasını dert edinmeyi kendi kocanızla hemhal olun benim kocama sabır dilemek size mi düştü

Yazma o zaman sinirleniyorsan. Kimseye bu tonda konuşmaya hakkın yok. Kimi azarlıyorsun ki ? Kendi egonu tatmin etmek için kimseye bu şekilde konuşamazsın.

Yazma o zaman sinirleniyorsan. Kimseye bu tonda konuşmaya hakkın yok. Kimi azarlıyorsun ki ? Kendi egonu tatmin etmek için kimseye bu şekilde konuşamazsın.
Valla yazdıklarını okumuyorum bile kendi kendine azarlıyor bir şeyler yapıyor ne diyeyim ki temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz diyo kendi aynı kelimeleri tekrarlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…