Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanı bulup yakasına yapışasım geldi. Yazık değil mi sana, neden birey olamadın sen, neden onun gölgesinde kalmak istiyorsun. Lütfen psikolojik destek al ciddi sıkıntıların var senin

Babanı bulup yakasına yapışasım geldi. Yazık değil mi sana, neden birey olamadın sen, neden onun gölgesinde kalmak istiyorsun. Lütfen psikolojik destek al ciddi sıkıntıların var senin
Var tabi ki hiç sağlıklı bir ailede büyümedim hiç kolay şeylerde yaşamadım. baskının içinde büyüyüp baskının içine düştüm ve ben bu yönünü bu olay sayesinde gördüm. Görsen o kadar neşeli biriyim ki normalde iş yerindekiler beni gülüşümle tanır. Sakin de biriyim ama sinir krizi geçirmeye başladım kaşını gözünü eğip ‘he he ya sus’ dediğinde ona vurmak kafasını duvara sürtmek istiyorum ellerim kaşınıyor şiddete meylediyorum yapamayıp tepiniyorum ne kadar tiksinç.

Ajjajajjaja C Calcifer neden sasiriyorsun sakinlestirmeye calisiyorum
Sakinleşmesin magni ya. Cidden bu adam iyi gelecek mi ona. Geçmişini her fırsatta yüzüne vurup, kızın zaaflarının üzerine giden biri nasıl kocadır. Duvarı yumrukşayan öfke kontrolü olmayan bir adam

Okuduklarıma hayretler içerisinde kaldım..bu erkekler neden kadın ruhundan anlamazlar bunu da anlamıyorum zaten..kuzum hiç üzülme ayaklarına kapanıcak süründür süründürebildiğin kadar..ne o öyle her istediğini yapmak zorunda değilsin üzülme kıyamam ben sana

Midem bulanıyor kramplar giriyor devamlı karnım gurulduyor ama iştahım tamamen kesildi 2 kilo vermişim dünden bugüne

Ne oldu ,eşinizden ses var mi

Ben eşimden önce kafama göre takılmış olan bir insandım bunuda hep bildi niye saklim ki aile yapısınada falan hiç uymuyorum ilk zamanlar birkere bana arada aklima geliyor canım sıkıliyor falan dedi 1 sefer diyorum bak yanlış olmasın dediğim şey hadi bye seninle uğraşamam ayrıldım tabi pişman olmalar falanlar filanlar demem oki kendinize böyle davrandirtmayin

Ya o kadar garip ki zamanında biz sevgili olmadan önce iki tane sevgilim olmuştu bir tanesi ajanstan fırlama gibi yakışıklı boylu posluydu ve ben onunla fotolarımı koyuyodum gayet ulu ortaydı hayatım bi anda bebek kadar masum olamazdım elbette çok da dolu dolu yaşadım o deli çağlarımı iyi ki de yaşamışım

Sakinleşmesin magni ya. Cidden bu adam iyi gelecek mi ona. Geçmişini her fırsatta yüzüne vurup, kızın zaaflarının üzerine giden biri nasıl kocadır. Duvarı yumrukşayan öfke kontrolü olmayan bir adam
Ha ben o konuda yazmadim sakin les diye kocasiyla degil kkyi dusundugu icin sakinles dedim ve herkesin derdi var diye de o yuzden ekledim
Sizinle sonsuz dusuncelerim ayni sadece buraya yazdim sonunu bilmeden felan deyince kullandim bu kelimeyi
Aradi mi demem de sadece meraktan
Yoksa sakinlesmesin tabi o adama karsi tabi boyle ayaklari yere basan biri ezilmesin kimse ezilmesin ama babasi beni dusundurdu calci ya

Eve geldim babamda annemde gülerek eğlenerek karşıladı beni bende üzüntümü yansıtmıyorum şuan çok iyi gidiyor Babam bana balık almış

Istemezsen gitmem demeyecekti o zaman hem bunu deyip sonrada surat asamaz.

Ayrica taaa ne zamanki
Mevzulari aciyorsa, devam etmeseymis o zaman bosasaymis kadini. Unutmasada isitip isitip onune koyma in anlami nedir? Buarada herif zaten hasta
Karşısındaki izin verirse işte böyle surat da asar evden de kovar küfür de eder
Biriyle cayır cayır kavga etmek savunma mekanizması değildir
Sınırlarınız olursa bu durumları yaşamazsınız
Adam bu yaptığını ve çok daha fazlasını defahatle yapmış, karşısındaki laf dalaşına girmekten başka bir tepki koymamış sınır koymamış, kendini koruma adına hiçbirşey yapmamış, eee bu adamı daha ne durdurabilir
Sözde Karısından “köpek gibi” korkan adam karısına kahpe diyebiliyor, evden kovabiliyor, korktuğu hali bu yani, konu sahibesi de kendini kendini köpek gibi sevilip korkulan biri sanıyor
Taaaa ne zamanki konu bir kez açılır sonuca bağlanır ve bir daha açılmaz, yok temcit pilavı gibi kahpe aşağı kahpe yukarı zırt pırt açılıyorsa kadın adamı boşamalı adam kadını boşasaymış değil. Yaw bir insan kendine kahpe diyen birinin koynuna nasıl girer nasıl aynı sofraya oturur nasıl bu benim kocam der akıl alır gibi değil
Herifin hasta olmasına izin verilir bir de çanak tutulursa daha çoook konu açılır

O zaman kimsenin desteğini beklemeden topla eşyanı boşa bu adamı. Bak nasıl huzur bulacaksın. Kalabileceğin başka yerlerin işine uzak olması falan bahane aslında, istesen eşyalı küçük bir ev bulur pat diye çıkar gidersin. Bi silkelen kendine gel, ve lütfen psikolojik destek al

Ben sadece istemezsen gitmem deyip surat asmasina sinir oldum. Yoksa diger dediklerinde haklisin… ama afedersin kahpeligini sindirememis olsaydi bosardi.. herifin derdi bu degilki, bildigin baski yapmak.

Bu Yazdiklarinada ayrica katiliyorum

Boşanmazsanız eğer acilen çift terapisine gitmeniz gerek. İkinizde de saygı diye birşey kalmamız birbirinize karşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…