Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Feminist böyle olmuyor yalniz
ayy hadi ya bende kendimi feminist zannetmiştim.
feminist insan evlenmez zaten :)
Kadınlara önem veriyorum hemcinslerimi yermiyorum oda böyle yapmış diye örselemek yerine haksızlık payında haklılık arıyorum genelde.
bir de şey derler bilir misiniz terzi kendi söküğünü dikemezmiş. neyse ne alaka bende anlamadım.
kafam çok dolu.

Evliliğin mihenk taşı kesinlikle saygı. Sevgi, para, aşk bunlar sonrası diye düşünüyorum. Saygı olan bir evlilikte bu tip söylemler(babanın evine git, neden evlendim seninle vs.) bomba etkisi yapmalı çünkü en son kırılma noktası bu sözler hatta hiç olmamalı. Bitmesi belki ikiniz için de en hayırlısıdır. Çünkü ne siz ne o evliliği yürütmek için gördüğüm kadarıyla taviz vereceksiniz ve oldukça isteksizsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yazma o zaman sinirleniyorsan. Kimseye bu tonda konuşmaya hakkın yok. Kimi azarlıyorsun ki ? Kendi egonu tatmin etmek için kimseye bu şekilde konuşamazsın.
Biri bana birşey söylediğinde cevap vermek gibi insani bir özelliğim var, biri beni muhatap alıp birşey söylediğinde cevapsız bırakmak onu insan yerine koymamak gibi geliyor.yoksa öyle mi yapmalıyım?benim egomla buradaki derdin hiiiiiçbir ilgisi yok. Kopyala yapıştıra devam: size de söyleyeyim konu sahibesiyle iletişim kurabiliyoruz sizin yada başka birinin araya girmesine gerek yok, canınız istiyor yazıyorsunuz bana bende cevap verme durumunda kalıyorum. Sinirlendiğim şey dediğimi anlamayıp yada anlayıp defalarca aynı şeyin söylettirilmesi
Ben çocuğumu bile azarlamıyorum sizi mi azarlayacam
Ben kendi doğrumu söylüyorum siz kendi doğrunuzu bir başkası kendi doğrusunu, ben hiçbirinizi alıntılayıp doğrunuza burnumu sokmazken sizin benimle böyle konuşmaya hakkınız var mı?
Kimseye hakaret etmedim, aşağılamadım, küfür etmedim, dalga geçmedim, değer yargılarına inançlarına dil uzatmadım, neye hakkım yok

eşinizin size karşı güven problemi var kendiniz söylüyosunuz kahvaltı hazırlar,işten gelince kapıda bekler öper belkide fazla ilgi sizi şımarttı oda içinde atamadığı duyguları baskılıyor ve en ufak tartışmada patlıyor öncelikle eşinizin güven problemini çözmelisiniz ve size tavsiyem beklentilerinizi çok yükseltmeyin ben olsam şahsen arkadaşlarıyla gitmesine izin verirdim kendini baskı altında hissetmiş üstelik üslubunuzda hoş değil lanet olsun neden evlendim bilmem ne suratınımı çekecem sizmisiniz erkek olan omu bu evlililkte

Hakkınızda hayırlısı olsun ailenizle çok mutlu olunn inşAllah

Psikolog degil
Belli ki eşiniz hastalikli bir düşünce yapisina sahip.
Son paragrafta yazdığınız gibi siz değerli birisiniz.
Size psikolojik siddet uygulayip hayatinizi yasanmaz hake getiren biri icin donupte arkaniza bakmayin bence.

Bakın sayenizde bir mesajım daha oldu
Limitli miydi ki cevap verme sayısı
Ne yapayım istiyorsunuz mesela bana yazdınız sizi kale almayayım cevap vermeyeyim mi?
Biri size birşey dediğinde cevap vermemek karşındakini insan yerine koymamaktır bana göre ayıp olan bu
Konu sahibine söylediğim şeye bir başkası gelip cevap veriyor ona verdiğim cevaba siz gelip birşey yazıyorsunuz benden ne bekliyorsunuz yazmamı istemiyorsanız benle iletişime girmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…