- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.723
- Konu Sahibi cileklidon
O kocaya göre Feminst bence de. Çünkü adam markete bile izin vermiyor. Düşünsene alış verişe giden bir karısı var wwoowww çok feminist hareketler bunlarFeminist böyle olmuyor yalniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kocaya göre Feminst bence de. Çünkü adam markete bile izin vermiyor. Düşünsene alış verişe giden bir karısı var wwoowww çok feminist hareketler bunlarFeminist böyle olmuyor yalniz
ayy hadi ya bende kendimi feminist zannetmiştim.Feminist böyle olmuyor yalniz
Biri bana birşey söylediğinde cevap vermek gibi insani bir özelliğim var, biri beni muhatap alıp birşey söylediğinde cevapsız bırakmak onu insan yerine koymamak gibi geliyor.yoksa öyle mi yapmalıyım?benim egomla buradaki derdin hiiiiiçbir ilgisi yok. Kopyala yapıştıra devam: size de söyleyeyim konu sahibesiyle iletişim kurabiliyoruz sizin yada başka birinin araya girmesine gerek yok, canınız istiyor yazıyorsunuz bana bende cevap verme durumunda kalıyorum. Sinirlendiğim şey dediğimi anlamayıp yada anlayıp defalarca aynı şeyin söylettirilmesiYazma o zaman sinirleniyorsan. Kimseye bu tonda konuşmaya hakkın yok. Kimi azarlıyorsun ki ? Kendi egonu tatmin etmek için kimseye bu şekilde konuşamazsın.
eşinizin size karşı güven problemi var kendiniz söylüyosunuz kahvaltı hazırlar,işten gelince kapıda bekler öper belkide fazla ilgi sizi şımarttı oda içinde atamadığı duyguları baskılıyor ve en ufak tartışmada patlıyor öncelikle eşinizin güven problemini çözmelisiniz ve size tavsiyem beklentilerinizi çok yükseltmeyin ben olsam şahsen arkadaşlarıyla gitmesine izin verirdim kendini baskı altında hissetmiş üstelik üslubunuzda hoş değil lanet olsun neden evlendim bilmem ne suratınımı çekecem sizmisiniz erkek olan omu bu evlililkteYa sevgiside öfkeside hep diplerde yaşıyor üstünü örtmek istemiyorum her şeyi açık açık konuşmak istiyorum ama dinlemiyor konuşturmuyor hiç bende şunda hatalıyım demiyor o söyledi ilk nerden evlendim diye böyle hakaretler savurunca bende dayanamadım insanım neticede lanet gelsin yeter artık bunaldım dedim
YazıkValla yazdıklarını okumuyorum bile kendi kendine azarlıyor bir şeyler yapıyor ne diyeyim ki temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz diyo kendi aynı kelimeleri tekrarlıyor
Konu sahibi konum atsın, gidin dövün benceKeyfiniz yerine gelmeye başladı galiba hadi Maşallah
Eğlenceli bir teklif, olabilir
Daha güzel önerileriniz varsa söyleyin onları da değerlendireyim
Sabah sabah kafanız mı güzel?Konu sahibi konum atsın, gidin dövün bence
Belki siz çok gerginsinizdir.Sabah sabah kafanız mı güzel?
Verdiğim cevabın neresine gidin dövün bence diyebildiniz?Belki siz çok gerginsinizdir.
Anca rahatlar. Bir mazlum lazım ona. Bugünkü Mazlum'u konu sahibi olmuşKonu sahibi konum atsın, gidin dövün bence
Ayıp valla yaAnca rahatlar. Bir mazlum lazım ona. Bugünkü Mazlum'u konu sahibi olmuş
Hakkınızda hayırlısı olsun ailenizle çok mutlu olunn inşAllahBoşanacağız zaten bitmiştir bu evlilik kararımızı verdik babama da söyledim böyle devam edemem ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim kimseyi bu denli çekemem dedim. Babam da eşimin ailesine oğlunuz bugün duvara vurur yarın kızıma vurur ne hesap vereceksiniz dedi bitiyorsa bitsin ben kızlarımı artık ezdiremem dedi bende tabi biraz doldurdum baba senin bize bakmayacağını öne sürüyor sürekli merak etme kiranı öderim baban bakmazsa dedi dedim kim oluyormuş edepsize bak yürüsün gitsin dedi kaynanama. çok duygusal çok üzgün olsam da doğru olanın bu olduğuna inanıyoruz. İnşallah kolay atlatırım bu dönemi. Yorumlar için teşekkür ediyorum beni kendime getirdiniz. Görmek istemedim bir çok şeyi görsem de olur heralde her evlilikte diye sineye çekmeyi tercih ettim bu süreçte çocukta düşünmemiştim zaten iyi oldu benim için. Üzücü ama doğru bir aydınlanmanın içerisindeyim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Öyle işte.
Belli ki eşiniz hastalikli bir düşünce yapisina sahip.Çok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım.Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin.
Cok sevgiden degil hastaliktan.Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
Yalnız konudan çok sizin mesajlarınız var ayıp değil mi ? savunma mekanizmanızı bi kenera bırakın lütfen.Verdiğim cevabın neresine gidin dövün bence diyebildiniz?
Belki hiç gergin değilimdir?
Sert üslubunuzun başka bir sebebi varsa bilmiyorum.Verdiğim cevabın neresine gidin dövün bence diyebildiniz?
Belki hiç gergin değilimdir?
O kim ya beni mazlum olarak göresi Bu beni güldürür anca CalciAnca rahatlar. Bir mazlum lazım ona. Bugünkü Mazlum'u konu sahibi olmuş