- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.423
- 38
-
- Konu Sahibi cileklidon
Trip-kapris artık adı neyse ben nefret ediyorumBen sadece istemezsen gitmem deyip surat asmasina sinir oldum. Yoksa diger dediklerinde haklisin… ama afedersin kahpeligini sindirememis olsaydi bosardi.. herifin derdi bu degilki, bildigin baski yapmak.
Bu Yazdiklarinada ayrica katiliyorum
Kadin oldugunuza eminmisiniz ilk bastan beri saydiriyorsunuz sanki adam susmus da cilek cevap vermis gibi tutturdunuz siz bagirmissiniz siz kavga etmissinizTrip-kapris artık adı neyse ben nefret ediyorum
Ne ben eşime afra tafra yaparım ne eşim bana çünkü ikimizde biliyoruz ki ne ben çekerim ne o çeker
Ha oldu diyelim iftar vakti adama ağzıma geleni sayıp ağzına geleni sayması için çanak tutmam, kendi huzurum için yaparım bunu, oruç başına vurmuş yada aybaşı tutmuş heralde der sakince yaparım iftarımı, afyonumuz patladıktan sonra ya canım arkadaşlarınla çıkma dediğim için mi keyfin yok kararı bana bırakmıştın madem böyle olacaktı gitseydin keşke ne sen mutlu olabildin ne ben bir daha daha açık olalım birbirimize derim insanca
Görüp görebileceğin en sinirli insanlardan biriyim ama huzurun kendime bağlı olduğunu keşfedeli çok oldu, tartışma çıkma ihtimali varsa fırsat tanımam, kadın naif olmalı susmalı yuvayı dişi kuş yapar filan diye değil kendi konforum için, canım kavga istiyorsa da duyacaklarımı göze alıp saydırırım
Biri bana bir kez hakaret edebilir, aynı kişi ikinci kez hakaret ediyorsa bu benim hatamdır bu cüreti ben veriyorum denektir
Ya sabırKadin oldugunuza eminmisiniz ilk bastan beri saydiriyorsunuz sanki adam susmus da cilek cevap vermis gibi tutturdunuz siz bagirmissiniz siz kavga etmissiniz
Herkesin huyu bir degil siz sakin bir insansiniz diye o sakin olmak zorunda degil
Herkesin bir dayanma gucu var iftar vakti kosup gelip yemek yapiyor kadin o tutturmus arkadaslarimla yemek gerisi zaten bambaska sacmalik napsaydi erkek yaparsa sorun yok kadinda mi problem
öffff keşke siz de vazifeniz olmayan konulara burnunuzu sokmasanız mesela. sizin de anlamada sıkıntı var anladığım kadarıyla kitap okumalısınız hem de çok fazla ve acilenTamamsiz daha fazla buralarda takılmayın kpss kasmaya devam bence zira anlatım bozukluğu ve cümle anlamı konusunda epey eksiğiniz var
Ilk sayfadan beri okuyorum da hic esit bir yorum gormedim ikide bir kendinizi ovuyorsunuz ben soyleyim ben boyleyim konu sahibi susmuyorsun gibiYa sabır
Tek bir kelime erkek kayıran kadın yeren birşey yazmadım
Aksine ısrarla kadın-erkek diye cinsiyetçi ayrımlara karşıyım esas olan insandır dedim
Çok sinirli bir insan olduğumu da belirttim
Saydıran ben değilim, konu sahibesi ve eşi
Evet bana göre olayı başlatan ve alevlendiren konu sahibesi size göre de değil eeee ben size düşünceniz için hesap sorma hakkına sahip değilken size bu hakkı kim verdi?
Eminim kadın olduğuma nüfus müdürü müsünüz?
Bipolar cunkuYa sevgiside öfkeside hep diplerde yaşıyor üstünü örtmek istemiyorum her şeyi açık açık konuşmak istiyorum ama dinlemiyor konuşturmuyor hiç bende şunda hatalıyım demiyor o söyledi ilk nerden evlendim diye böyle hakaretler savurunca bende dayanamadım insanım neticede lanet gelsin yeter artık bunaldım dedim
+1000000 o kadar haklısınız ki bir tane de ben buldum kadını haksız gören hala da saydırıyor bir de. sanki adam mükemmel ama kadın zavallı adamcağızı çileden çıkarmış oy oy oyyy kıyamammmIlk sayfadan beri okuyorum da hic esit bir yorum gormedim ikide bir kendinizi ovuyorsunuz ben soyleyim ben boyleyim konu sahibi susmuyorsun gibi
Dusuncenizi soylemek baska milleti yargilamak farkli 18 sayfa olmus hala kadina saydiriyorsunuz
Konuyu baslatan diyorsunuz da napsin kadin gulerek git desin konu kapansîn mi ? Kimse konuyu alevlendirmek istemez oda deli degil yani
Ama onu da alevlendiren kocasiydi
Cidden boyle bir olayla karsilassaniz sakin kalirsaniz eger en mukemmel sizsiniz
Adam delirmis kapi felan koymamis ama dogru kadin olayi baslatti adam hakli demi ?
Eşin.hakaret etse de erkektir yapar diyip susuyosundur kesin.Cevap verip tokat yersen sen çıldırtmışsındır değil mi!Bu kafa yapısı ancak böyle birine ait olabilir.Akılcı davranan insan kendine her kavgada babanın evine git dedirtmez, bu laf bir kez söylenir kapı çarpılır gidilir daha da dönülmez
Bu lafı işitip işitip oturursan işte böyle yalama olur
Eşi niye lanet okumuş hanımefendi? Adam kapıdan sana lanet olsun diye mi girmiş?
İnsanlar birbirinin aynasıdır, neyi yansıtırsan onu alırsın
Ya sanki erkeklerin tek siniri var kadinlarin cevap vermeye hakki yok gibi+1000000 o kadar haklısınız ki bir tane de ben buldum kadını haksız gören hala da saydırıyor bir de. sanki adam mükemmel ama kadın zavallı adamcağızı çileden çıkarmış oy oy oyyy kıyamammmazalarak bitin lütfen.
Ya çilek saçmalama . Değil ablanın boşanması , aynı anda bütün sülalene kıran girse bile dönme o adama. Baban iki gün üzülüversin, bişey olmaz. Zaten baba gibi baba olsa kızları boşanıyor diye dertlenmez, destek olurdu ya neyse....Bibi biliyor musun ablamın durumu olmasa bal gibi öyle olurdum oda bu kadar rahat olamazdı . Sessiz biri de değilim ama cesur değilim
evet kadınız ya çünkü susup oturmamız gerekiyor, biz kimiz de cevap veriyoruz, ne haddimize? o erkek müsveddeleri -adam diyemiyorum maalesef- dilediklerini yapsınlar, söylesinler ama kadın bir şey söyleyince "noldu da böyle oldu?" biz sinirlemeyiz zira yazdım ya ne haddimize? asla anlayamıyorum bu zihniyeti.Ya sanki erkeklerin tek siniri var kadinlarin cevap vermeye hakki yok gibi
Bizim sinirlerimiz alindi sanki yazik gunah travma yasamis kadin hala baslattiniz alevlendirdiniz olmaz ki
Kesin?Eşin.hakaret etse de erkektir yapar diyip susuyosundur kesin.Cevap verip tokat yersen sen çıldırtmışsındır değil mi!Bu kafa yapısı ancak böyle birine ait olabilir.
Anlamanızda bir problem var demekki olabilirIlk sayfadan beri okuyorum da hic esit bir yorum gormedim ikide bir kendinizi ovuyorsunuz ben soyleyim ben boyleyim konu sahibi susmuyorsun gibi
Dusuncenizi soylemek baska milleti yargilamak farkli 18 sayfa olmus hala kadina saydiriyorsunuz
Konuyu baslatan diyorsunuz da napsin kadin gulerek git desin konu kapansîn mi ? Kimse konuyu alevlendirmek istemez oda deli degil yani
Ama onu da alevlendiren kocasiydi
Cidden boyle bir olayla karsilassaniz sakin kalirsaniz eger en mukemmel sizsiniz
Adam delirmis kapi felan koymamis ama dogru kadin olayi baslatti adam hakli demi ?
Ben sizi sevdigini dusunmuyorum, sevgi alginizda asiri problem varİşte ona cesaret edemez sıkar o ben kendimi ezdirecek biri değilim. Hiç ona yeltenemez yapsa yapardı çok fırsatımız oldu. Hayvan gibi korkar yapacaklarımdan. Ya onu öfkelendiren de bu zaten susup oturmamam. O beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor ama aptal bi sevgi sağlıklı değil. Olgunlaşır mı bilmiyorum 2 yıldır evliyiz bu 2. Kavgamız.
Anlatmaya çalıştığım şeyi ısrarla anlamadığınız için yazdım lakin bunu da anlamadınız. Komple anlamada sıkıntınız var anlaşılan profesyonel destek öneriyorum :) şunu da eklemeden geçemicem, siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da benimle bu şekilde “ergen” gibi tartışmaya çalışıyorsunuz? Herkesin düşüncesi kendine, sizinki size mantıklı benimki bana. Ben burnumu sokuyorsam siz ne yapıyorsunuz tam olarak burda? Herkes sizin doğrunuzla hareket etmek zorunda değil hanımefendi, kadın haklarını korumak şartsız her koşulda savunmak anlamına gelmiyor biraz geniş açıyla bakmayı öğrenin saçma sapan dalga geçtiğinizi zannettiğiniz cümlelerinizle size iyi geceleröffff keşke siz de vazifeniz olmayan konulara burnunuzu sokmasanız mesela. sizin de anlamada sıkıntı var anladığım kadarıyla kitap okumalısınız hem de çok fazla ve acilenanlatım bozukluğu veya cümlede anlamda sıkıntı var yazmadım sadece alıntılamayı unuttum yazmıştım oysa offf yazdığı şeye bak lol.
Ben sizi sevdigini dusunmuyorum, sevgi alginizda asiri problem var
Kadin kendine bunlari yasatmak istemiyor zaten herkesin bir yerde tikandigi konu var o kendi hayatini sizden daha iyi dusunuyordur emin olunAnlamanızda bir problem var demekki olabilir
Kendimi kime övecem size mi
Örneklendirme yapmak kendini övmek mi olmuş
Konu sahibine susmuyorsun da demişim demek bunu öğrendiğim de iyi oldu, aslında söylemediğim başka ne demişim hadi uydurun bekliyorum
Eşit yorum ilk yorumumda var ikisinin de tarzlarının berbat olduğunu düşünüyorum
Kadına saydıran kocası ben değilim
Adamın suratı asık diye fırtına koparan komşu kadın herhalde ben bunadım, adamın tarzı bu işte kadın bilmiyor muydu konunun buraya geleceğini, ikisi de alışmış sövmeye sövdürmeye kovmaya kovulmaya, hala boşanamam bla bla…..e tamam o zaman yesinler böyle birbirlerini her kavgada daha da çirkinleşsinler
Bunca yıllık beraberliğimde hiç kocamın yüzünü asık görmedim hiç tartışmadık mı sanıyorsunuz, herşeyin bir sınırı bir hesabı olmalı değil mi
Ben hiçbir zaman adam haklı demedim hala sallamaya devam ediyorsunuz ben kadında hatalı dedim, hatta en hatalı kadın kendine bunları yaşattırdığı için dedim
Bu çift hayatlarında ilk kez mi kavga etmiş? Adam o küfrü kadına kahve içerken mi ediyor sizce? Maddi kaygı yok çocuk yok gencecik bir insan ana-baba hayatta, adam kırıp dökmeye başlayana kadar bu iş çoktan bitmeliydi ama şimdi de bitmeyecek kadın yine dönecek bir süre sonra şiddette başlayacak, bunu göremiyor musunuz?Kadin kendine bunlari yasatmak istemiyor zaten herkesin bir yerde tikandigi konu var o kendi hayatini sizden daha iyi dusunuyordur emin olun
Karsiniza iyi biri cikti diye siz iyi olmuyorsunuz bunun farkindasiniz demi ? Kocaniz kavga aninda evi kirip dokse sakince karsilayacak gibi yaziyorsunuz
Adam hoduk bildigin hoduk ama siz hala size boyle konusmasi icin soyle firsatlar verdiniz deyip duruyorsunuz
Kiz zaten yazmis zor durumda oldugunu babasinin ayrilmasini istemedigini herkesin sistemi sizin gibi calismiyor maalesef
Sanki cilek adama yalvariyor gibi bir algi
Size biraz sakinlik nasip etsin Allah. kimse yaşamadığı hayatın ahkamını kesemez arkadaşım lütfen kendine gel ve şu kırıcı üstten konuşmalarına bir son ver.Bu çift hayatlarında ilk kez mi kavga etmiş? Adam o küfrü kadına kahve içerken mi ediyor sizce? Maddi kaygı yok çocuk yok gencecik bir insan ana-baba hayatta, adam kırıp dökmeye başlayana kadar bu iş çoktan bitmeliydi ama şimdi de bitmeyecek kadın yine dönecek bir süre sonra şiddette başlayacak, bunu göremiyor musunuz?
Bana savunma geliştirmenize gerek yok ben size yada konu sahibine iyi biri olduğumu söylemedim ki
Doğru seçimler yapar doğru adımlar atarsan doğru şeyler yaşarsın, yanlış seçimler yapar yanlış adımlar atarsan yanlışında ısrar etmez vazgeçersin böylece yine doğru bir adım atmış olursun, konu sahibinin kendi hayrına attığı bir adım yok yazık değil mi?
Kimsenin karşısına hop diye iyi insanlar çıkmıyor dünya o kadar harika bir yer değil
Kocam kavga anında evi kırıp dökse o evde yalnız başına dilediği gibi kırıp dökerek yaşar
Evet adam hödük ve evet adama bunları yapma imkanını karısı veriyor, küfür edildiği kovulduğu kırılıp dökülen evinde kocasından özür dileyerek yaşamaya devam ederek bunu yapıyor
Adam kahpe diyor kadın adamdan özür diliyor bu adama yalvarma değil de ne? Bana muhalif olacaksınız diye ne yazacağınızı şaşırdınız artık olay kabak gibi ortada, kocanız size kahpe dese defol babanın evine dese özür dilerim Kocacık mı dersiniz biraz gerçekçi olun ya
Kadının babası damadının yaptıklarını ve söylediklerini bildiği halde mi kızına boşanma diyor? Eğer öyleyse babanın kocadan ne farkı var? Yok eğer bilmiyor ve basit bir tartışma sandığı için boşanma diyorsa gerçekleri bilmesi gerekmiyor mu? Kaldı ki koskoca kadın böyle bir hayat yaşarken babasından izin mi alacak boşanmak için?
Kadın çalışıyor, çocuğu yok, babasından izin çıkmasını beklemek için ne sebebi var?
Birkaç gün sonra kadın kocasına dönecek ve herşey olduğu gibi devam edecek biz de birbirimizi yediğimizle kalacaz