Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok ağlasın
Senin gibi kadına yapılır mı ?
Gören de evliyken komşuyla aldattın sanır
Niye bu kadar kompleksli ?
Kendine güven duygusu mu yok ?

Daha çok ağlasın
Güzel olduğumu düşünüyor. Bir başkasının bana başka gözle bakabilme ihtimalinden korkuyormuş. Benim ondan daha iyisini bulduğumda gitmemden korkuyor. Elin adamına nasıl resim yolluyor ben hayatındayken hazmedemiyorum demiş. Sürekli gitmek istiyorum ama gidemiyorum işte lanet olsun diyormuşum. Annesine bunları demiş.
Falan filan.

Daha çok ağlasın
Bir de ocakla bile dalaşan biri. Takıntılı biri. Ocak tökezliyor tava yamuk duruyor diye ocağın tellerine vuruyor
Ya üff ne diyim işte

Beni yanlız markete göndermeyen birisi kimseyle dışarı falan cıkamaz bunu trklif bile edemez suratda asarsa o suratına artık anla sen Hem tripten nefret ediyorsun ama adamin tribine insanca cevap veririm diyorsun hiç kimsenin suratını çekemem ben adam hasta bunuda istediğin kadar evir çevir değistiremezsin basindan beri yazdiklarıni goruyorum iyi dayandı konu sahibi bence

Ben iftar için koşa koşa gelip iftar hazirlicam o beni hapsettiği eve gelmicek arkadaslarıyla dısari çikacak bunada cıkma dedim diye surat asacak Led_BiR_Vele_DisTiri de dediği gibi o surata salincak kurar

Ben iftar için koşa koşa gelip iftar hazirlicam o beni hapsettiği eve gelmicek arkadaslarıyla dısari çikacak bunada cıkma dedim diye surat asacak Led_BiR_Vele_DisTiri de dediği gibi o surata salincak kurar
Yani bu kadar da poposu kalkmaz ki bir insanin zikkim yesin
Cidden hep bir olup salincak kursak su adamin yuzune

Ya minare öylesine okuyordum konuyu dayanamadım çirpinmalarina yazayım dedim... arkadaşlar haklı, niyetin kötü değil belki ama ilk mesajlarda alenen çileği sorumlu tutmussun sonra çark etmişsin. Hata insana mahsus, niye inkar ediyosun ki?

Yorumlar canımı acıtsa da gerçekler maalesef. Tanımlarımı bırak, kendim bile kendim olmaktan çıktım.
Çok da kaaleye almayın beni bir süre. :)

Toparlanırsın hiç üzülme, şimdilik sakinleşmeyi bekle ve boşanma işlemlerini başlat.
Seni ikna edecekler çilek, ama güzel günleriniz en fazla sen hamile kalana kadar sürer demedi deme.

Sakın inanma, dönersen hayatını s..cekler!!!

PS kaba oldu farkındayım ama şu an ömrünün belki en kritik kararını aldığını anlasın istiyorum.
Bu aile seni bitirir çilek sakın dönme, hele bir dön, hatta dönmek için süre iste bak gör çıkacak gerçek yüzleri.

Çok kötü kelimeler kullanmış saygı falan yok aranızda özür dileyip kendini iyice affettirmesi lazım

Eşinin aklı halâ o olayda kalmış eşinin öfke kontrol bozukluğu var .bende öyleydim eşimle kötü olay yaşasak o olaydan Aylar geçsede bir anda hatırlar delirirdim eşime olmadık hakaretler ederdim hepsi sinirle edilmiş birşey ama ertesi gün çok pişman olurdum ,umarım eşinde hatasını anlar, ben zamanla kendimi sakinleştirip törpülemeyi başardım bu bir psikolojik hastalık eşine yardımcı ol bence benim eşim bana yardım etmese hala o öfkesini kontrol edemeyen biri olcaktım eşim benden ayrılsa bile haklıydı ama yanımda durdu ve başardık onu anlayıp dinlemelisin

Çırpınma mı
Tabiki niyetim kötü değil kötü olsa konu sahibesine kır dizini otur derim
İlk mesajlarda ne diyorsam sonrakilerde de aynı şeyi söylüyorum olayı başlatan ve büyümesine sebep olan konu sahibi bana göre. Diğer mevzularda da adam on hatalysa konu sahibi iki yıldır bu adama izin verdiği içi kendine bu şekilde davrandırttığı için yüz hatalı. Senin kocan sana kahpe diyebiliyor mu? Evinden kovabiliyor mu? Bunu yapmasına iki yıl boyunca müsaade eder misin? Hatam olduğuna inansam özrümü dilerim, bende bir kaypaklık yokki
Bukadar inada bindirmeye de ne gerek var, benim doğrum bu ben konu sahibesini de hatalı buluyorum diye kadın ölmedi bir yerinden birşey de eksilmedi illa kusursuz mu bulmak zorundayım

Çilek en ufak hata yapmamiş. Sorun bu zaten

Yahu konuyu nasıl büyütmüş bi söyler misin adam sormuş gideyim mi demiş gitme demiş o zaman gelip surat sallamayacak çilek az bile yapmış bu pisliğe adamı bi aklayamadin bu nasıl hırs

Ben bir telaşla eşimle yiyeceğiz diye iftara yemek yetiştirmeye çalışırken, ağız yüz eğen, surat yapan herife ben de patlarım. İnsanız, oluyor patlıyoruz. Demek ki kızın gırtlağına kadar gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…