- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.419
- 38
-
- Konu Sahibi cileklidon
Doğuştan üslubum bu benle diyaloğa girmezseniz rahatsız olmamış olursunuzSert üslubunuzun başka bir sebebi varsa bilmiyorum.
Kahvetelvesi bu yorumunu beğenmedim. Hoş gelmedi. :)Konu sahibi konum atsın, gidin dövün bence
Sakın dönme bu noktadan, çok ilerleme kaydetmişsin, tez zamanda kurtul inşallahBoşanacağız zaten bitmiştir bu evlilik kararımızı verdik babama da söyledim böyle devam edemem ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim kimseyi bu denli çekemem dedim. Babam da eşimin ailesine oğlunuz bugün duvara vurur yarın kızıma vurur ne hesap vereceksiniz dedi bitiyorsa bitsin ben kızlarımı artık ezdiremem dedi bende tabi biraz doldurdum baba senin bize bakmayacağını öne sürüyor sürekli merak etme kiranı öderim baban bakmazsa dedi dedim kim oluyormuş edepsize bak yürüsün gitsin dedi kaynanama. çok duygusal çok üzgün olsam da doğru olanın bu olduğuna inanıyoruz. İnşallah kolay atlatırım bu dönemi. Yorumlar için teşekkür ediyorum beni kendime getirdiniz. Görmek istemedim bir çok şeyi görsem de olur heralde her evlilikte diye sineye çekmeyi tercih ettim bu süreçte çocukta düşünmemiştim zaten iyi oldu benim için. Üzücü ama doğru bir aydınlanmanın içerisindeyim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Öyle işte.
Her vücudun strese verdiği cevap farklıdır. Bir kaç güne rahatlarsın, sırtındaki yük gidip huzur bulunca hayatın ne kadar güzel olduğunu da anlayacaksınHayır dün annesi geldi aradı terbiyesiz insan karısına böyle yaparmı ayıp sana yazıklar olsun dedi kendini savunmaya geçti ne istiyorsa onu yapsın geliyorsa gelsin dedi bende arkadan ben istemiyorum benim için bitmiştir dedim annesi bana kızsada umurumda olmadı bu kadar örselenmeyi kaldıramıyorum. vücut fonksiyonlarım bozuldu stresten sürekli ishal mide bulantısı karın yanması yaşıyorum uykularım kaçtı ne hakkı vardı buna
MerhabalarO kim ya beni mazlum olarak göresiBu beni güldürür anca Calci
Feministin dibiyim, 2 kere evlendimayy hadi ya bende kendimi feminist zannetmiştim.
feminist insan evlenmez zaten :)
Kadınlara önem veriyorum hemcinslerimi yermiyorum oda böyle yapmış diye örselemek yerine haksızlık payında haklılık arıyorum genelde.
bir de şey derler bilir misiniz terzi kendi söküğünü dikemezmiş. neyse ne alaka bende anlamadım.
kafam çok dolu.
Konum feministlik değil aslında :)Feministin dibiyim, 2 kere evlendimFeminizmin ne olduğunu bilmiyorsunuz bence Eşitlik..eşitlik..eşitlikk... yani sizin kendinize reva görmediğiniz eşitlik
Bu dönemde gülmek iyi gelmiştirO kim ya beni mazlum olarak göresiBu beni güldürür anca Calci
Konuya uzunca bir yorum yapmıştım ilk sayfalarda.. burada da "zaten feminist olan evlenmez" deyince siz açıklama ihtiyacı hissettim :)Konum feministlik değil aslında :)
Her neyse teşekkür ederim.
Yorumlar canımı acıtsa da gerçekler maalesef. Tanımlarımı bırak, kendim bile kendim olmaktan çıktım.Konuya uzunca bir yorum yapmıştım ilk sayfalarda.. burada da "zaten feminist olan evlenmez" deyince siz açıklama ihtiyacı hissettim :)
Yaw yazacağım bekle hele
Aslında erkekler (hödük erkekler) bilmediği için hakaret gibi kullanma eğilimindeler bebeğim ondan o. Zaten bütün kadınlar ve erkekler feminist olmalı aslındaYaw yazacağım bekle hele
Erkelere zulüm içini evlenene gerçek bir feminst işte
Feministin tam anlamını bilmiyorum yorum da yapamıyorum ama erkelerin azıcık dik duran kadınlara feminist yakıştırma yapması ayrıca komik geliyor bana
Toparlanmalısın artıkYorumlar canımı acıtsa da gerçekler maalesef. Tanımlarımı bırak, kendim bile kendim olmaktan çıktım.
Çok da kaaleye almayın beni bir süre. :)
Aslında erkekler (hödük erkekler) bilmediği için hakaret gibi kullanma eğilimindeler bebeğim ondan o. Zaten bütün kadınlar ve erkekler feminist olmalı aslında
PS: Feminizm, kadınların haklarını tanıyarak bu hakların korunması amacıyla eşitsizliklerin ortadan kaldırılmasına yönelik muhtelif ideolojiler, toplumsal hareketler ve kitle örgütlerinden oluşan hareket.[
PS: Kimseye zulüm edilmedi
PS: Şükür bugün de insanlık görevimi yerine getirdim
Bu mu yani olay ?o zaman biz bunla daha yeni konuşuyorduk mağazada çalışıyordum bir kızla arkadaş olduk mağazadaki bir arkadaşımla beraber bize kahve içme teklifinde bulundu bizde gittik yanında bir adamla geldi yani bize oyun oynamışlar aklınca bizde sen misin bize oyun oynayan diyip ufak bi oyun oynadık bize hediye falan almıştı kandırmak için ama kanmadık hediyeleri de geri çevirmedik sonra ben rahat edemedim adama söyledim böyle böyle arkadaşımın gazına geldim dedim kusura bakma ben böyle biri değilim dedimve adama verdiği hediyeleri geri verdim instagramdan konuşmuştuk şunu bunu al diye eşimde instagramımı karıştırmış gördü konu o. Keşke hiç böyle bir şeye sebep olmasaydım yaşanmasaydı ama oldu açıkladımsa da dinlemiyor geçen sene konuştum dinlemedi bugün de anlattım hataydı desemde yumuşamıyor
aslında 25 yaşımda evlendim oda 27 şuan ben 27 o 29 yaşındaBu mu yani olay ?
Bunu mu abartmış ?
Senin suçun yokmuş ki
Çok küçük evlendin galiba
Adam kaç yaşında ?
Ve öfke kontrol sorunu hep mi böyle ?
Hayat böyle geçmez ya destek alsın ya ayrılın.
Üzüldüm yaaslında 25 yaşımda evlendim oda 27 şuan ben 27 o 29 yaşında
öfkesi çok yoğun evet
Annesi babası ablası gitmiş eve bağırmışlar buna bu da demiş ki unutamıyorum aklımdan çıkmıyor demiş babasıda bende gençliğimde yaptım ablanda kimlerle konuştu sende konuştun sana ne bekarlığındaki olaydan nişanlıyken evliyken yapsa eyvallah bende karşı çıkarım ama bu kız öyle biri değil salak mısın sen bu ne hal demiş o da ağlamış falan filan bir şeyler bir şeyler..Üzüldüm ya
Burada tanıdığım üyelere daha çok üzülüyorum
Şimdi ne durumdasınız ?
Konu açalı olmuş biraz