babam eşimle konuşacak!

Düzgünce konuşup anlaşmaya çalışın önünüzde şuan örnekleri görüyosunuz ben ufak yaşta evlendim çokta eğriyi doğruyu göstericek kimse yoktu pişman oldum ama yaşadıklarımda baya kötü etkiledi zor durumda kalmamak için iyice ölçüp tartın

Baban konuşsa ne oalcak ki canım,babana bile seni kötüler yarın öbürgün namusuna laf eder bu adam hazmedemeyip.

eşimin babası da çok sinirlidir,babam da onu çok iyi tanıyo eğer duyarsa bu kadar kumar oynadığını onu bi güzel döver dedi, tabi ki herkesin olması en güzeli.. şimdilik dedim babam konuşsun önce, eğer çok vıdı vıdı ederse babama söylicem yine baba böle böle yapıyo konuştunuz die bana huzur vermiyo dicem

canım sen babasına da söylecektin, döver mi söver mi ne yaparsa yapsın; ama tabi olayların içinde sen varsın daha iyi bilirsin. annesi de olsa seninde annen gelse, eşinin iftira atma huyu da varmış ya; konuşulanları çarpıtamasın diye diyorum.

Hanzadecim birşey merak ettim adam bilezikleri yiyor borc buluyor yiyor senin maaşını yiyor bide senin alinterini senden kıskanıyor ve sen bunu bile bile maas kartın hala onda nasıl durabiliyor cok merak ettim?Adam seninle para için evlenmis belli senin alinterini senden kiskanip kumara rahatca harcayip namusuna dil uzatıyor ve sen sadece bekliyorsun .Ne bekliyorsun canım?

Bu adamla kim konusursa konussun bu adam asla degismez.
Kendine yazik etme boyle bir adamla, birak ne hali varsa görsün.

baban nasıl konuşacak acaba bu konuşmanın sonunda baban elinden tutup götürmez seni inşallah

Bu adamı daha ne diye çekiyorsun ki katlanılacak gibi asla değil.

öyle toplanıp konuşmak daha doğru tabi
ama böyle karar verdik bilmiyorum hepimizin bi araya gelmesi zor, onun ailesi memlekette benim ailem başka şehirde biz başka şehirdeyiz

Tıp mensubundan kıskanacak kadar ileri bir durum var eşinizde.eşiniz babanızla degil bir psikiyatri ile konuşmalı bence.Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor.

bana dedi ki sen benim kötü günümde hiç yanımda olmadın nasıl olmadım dedim ,bileziklerimi istedin borcum var dedin vermedim mi dedim. maaşımdan senin borcunu ödemiyo muyuz dedim.. o zaman kıymet bilmiyosun madem ben de vermiyorum para falan bundan sonra dedim, bi kızdı bi bağırdı sen kimsin ya kimsinkiiii sen bana maaşını vermicekmiş burayı otelmi sandın demeye başladı, böle bi adam işte

herşey olabilir herşeye hazırım
aynen hazır ol bende aynı durumla karşı karşıya kaldım babam kolumdan tuttu eve götürdü beni
altınların yada paran neyin varsa çantana koy çantanıda çıkarken çabuk alabileceğin bir yere koy toparlamaya vaktin olmayabilir ben kabanımı bile alamamıştım

Ben babami kaybettigimde esim tum ahalinin ikramini yemegini hoca paralari dahil nesi var yoksa kendi odemisti cuzdaninida bana vermisti mevlut gecesi hoca ne isterse cekinme ver feda olsun demisti. kayinpeder 2. Derece yakin sayilirmus bide yeni firmasinda daha 6 ay olmustu ise gireli taaa seneki izinden dustu patronu.kiskandirmak icin demiyorum.eşinde birgün öbür tarafa gidecek allah korusunda bu dunyada ne ekersen onu bicersin.Gerci adam bu dunyayi düşünmüyor da neyse.

anladım canım sizde de mi öle bi tartışma yaşandı,olması gereken neyse o olsun artık ne diyim

tabiki böyle olması lazım normal insan böyle yapar zaten.. ne düşünceli bi eşiniz varmış, ben cenazelerde bile fazla duramıyorum yazdım o yaşadığımı da,demek ki bu adam kim olursa olsun böyle yapacak, yarın bi gün annem babam hastalansa göndermemek için problem yaratacak

Sana güvenmeyen, iftira boyutunda ithamlarda bulunan, evinin rızkını gözünü kırpmadan kumarda harcayan bir adamla neden ve nasıl hala evli kalabiliyorsun?

Eğer esinle kavga etmekten korkmuyorsan bugece maaş kartını geri iste bak bakalim ne tepki verecek?
Benimde maas kartim esimde ama benim hirsiz fobim var pazarda cantami caldirmistim bi seferinde.esim maasimi ceker kredim var onuda oder kalan parayla beraber fisleri getirir elime sayar. Bende ayiririm bu kredi kartimin bu çocuğun harcligi servisi felan kalani doğum için hesabina atar her ayda hesabi acar gosterir.onun maasida elektrik su gb ihtiyaclar pazar masrafi felan.Ne ben ne o evimizde hic para konusu gecmedi 9 yillik evliyim yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…