babam eşimle konuşacak!

onun iddia oynamasiyla senin rontgen cekinmenin alakasi neymis pardon? hem suclu hem guclu.. utanmadan senin dedikodunu yapip kendi hatasini ort bas etmeye calisiyor..
baban konussa da bsyin farkedecegini sanmam.. hatta daha kotu olabilir paylastin diye.. bir de siz duzelip iyi olsaniz bile onlar unutmaz..
esini az cok tanimissindir, kimse degismez ama dusun bu adamdan baba olur mu, bana aile olur mu, guvenerek sirtimi yaslatabilir miyim?
bosanma son secenek olmali, elinden geleni fazlaca yap evliligin icin ama olmuyorsa da korkma, Allah var.. mecbur degilsin kimseye..

ne iğrenç adam boşan gitsin bu adam seni ruhen hasta edecek

Değişeceğini mi düşünüyorsun eşinin
Baban konuşunca adam birden bire aydınlanma mı yaşayacak??
En fazla 1 hafta dayanır,rol yapar sonra eskisi gibi olur karakteri, dünya görüşü bu adamın
Sen şimdi ömrünün sonuna kadar bu şekilde gider mi gitmez mi onu düşün
Ona göre kararını ver ama çocuk yapma

Kimseye söylemeden gidip boşanma davası açabilirsin arkadaşım neden açamayasın ki? Sonuçta evlenirken çok kişiyi dinlemedik demişsin bir yorumunda boşanırken neden dinlemeyi tercih ediyorsun ki. Başka bir konuya yaptığım yoruma da aynı şeyi yazmıştım. Boşanma kararı verilecekse buna eşler karar verir ya da eşlerden bir tanesi karar verir diğeri kabul etmez çekişmeli sürer dava ama her ne olursa olsun evlilik nasıl iki kişi arasında olan bir şeyse boşanma da bana göre iki kişi arasında olmalı. Aileleri bu sürece taşımayın. Baban konuşsa ne değişecek daha çok yıpranacaksınız. Eşiniz kendi ailesine sizi karalamış babanıza sizi öveceğini mi düşünüyorsunuz? Ona da benzer şeyleri söyleyecektir ve babanız da söylenenleri kaldıramayacak ve aralarında tartışma çıkacaktır. Sizin yerinizde olsam evliliğime ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini karıştırmam sorunlarıma da tabii. Eğer ben her yolu denediysem ve olmayacağına inanıyorsam gidip babama baba bu evliliğin yüreyeceğine olan inancımı kaybetim o yüzden boşanmak istiyorum derim sebeplerini söyleyerek. Babam konuşmak istese de buna izin vermezdim ben yeterince yıprandım, bu adam değişmez sen konuşsanda değişmez sadece tartışmalar çoğalır sana bir şey söyleyip seni de kırar o yüzden gerek yok ben kararımı verdim derdim.

umarım yakın zamanda kurtulursun nişanlıyken hiç mi sinyal vermedi ne piskopat adammış
ama evlilik kumar gibi birşey hepsi köprüyü geçene kadar vallahi umarım baban sizi barıştırmaz
böyle adamlar evlenmesin ve kızlarımızada çektirmesin şu erkekleri doğru düzgün yetiştirin yahu

güvenerek sırtımı yaslayabilirm diyemiyorum babalık çok iyi yapar diyemiyorum kumar oynamaz bi daha diyemiyorum her zaman ablalaı annesi babası ön planda onun için.. cenaze günü bile ablama nasıl iş yaptırırsın kavgası etti benle.. hangi hareketi normal ki.. ben elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum zaten. pişman olmamak içinde bu şart

tabiki açılabilir de ben bunu tercih etmiyorum.. ailem konuşsun arkamda olduğunu bilsin eşim ben bunu istiyorum buna rağmen düzelmezse çeki düzen vermezse gidiyosan git ayakları yaparsa yapacak bişey kalmıcak.. tabiki istemem babamla tartışsınlar kavga çıksın ama ben biraz da babama bıraktım öle böle yapalım diyo ben de tamam diyorum

Aminnnn....inan kız evlat daha naif büyütülüyor eminim sende ailen için öylesindir...yaşın daha küçük bence bu aralar bebek yapma o konuda garantiye al kendini....rabbim sabır versin yardımcın olsun..
tabiki bende öyleyim ailem için.. bebek istemiyorum kesinlikle.. amin

doğru hayat görüşü bu, onun dünyası bu şekilde,anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir

Okuduklarımla çok şaşırdım. Bu yaşanılanların tamamı zulüm. Benim hatalarım diye saydığınız şeyler ise bana saplantılı, kumarbaz bir adamın yaptıklarından başka birşey olarak gelmedi.

Babanıza saygı duyuyorsa, onu dinleyip anlayacaklarsa konuşsunlar yoksa hiç bulaşmasın derim.
Yani bu evliliğin sonunun olduğunu düşünüyor musunuz siz ?
Yazık etmeyin kendinize ne olur ..

evet zulümün ta kendisi.. babamı dinler diye umut ediyorum,bakalım görcez..

Siz bilirsiniz, o zaman bir de bu yolu deneyin ama ben yine söylüyorum eşiniz babanızın konuşmasıyla kendini düzeltmez inşallah düzelmediği gibi hayatı size daha da beter zindan etmez. Neden ailene söyledin neden baban benimle konuştu diye ailenize de saygısızlık etmez.

Eski evliliğimin bir kısmını gördüm bu evlilikte düzeliyomu dersen evet düzeliyo 24 saat sadece ,sonra aynı şeyler devam ediyo eşiniz gibi kişilerin kendine güveni olmadıgı için şizofren gibi kurup kendi kurduklarına inanıp yargı yaparlar.

Ben çok çaba harcadım düzelir diye kimler konuştu neler yaşadım ,en son iş beni öldürmeye çalışmasına kadar gitti sonunda ayrıldık ve ayrılınca hayatımda olmadığım kadar rahattım ,düzelme ümidi var diye düşünmeyin insanlar değişmiyo aşkınızdan ölse bile verilen sözler yeminler sadece 24 saat sürüyo.

Pardon da bu ne biçim adam ben anlamadım yani,gözünün gördügüne karısını şikayetmi eder ya yok aslında kapalıda sız oyle olduguna bakmayın yok rontgen ceekılıyorda atletle cekılıyor bılmem ne düşmanmı kocamı bılemedım sen onun namususun sana sahıp çıkacagına herkesle senı yakıştırıyor olmaz bacım bu adamla hayatını mahvedersın söylemedı deme

her yolu deniyorum işte gittiği yere kadar.. ben de o korkuyla söylemek istememiştim hiç aileme, hem üzülmesnler hem de bana daha çok zindan etmesin diye, ama susamadım daha fazla,.. ailem saygısızlığı asla haketmiyo,onu çok sevdiler başta çok sahiplendiler ama o haketmyo ne beni ne de ailemi

evet herkesle yakıştırıyo, ablalarına beni öyle anlattı,şimdi ilerde onlarda bunu benim yüzüme vurmıcakmı sana kocan bile güvenmiyo diyerekten, saygı falan kalmadı kimseyle aramızda

haklısınız kimse düzelmez kolay kolay.. aynen kendi kendine kuruyo bişeyler,her konunun sonunu namusa bağlıyo,herşey geri gelir namus gelmez diyip duruyo, marketteki kasiyerlerden bile kıskanıyo o markete gitme diyebiliyo, ayakkabıcıdan çıkarken iyi akşamlar dedim diye bunu bile sorun etti,anlatmadığım çok şey var daha ne bilim işte ne düşünüyo ne kuruyo anlamıyorum

Benzer durumlar yaşadığım için yaşadıklarını tahmin edebiliyorum, bende bakkala indiğimde dakika tutardı 2 dk geç çıkmışım eve diye yolda kimle buluştun v.s deyip kavga çıkarırdı,gerçekten çok yıprattı beni bu durum tedavi gördüm sayesinde birde kanser atlattım açtığı yaralar çok çabuk kapanmadı şimdiki evliliğimde acabaları yaşıyorum bazen, gene aynısı olurmu ya bu iyi yüzüyse ya değişirse diye baya sorguluyorum kendi kendime

sen de kurtulmuşsun bak neler yaşatmış sana, tabiki psikolojik yarası apayrı zaten de.. çektirmiş size de çektireceğini,allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…