babam eşimle konuşacak!

evet keşke daha erken ilk olaylar yaşandığında haberleri olsaydı,ama olmadı işte sustum sustum sustum, hatta ilk o şikayet etti beni babama, baba kızın başkalarının arabasıyla geliyo eve beni dinlemiyo çıldırcam baba delircem baba bi akıl ver diye, sanki ben illa binerim sen karışamazsın demişim gibi şikayet etti beni babama, babam şok halinde benle konuştu kızım noluyo ya diyeee ben de anlattım hak verdi sonra o sinirle patladım artık ben bunları yaşadm baba diye çok üzüldüler çok şaşırdılar

eşinin namusuna dil uzatan bir insan babasını mı dinler??

her erkek kıskanır demiş görümcen ama bu kıskanma değil iftira. eşin bence az fındıklar kırmıyor, her bayana cinsel içerik gibi bakıyor..
o yüzden kendi gibi görüyor herkesi. bence bu adamdan bir halt olmaz. yol yakınken dön yoksa bunu biriyle bastım falan diye senin geri kalan hayatınla oynar..

çok rahat iftira atabiliyo çok farklı yerlere çekebiliyo, nasıl bu lafları edebiliyo ben karınım karşında karın var ne biçim konuşuyosun diyorum ben unutmıcam bu söylediklerini diyorum, unutmamak için kağıda yaz istersen diyo bana

e bunları biliyorsun güzel kardeşim daha neyi bekliyorsun ki??

Allah yardimcin olsun ama pek duzelmez gibiesin. Baban da konussa bilmem ama daha da kotulesir sanki. Bence hic uzatma yol yakinken bitir. Gecekten uzuldum senin adina

Adam resmen namusuna dil uzatmış. Diyemediniz mi madem bu kadar namuzsuzum sen ne oluyosunda beni koynuna alıyosun diye.
Babana bu laflarını söyledin mi?
Benim eşim bunları dese babamda duysa öldürür onu..
babama dedim ablasına beni böle anlattı kapalı olduğuna bakmayın dedi dedim, ağzını burnunu kırıcam onun bana sölesin bu lafları dedi sıkıyosa çok sinirlendi haklı olarak dedim benle nasıl aynı yatakta yatıyosun o zaman diye,napıyım kapıya mı koyayım diyo

Boşanmayı düşünmüyor musun?

kızzzz sen hamilesinnnn. enemmm hadi hayırlısııı..yorum yapmak istemiyorum ama çok sinirleniyorum bacımm konu sahibinin yaptığı fedakarlıklara baksana neden ,,niçin,, bu verilen özverii..

sagol canım.. Seviyor demek ki ya da onun da bi vakti saati var.

Evet aileler devreye girince karsilikli suclamalar oluyor..

senin kocs biraz ayarsizmis, babana yok senin kizinda soyle boyle derse adam cok uzulur..zaten bahsettigin sorunlar konusarak coxulecek gibi durmuyor..boyle adamlari niye evlendirirki analari

offffffff Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm dengesiz ve çokk geri kafalı bir eşin var k.bakma da ( bi seni kaybetme korkusu yaşasa belki yapmaz bidaha bi bişey merak ettim severekmi evlendin acaba ??

offffffff Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm dengesiz ve çokk geri kafalı bir eşin var k.bakma da ( bi seni kaybetme korkusu yaşasa belki yapmaz bidaha bi bişey merak ettim severekmi evlendin acaba ??
evet severek evlendik, çok istedik çok kişiyi dinlemedik.. işte o korkuyu hiç yaşatmadım ona

evet ablalarına kötülediği gibi babama da kötüleyebilir daha çok üzer

baban bunları duyduktan sonra boşan gel kızım deseymiş daha iyiymiş. bu adam düzelirmi Allah aşkına.

Bir insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur kim konuşursa konuşsun değişmezzzz babamdan biliyorum gençliği yok etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…