babam eşimle konuşacak!

Çekilecek gibi değil allah yardımcınız olsun çocuk olmadan yolunuzu ayirmanız daha hayırlı gibi görünüyor.

en azından ailemin arkamda olduğunu bilince daha farklı davranır ya da davranmaya çalışır diye düşündük ailemle birlikte.. düzelmezse de kendi bilir tabi ki..
bende pek umutlu görmüyorum malesef durumunuzu
bide babaannenin cenazesine el gibi gitmek
eşiniz de de ailesinde de iş yok bence

hala bu adamla konuşmayı mı düşünüyorsunuz ? ve siz flört etmediniz mi hiç mi huyunu suyunu görmediniz birden mi bu kadar hayvani oldu .

Canım benım, senin iddia dan daha cıddı sorunların var.....Kayınvalıdeye sadece kumar oynuyor dıyorsun, eşin ise bambaska yerlerden kendını savunuyor..... Sana yaptıgı zulmun hıc bırını bılmıyorlar. Inan ıddıa oynaması cok daha masum kalıyor karakterının yanında.....
Ben de umut goremeyenlerdenim,adına cok üzüldüm.....

Babama diklenmiş ama babam bunu bana söylemedi.
Neredeyse üstüne yürüyormuş ama işte bana babam bunu sonra yani boşanınca söyledi.
Babanın gururunu kırdırma.
Nemi konuştu, neden böyle yapıyorsun bak ailen var birbirinize sahip çıkın gibi şeyler
Senin şuan kafanın içindekileri çok iyi anlayabiliyorum. D Ü Z E L M EZ O A D A M

kaynanama anlattım eşimden önce beni bunlarla suçluyor anne dedim, o da şaşırdı ne var bunlarda bu kadar büyütecek dedi, orası hastane dedi, sen arabaya kadınla binmişsin dedi tuhaf karşıladı yani, tabi ki karakteri daha büyük problem iddadan daha büyük sorun

benim babamda bu tarz konuşmayı düşünüyo muhtemelen, ama diyeceği şu iki yol sunuyorum sana ya düzeleceksin kumarı duyıcam kızımıda üzdüğünü kısıtladığını duymıcam, ya da alıp gidicem

sen eşinin ilk sevgilisimisin abaza mıdır nedir anlamadım ya.. Git k pederine söylesin direk baban.. İnceldiği yerden kopsun. Sen ona para getir iddia oynasın bi de röntgen çektir araba ya bin diye erkeklik taslasın.. Her şeyi olan erkek olsaydı tövbe ya.

hala bu adamla konuşmayı mı düşünüyorsunuz ? ve siz flört etmediniz mi hiç mi huyunu suyunu görmediniz birden mi bu kadar hayvani oldu .
genelde telefonda konuşurduk uzaktık birbirimize, çok normaldi huyu suyu hep sakin gibi gelirdi bana,asla hakareti olmadı flört zamanı, kumarı zaten evlendikten sonra öğrendim..2,5 yıl çıktık

yok ilk değil bikaç tane daha olmuş benden önce, babam da diyo babasıyla konuşmak lazım diye

Adam resmen namusuna dil uzatmış. Diyemediniz mi madem bu kadar namuzsuzum sen ne oluyosunda beni koynuna alıyosun diye.
Babana bu laflarını söyledin mi?
Benim eşim bunları dese babamda duysa öldürür onu..

Çüş artık ta.
Baban konuşsa da hiçbir şey değişmez.
Hatta beni babana mı şikayet ettin diye daha da kötü olabilir.

Namusuna laf edilmiş var mı daha ilerisi?
Bu adam demek ki doğum için kadın dr bulamasa bebeği içinde tutturacak sana.
Şaka mıdır nedir.

Aslında biraz daha erken bildirseydin babana o zaman konuşabilirdi.
Şimdi eşinin yediği naneler bini aşmış, arsızlığa vurmuş resmen
Sen doğal olarak iyi olmasını, bu evliliğin kurtulmasını,acaba eşim düzelir mi diye kazanmaya çalışıyorsun
Biz ne kadar düzelmez desekte sen yaşayarak bunu görmek isteyeceksin.
Çünkü bende öyle yapıyorum... yanlış ama yaşayan bilir bu piskoloji çok farklı,
Umarım her şey gönlünce olur.

evet ömrümü tüketti 10 ayda zaten.. Ablaları da ona arka çıktı şok oldum.. bizde bayanız nolcak kardeşim böle konuşma demediler.. aşırı hesapçı aşırı baskıcı işte eşim

evet zaten ablasına ve annesine anlattım ilk,kıyametler kopardı,evde olan evde kalır nasıl anlatırsın diye
dış gebelik geçirdim ben o zaman hastanede bayan doktor yoktu, erkek doktora kürtaj ettirdi o zaman röntgen gibi kıyamet koparmadı hayret

Hayret çok şaşırdım.
Bırakın içinde kalsın bebek demesini beklerdim öyle bir adamdan açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…