evet malesef öyleymişBoşver insanları tanımak zor. Önüne bak artık kurtulduğuna Sevin ya onu ömür boyu cekmis olsaydın 15 16 yasindaki çocuklarla uğraşırdin. Ben o yaşlarda hasta olmuştum göğüslerim yeni çıkıyodu eski kocan harbi ağır sapıkmis
Avukatla görüştüm açıyoruz davayı Eylülde
onu süründürücem, düğünde takılan altınların hepsi benim hakkımmış, alayım da elinden bakalım benim altınlarımla iddaa oynamaya benziyo mu?
Teşekkür ederimHaydi hayirli olsun. Allah yolunu acik etsin. Merak etme bu konuda hersey lehinize.
3 aydır ayrıyız zatenBoşanma davası açacak olmanıza sevindim, lütfen maaş kartınızı hemen alın ve o evi terkedin. Boşanmaktan vazgeçmeyin.
Babanız konuştu mu eşinizle?
Altınların hepsi senin hakkın tabii. Yalnız şöyle bir şey var, erkek tarafı direk çirkefe bağlıyor altın deyince. Toplamda ne kadar takıldığı nasıl kanıtlanıcak vs onları söyledi mi avukat? Ben şu ana kadar boşanıp da erkek tarafından altınlarını alabileni görmedim inş siz ilk olursunuzAvukatla görüştüm açıyoruz davayı Eylülde
onu süründürücem, düğünde takılan altınların hepsi benim hakkımmış, alayım da elinden bakalım benim altınlarımla iddaa oynamaya benziyo mu?
Tabiki çirkefe bağlıcaklardır o kesin zatenAltınların hepsi senin hakkın tabii. Yalnız şöyle bir şey var, erkek tarafı direk çirkefe bağlıyor altın deyince. Toplamda ne kadar takıldığı nasıl kanıtlanıcak vs onları söyledi mi avukat? Ben şu ana kadar boşanıp da erkek tarafından altınlarını alabileni görmedim inş siz ilk olursunuz
haklısınzaten kendisi sapık olan kocalar, karılarını hep iffetsizlikle suçlar...
teşekkür ederimboşanıyor oluşuna sevindim.
rabbim yolunu açık etsin.
teşekkür ederim
okuduğunuz üzre pek yaşanılası bi hayatım yoktu
inş açık olur yolum geleceğim
amin inşUmarım herşey gönlüne göre olur bundan sonra. Afiyetle bir yaşam sürersin.
daha iyi daha güçlüyümaradan geçen 3 ay içinde kendınızı daha guclu hıssedıyor musunuz?
umarım öyledir Allah yardımcınız olsun
Neler yaptı diye sorsak ayıp olur mu?daha iyi daha güçlüyüm
daha bi sindirdim yaşadıklarımı
zaten bu süreçte daha çok nefret ettirdi kendinden
zorlanmıyorum o yüzden
şiddet gördükten sonra evi terkettimNeler yaptı diye sorsak ayıp olur mu?
Ha bir de babamın evine kamyonla eşyalarımı gönderdi kırık dökük geldi tabi, tıkıp tıkıştırmışlar, haberimiz yoktu göndereceğinden,gelip alalım dedik babası siz o eve giremezsiniz dedi o yüzden göndermişler!