Evet yaptığım bişey yok ama ona kalsa ohoo neler yaptı daha neler diye anlatıyo millete ayyyy düşündükçe sinirleniyorum..Sen bi namussuzluk yapmamışsın, eşinin gördüğü gibi namus sadece iki bacak arasında olmaz.
Evinize getirdiğiniz helal paranızı kumarda harcamak mı namus ?
İyi ki kurtulmuşsun değmez böyle bir insanla hayatını harcamaya. Ne haberler okuyoruz daha kötü de sonuçlanabilirdi.
Allah yardımcın olsun.
o da erkeğin namussuzuydu.. karısının parasını alıp kumar oynamak kumar borcu ödemekle de namuslu olunmuyo dediğin gibi. kurtuldum çok şükür bi cesaret çektim geldim bitecek geçecek gidecek.. ömür boyu ağlamaktansa bikaç ay ağlar unuturum..Sen bi namussuzluk yapmamışsın, eşinin gördüğü gibi namus sadece iki bacak arasında olmaz.
Evinize getirdiğiniz helal paranızı kumarda harcamak mı namus ?
İyi ki kurtulmuşsun değmez böyle bir insanla hayatını harcamaya. Ne haberler okuyoruz daha kötü de sonuçlanabilirdi.
Allah yardımcın olsun.
aynen ucuz kurtuldum kim olsa çekemez böle bi hayatı.. bizi anamız evlenip kölelik yapalım diyemi okuttu büyüttü evlendirdi.. elin kızını çile çektirmek için mi alıyo böyleleri anlamıyorum ki.. kime anlatsam çok bile dayanmışsın daha erken çekip gelseydin diyo.. valla herkes kocasının kıymetini daha iyi anladı benim yaşadıklarımı duyduktan sonra.Ben yeni okudum arkadaşım ucuz kurtulmuşsun bu dengesizden boşver hayatına bak sen..
ben 10 ay geçirdim ama nasıl geçirdim bi ben bi Allah bilir.. sabır sabır anca bu kadar sabredebildimay merakım kurusun sonuna kadar okudum. bu ne yaa böyle bir adamla hayat değil bir gün geçmez.
ben 10 ay geçirdim ama nasıl geçirdim bi ben bi Allah bilir.. sabır sabır anca bu kadar sabredebildim
resmen bitmedi henüz dava açılmadı.. o kadarını da yapmaz heralde nasıl borç bırakabilir ki.resmen bittimi? bitmediyse acele et üstüne borç bırakabilir.
10 ay neler cektım dıyosunda ben okurken resmen bana bıtmedı o 10 ay. Cok sukur kı dogrusunu yapmıssın arkadasım verılmıs sadakan varmıs derler ya senınkıde o mısal beterınden korusun rabbım.Cuma gunu avukata vekalet vericem.. tam olarak neleri sormaliyim avukata. Bana cektirdikleri karsiliginda maddi manevi tazminat herseyi talep edicem. Anlasin dunya kac bucak
ben de yaşarken bitmedi o 10 ay inan bana. 10 yıl gibi geldi. 1 gün gülsem 5 gün ağlıyodum.10 ay neler cektım dıyosunda ben okurken resmen bana bıtmedı o 10 ay. Cok sukur kı dogrusunu yapmıssın arkadasım verılmıs sadakan varmıs derler ya senınkıde o mısal beterınden korusun rabbım.
bı arkadasım yenı bosandı bıldıgım kadarıyla kım davayı acarsa karsı taraf ondan nafaka talep edebılıyormus. bunu bı arastır derım adam zaten vurdum duymaz kumarbaz sırf elıne ıkı kurus gececek mantıgı ıle ısteyebılır nafakayıda.
yok artık yuhhhex eşim faceden liseli kızları ekliyo.. bi akrabamız da benden önce hep kendinden küçük 16-17 yaşlarındaki kızlarla çıktığını söyledi. sübyancımıymış bu adam ya! kendisi 36 yaşında 16-17 yaşındaki kızları sen eklesen ne olur konuşsan ne olur yaşına bak bi ya, kızın yaşında nerdeyse.. Allahım beni nelerden kurtardın sen böyle
Bencede yuh yaaa.. insan kocasini bu kadarmi taniyamazyok artık yuhhh
Tesekkur ederim valla buyuk gecmis oldu banaCanım geçmiş olsun. .
yeni hayatında başarılar dilerim. .
Babamin evindeyim zaten artik kosa kosa kactimKoşa koşa kac ordan bu adam hasta hayatta düzelmez böyle de Ömür Geçmez bak söyleyim. Lütfen kendine bu kötülüğü etme, ilerde hakeden birini bulursun o zaman dersin ben nasıl durdum bu hasta adamın yanında diye.
Boşver insanları tanımak zor. Önüne bak artık kurtulduğuna Sevin ya onu ömür boyu cekmis olsaydın 15 16 yasindaki çocuklarla uğraşırdin. Ben o yaşlarda hasta olmuştum göğüslerim yeni çıkıyodu eski kocan harbi ağır sapıkmisBencede yuh yaaa.. insan kocasini bu kadarmi taniyamaz