babam eşimle konuşacak!

Pardon da Şeytanla hala ne işi varmış !! O kapıyı vurup coktan çıkmanız gerekmiş.. Namusunuza ettiği laflara bak.. Çekilecek çile değilmiş kocanız İyi sabretmişsiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah

Konunun devamını okudukça verilmiş sadakanız varmis dedim Yine diyorum iyiki bosqnıyırsunuz! !

Bütün sayfaları okuyamadim şimdi durum ne bosaniyor musunuz

Vallahi
Evet bosaniyoruz. 3 aydir babamin evindeydim zaten. Siddette gordm cunku bi bu eksikti o da tam oldu.
En doğru kararı vermissiniz okudukça gözlerim Büyüdü bu nedir yaa böyle adam.mi olur karısını ailesine kotuluyor dayak sözlü psikolojik şiddet ohooo kurtulmussun hiç hiç üzülme bile değmez kaç yasindasin bilmiyorum ama kendine yeni huzurlu bi hayat kur ve umarım çok daha iyi biri çıkar karşına. ..

Tüm yorumları okumadım ama berbat bir adam...çocuk da yok 1 gün bile çekilmez.
Düzelmez de bu.
Hastalıklı düşünceler deli deli hareketler.boyle hastalikli pis pis düşünenler genelde kendileri de öyle olduğundan böyle baskıcı oluyor zaten.
Bırak hiç arkana bile bakma.sadaka dağıt.

27 yasindayim ne bekliyodm ne buldm evliligim boyunca yuzum gulmedi ins bundan sonra guler

evet hastalıklı düşünceleriyle beni de hastalık sahibi yapcaktı
düzelmez tabi karakter değişir mi asla!

mrb hanzade yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım . Biliyor musun benim yaşadıklarımın aynısı bu kadar benzerlik olamaz bende boşanmak istiyorum aslında senle birebir konuşmak isterdim bu kadar ortak yönümüz varken yaşadıklarını ve çözmeye çalıştın mı neler yaptın ve şuan ne durumdasın
eğer msjımı görürsen bana yaz olur mu

benimkide aynıydı hanzade psikolojisi çok bozuktu her gece ağlıyordum.herşeyden problem çıkarıyordu. ağlıyordum sürekli .hatırlamak bile istemiyorum şimdi askerde işte gelince boşanma davaları filan üff böyle şeylerin içine girmek de çok zor ve yıpratıcı zaten yıprandım.

sen ne kadarlık evlisin?
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…