babam eşimle konuşacak!

Evet ben herseye ragmen sabrettim ama o bu sabri haketmiyomus. Bu evlilik icin elimden geleni yaptim. Benimde imtihanim buymus. Acimaya degmiyo o bana hic acimadi dedigin gibi hatalarini bana yukledi cok sacma bi sekilde

canim allah yardimcin olsun .. bu erkeklerin bu namus kvramini sadece bayanlara yuklemelerine sinir oluyorum sanki onlar demese biz namusumuzu bilmiyoruz ..gelelim gelin konusuna sanki gelin demek hizmetci demek yapmak zorunda degilsin yapiyosan bu senin karakternin guzelliginden kaynaklaor sanki yapmak zorundasin bende yasiyorum bu kiskanclik konusunu oraya niye baktin soyle böyle sanki sanirsin kendileri melek tek sansli yonum ailem yakinimda bu konuda asla niye gidiyorsun diyemez iznimi alirim ama sebepsiz ge

Son düzenleme:
lutfen elinde meslegin var cocuk durumun yok kendini ezdirme bak ben 19 yasindayim hamileyim suan 6 bucuk aylik böyle şeyler yasadigim da cok kiziyorum ama cocugum icin ailem icin sabrediyorum ama senin bi engelin yok aileni hic muhattap etme emin ol baba

ni uzdugunle kalirsin ki erkek

ki erkekler konustugunda pek hayirli olmaz agir konusabilirler heleki baba yuregi kizinin uzulmesine katlanabilir mi

Tabiki insanligimdan dolayi orda hizmetimi yaptim tabiki kimse yapmak zorunda degil. Ama o zorunluymusum gibi gordu hep. Birtek pazar gunuydu iznim gene de acimadilar bana evimin temizligini hafta ici yaptim hadi insanlik bende kalsin dedim. Namus olayi ayri bisey zaten insanin kocasi karisi icin bole konusursa elaleme ne kalmaz. Koca nin laf soyletmemesi lazim tek tarafli fedakarlik olmuyo ne yazikki. Allaha sukur cocuk yok ayaklarimin uzeerinde durur bakarim kendime kimseye muhtac olmam ailemde arkamda daha ne olsun.

anliyorum canim oyle oluyor evet ne yapsan olmuyor bazen hersey olacagina varir bazen engelleyemiyorsun bazi seyleri bende ailemi ve karnimdaki masumu düşünüyorum sadece ama ipler koparsada kendi bilir ailem beni de bebegimide ortada bırakmaz biliyorum ya sabir diyorum rabbime havale ediyorum simdilik bu durumu

Konunu okudum canım bişey sorucam, avukat istediğinde eve girebilirsin demiş sanırım.. Ben de eşyalarımı alıcam o olmasa da gidip alabilirim bi sorun çıkmaz dimi ilerde aleyhimize işlemesin bu süreç

canım benim avukat bu konularda çok bilgili ve tecrübeli.
boşanma kararı kesinleşmediği sürece istediğin gibi girebilirsin dedi o eve.
yani eşyalarını almak için sen de benim gibi bekleme. gidip al.

canım benim avukat bu konularda çok bilgili ve tecrübeli.
boşanma kararı kesinleşmediği sürece istediğin gibi girebilirsin dedi o eve.
yani eşyalarını almak için sen de benim gibi bekleme. gidip al.
Peki teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten. Beklemeye gerek yok o zaman.

Boşannn uğraşma bu gerikafalı kumarbazla

Reactions: anu
canım naptınız aldınız mı eşyalarını
Almadık canım, avukatla görüşelim öyle gidelim diyor babam.. Yanlış birşey yapmak istemiyoruz. Normalde araştırdığım kadarıyla henüz dava açılmadığı için eve istediğim gibi girip çıkabilirim. Ama bunlar öyle insanlar ki her türlü iftirayı atarlar onlardan habersiz gidersem. Şimdiye kadar bana bu iftiraları atan bundan sonra her yolu denemez mi?
Geriye dönüp düşünüyorum da neler yaşatmış bana. Neden neyi hakettim de bana bunları yaptı. O kadar çok sabrettim ki 10 ayda. Ne umutlarla evlenmiştik ne sözler vermişti bana. Şimdi Allah bir dediğinden başka birşeyine inanamaz hale geldim. Bir kere aramadı sana vurdum ondan gittin hatalıyım demedi. Ben o evden gittiğim için hatalıymışım ama neden gittim neden mecbur bıraktın beni onu düşünse...

ah canım ah bu anlattığım durumun hiç farksız arkadaşım yaşadı eşyalarını avukat eşliğinde aldı neler yaşadı burunları 5 karış havadalardaydı iftira attılar eşyalarını kullanmışlardı hatta kırmışlardı bence bir an önce polis eşliğinde tutanak tutularak alın canım benim

Sen bi namussuzluk yapmamışsın, eşinin gördüğü gibi namus sadece iki bacak arasında olmaz.
Evinize getirdiğiniz helal paranızı kumarda harcamak mı namus ?
İyi ki kurtulmuşsun değmez böyle bir insanla hayatını harcamaya. Ne haberler okuyoruz daha kötü de sonuçlanabilirdi.
Allah yardımcın olsun.

Yapıyolar canım boşanma aşamasında, herşeyi bekliyorum onlardan.. Bir an önce alıcam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…