babam eşimle konuşacak!

Babanla konusunca daha kotu olacak,asla degismicek,hatta "o kim oluyoda karisiyo" , "herseyi gidip annen babana anlatiyosun", "onlarla bidaha gorusmek istemiyorum,gelmesinlet bize" falan dicek. Idda dan da asla vazgecmicek. Allah yardimcin olsun,Allah sana güc versin. Olumlu seyler duymayi cok isterdin biliyorum fakat malesef bu evlilikten de bi cacik olmaz.Allah hepsini bildigi gibi yapsin.

Hepsini okudum. Eşinin akıl ve ruh sağlığı normal değil. Bir an bile kaybetmeden boşan bence.

Babası elbet babamı görüp konuşacak,babam herşeyi anlatacak,daha oğlunun kumar oynadığını bile bilmiyo,ama herşey açığa çıksın artık.. ben babasına rezil olmasın güvenini kaybetmesin kendi bıraksın die bekledim hep,ama o en ufak bişeyimi büyüterek ablalarına annesine anlatmaktan beni küçük düşürmekten gururumu kırmaktan korkmadı,artık ben de hiçbişeyden korkmuyorum.. herşey olacağına varsın.. çok yoruldum herkese hiçbişey olmamış gibi davranmaktan susmaktan o kadar yoruldum ki..

ne görüp konuşması arasın söylesin.. Ne insanlar var ya

daha kimse aramadı bile düşünün yani umrumuzda değil tavırları bunlar..babam da diyo istemiyosa söylesin ben kızınızı istemiyorum diye kesip atarız diyo işkence çektirmesine ne gerek var
Allah aşkına cnm onun istemiyorum demesiylemi bitecek yine senin isteklerin yok mu ben istemiyorum baba zaten arayan soranda yok boşancam de
baksana senin gitmeni bekliyormuş bunlar demek ki ona uğraşıyorlarmış sen gidince kocan olcak adam rahat etti belli yoksa aramaz mı nerdesin diye

Hepsini okudum. Eşinin akıl ve ruh sağlığı normal değil. Bir an bile kaybetmeden boşan bence.
Ben de öle düşünüyorum normal insan böyle mi davranır yahu.. ben evi terk etmişim ne eşim ne onların tarafından kimse bir kere arayıp ne oluyo die sormadı bile.. babamı görmüş babası konuşmuşlar da benim oğlum hiçbirini yapmadı kumarı yok hakaret etmez yalan sölüyosunuz demiş adam ya.. senin kızın geldi de parayı burda gördü demiş yüksek maaşla çalışıyosa oğlum sayesinde demiş adam burnundan kıl aldırmıyo.. nasıl bir aile,bölesini duyan gören eminim yoktur.. sanki hepsi gitmemi bekliyomuşta oh çekmişler gibi.. ben de istediklerini yaptım sevinsinler,el birliğiyle yıldırdılar beni evlilikten nefret ettirdiler

Doktor a gunah diye bisy yok egerki mecbursan, bende kapaliyim ve gectimki zatn birdm cika gelmis doktor.

Hkkimda hayirlisi insallah bi care buljnur.
Ama baban pek fayda saglayamiycak bence bu adamin durumuna.

Doktor a gunah diye bisy yok egerki mecbursan, bende kapaliyim ve gectimki zatn birdm cika gelmis doktor.

Hkkimda hayirlisi insallah bi care buljnur.
Ama baban pek fayda saglayamiycak bence bu adamin durumuna.
evet günah değil tabi ki adam çıkageldi zaten.. hayır anlamadığım bunu kavga meselei haline getirmek niye.. bi dha ne olursa olsun doktorda olsa erkek doktora gitmeeceksin diyip susabilirdi,ben gene anlayışla karşılardım.. ama o namussuz damgası vuruyo bu kadarı fazlasıyla ağır geliyo bana..
ben babamın evimdeyim,babam babasıyla konuşmuş oğlunu haklı görüyomuş adam,nie gittin die soran bile olmadı zaten..

Baştan sona okudum 100 kez konuşulsa da bir şey değişmez diye düşüündüm.
Hastanede röntgen çekilirken kıskanması, aşırı tepkiler vermesi, patronunuza günaydın dediğinize kıskanması hakaret etmesi falan tamamen suç bastırmaya yönelik dümen hareketler. Sağlık görevlileri size sapık gibi bakmaz öyle görmez, iş arkadaşlarınıza gülümseyip günaydın demek cilve değil, bir görgü kuralıdır o da herşeyin farkında ama kendi kumar borcunu pisliklerini örtmek için sizin de suçlu çıkartmaya gürültüye getirmeye çalışıyor.
Benim fikrim çocuğunuz da yokken, aileniz de yanınızdayken bu evliliği neticelendirmeniz.
Eşiniz büyük hatalar yapıyor namusunuza dil uzatmaya kadar vardırmış, hiçbir hatasını kabul etmiyor özür dilemiyor kısaca adam olmaz ondan kusura bakmayın boşa kürek çekmeyin. Ailesi de maşallah geniş meşrepmiş şu halde oğullarını savunuyorlar. Mesela kumar bağımlısı olur ama hatasını bilip düzeltmeye çalışır ona şans verilir ama eşiniz öyle değil. O yüzden asla düzelmez. Boşanın, gitsin babasının anasının boğazına binsin para diye iliklerini kurutsun da görsünler oğullarını.

iki gram gururunuz varsa boşanma davası açın neyi bekliyorsunuz anlamadım.

baştan sona çok doğru yazmışsınız,hatasını kabullense amenna,aşırı tepkiler vermesi suç bastırmak için tamamen, benim yaptıklarım dillere dolanılcak şeyler değildi asla, ben çalışıp borcunu ödemeyi bile göze almış insanım,ama o asla memnun olmadı hiç bi hareketimden,hep beni suçladı aşağıladı.. ailesi de öle oğullarını haklı görüyo işte.. zararından neresinden dönsek kar şu durumda bundan daha iyi cümle yok sanırım ailesinden istesin onca borcunun parasını da anlasınlar oğullarını,Allaha havale ediyorum ben hepsini..

Ooh ne guzel tam destek.
Hayir gelmez o babanin oglundan.
Annen ve baban ne diyor bu konuya?
Barismi diyor?

Ve sen hala bu kişiyle dvm ediyorsun ne diyebiliriz ki sana ayrıl demekten başka

Röntgenden sonrasını okumadan yorum yapacağım kusura bakmayın ama fikri neyse zikri odur misali
bundan bile sapıkça bi anlam çıkarabilen birisiyle olmaz
babanız ne konuşacak bilmiyorum ama bunun da lafı yapılır haberiniz olsun
kız babası olarak konuşması hoş karşılanmaz bu zihniyet tarafından ve başınıza kakılır..

Babamin zoruna gidicek sekilde konusabilir kendi pisligini ortmek tek âmaci

Keske ailelere hic söylemeseydiniz. Is iyice sarpa saricak. Esinizi gün gelip siz affetseniz, aileniz asla affetmicek.
Esinizin ruh sagligi bozuk bence, ayrica tecrubeyle sabittirki bu kadar kiskanc ve kuskucu olan adamlar herkesi kendileri gibi sandiklari icin böyledirler. Yani kendisi kesin bir boklar yiyor, sizden de o yüzden süpheleniyor.
Buarada evin reisi benim demesine cok güldüm. Gitsin kendisi tek basina calissin o zaman siz evde oturun madem o reis.
Bence yol yakinken ayrilin, terbiyesizligi bir yana kumar olayi acayip tehlikeli, ayrica bugün sizi yataga iten, yarin duvara yapistirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…