babam eşimle konuşacak!

Allah'ın izniyle kurtulun şu adamdan siz bırakınki ailesi yakında görür çok fazla saklayamaz sonucda kumar oynuyor

Babam konusmuş telefonda beni kötülemiş tabi, ben kızınızın önüne geçemiyorum oraya kim bilir kiminle gitti iş yerinden kim bilir kim götürdü (namusuma nasıl laf edeceğini şaşırdı artık) ben de dedim gitsin sorsun iş yerine varsa soru işareti ben tek geldim dedim.. gitmiştir yapmıştırla kanıtsız iftira atamaz kimse dedim, babası da öle demiş babama kim bilir kimle gitti diye baba dedim ben bu insana zamanında nasıl bir aileymiş bunlar ya..

Kıyamam valla cokzor bır durum, bır kere aileler öğrenince bitmesi daha hayırlı diye düşünüyorum. İnşallah hakkınızda en doğru karara varırsınız.

allah sabır versin önce.
tamam kıskanır da eşinin yaptığı daha farklı bişey gibi geldi bana.senin ailene senin namussuzluk yaptığını söyleyecek kadar alçalmamalıydı en azından.
sen ne yapmayı düşünüyosun.önemli olan bu.

ailem gidicez yüzleşicez herşey konuşulcak sonra da olan olcak diyo,. susmakla da olmuyo çünkü onlar biz haklıyız o durup dururken terketti diye düşünüyolar,benim oğlum yapmaz etmez diyolar. bundan sonra ne olcak ben de bilmiyorum ama o kadar alçaldı ki gözümde bütün bunlara ne gerek vardı anlamadım ki, babam da keşke gelmeden arasaydın ne yapayım diye sorsaydın diyo ben zaten gelip konuşacaktım diyo ama ben de bir anlık öfkeyle çıkıp geldim işte, beni düşman gibi gördü son zamanlarda eşim,sanki büyü yapılmış ne yapsam neye kızsa ablalarına şikayet etti benim de gururuma dokundu,bi koca karısını korur kollar bu ne diye böle yaptı anlam vermek çok zor.. benim için ailesinden uzakta ev almış yaşlı anne babasını bırakmış bi insan onlara karşı geldi benmle evlenmek için ben onu seviyorm onsuz yapamam dedi şimdi ne olduda bu kadar nefret doldu, hiç bi anlam veremiyorum..

Sen babanı çağırdın evet ama baban bir türlü gelemedi günler haftalar geçti onun üstüne bir dayak daha yedin ve babana gitmeden soracaktın öyle mi ben yine dayak yedim geliyormusun akşam sabah dayağa devam mı
adamlar öyle bir rahatlığa bürünmüş ki tavırlarından suçlu siz olmuşsunuz resmen ezik bir konuma düşmüşsünüz bu kadar olmaz ama babanın dik durması lazım seni tanımıyor mu kızının arkasında ve emin olması lazım gidip yüzleşelim nolursa olsun gelmeden arasaydın bunları dememeli yüzleşilecekse bile gidicez yüzleşcez ve herşeyini toplayıp gelcez onlara bırakacak kızım yok demesi lazım

Çok üzülüyorum böyle şeylere çoook
Allah başa vermesin elbette ki çok zor ama böyle bir durumda yapılacak tek şey var oda belli sürümcemeye almaya gerek yok
ortada kumar oynayan ve bırakmaya niyeti olmayan
dayan atan
hakaret eden
namusa dil uzatan
iftira atan
aşırı bencil
bir koca var

Sende babanda kendinden emin ve dik olun artık babanla konuş tamam konuşmuşsun ama daha açık ve net konuş bence

malesef öyle suçlu ben oldum terk edip geldim diye.. şimdi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? ben onun kumar borcu için bileziklerimi verdim çalıştığım maaştan borcunu ödedim,boşanma esnasında hakkımı arıcam, bunların karşılığını almam için ne yapmam lazım bana vermicem de diyebilirler bilezikleri bana mehir olarak vermişti,sonra geri aldı,hakim kumar için kanıt ister mi? bankadan çektiği kredi var kanıt olarak gösterebileceğim.. herhangi bir kupon vs yok elimde.. nafaka tazminat ne gibi şeyler talep edebilirim,küfür hakaret için de zaten psikolojimi bozdu,iftirada atıyo yapmadığı kalmadı..

adamın psikolojik sorunları var seni kesip biçmeden topukla ...

Ailesi bize borc verdi der kapatir ustunu. Buyuk hatalar yapmissin, uzuldum adina. Hakkinda hayirlisi olsun. Finansal konulari dusunmeye basladigina gore kafanda yavas yavas bitiriyosun sanirim.
Allah yardimcin olsun, hayirlisi be tatlim.

Darp raporun var mı? mail adreslerine iddaa ilgili mail geldiyse oynadığına dair ordan bulabilirsin canım Avukat tutacak önceden herşeyi kağıda yazıp avukatla konuşmaya öyle gitmene tavsiye ederim arkadaşımda böyle senin gibi ayrıldı kazandı davayı ama tanık isteniliyor arkadaşımda annesini kardeşini yapmıştı

Ailesi bize borc verdi der kapatir ustunu. Buyuk hatalar yapmissin, uzuldum adina. Hakkinda hayirlisi olsun. Finansal konulari dusunmeye basladigina gore kafanda yavas yavas bitiriyosun sanirim.
Allah yardimcin olsun, hayirlisi be tatlim.
Şimdiye kadar yeterince ezdirdim kendimi.. bari bundan sonrası onların yanına kar kalmasın.. konuşmalarına baksanıza kendileri HAKLI! babası demiyo oğlum hata yapmış evine bakamamış,konuşurum gözdağı veririm bundan sonra yapmaz ne bilim söylencek çok şey varken adam hiçbirini söylemiyo oğluna çanak tutuyo.. eşim dediğim adam da karısına iftira atıyo hiçbir şekilde kanıtlayamazlar öyle yapmıştır etmiştir demek kolay.. ama babamın annemin zoruna gidiyo yine de çok üzülüyolar..

internet üzerinden oynamadı hiç hep gidip iddaa bayiinde oynuyodu, ha bütün bu borçların kuponunu gördüm mü hayır.. babam da ondan şüpheleniyo bunlar belki de kumar borcu değil başka birşeydir diyo.. sürekli ablalarına altınları paraları verip duruyo ablamlara borcum var diye..kardeşler arasında bişeydir belki de diyo babam.. darp raporum yok.. kendi ağzıyla babama da söyledi evet yaptım bi hata baba diye babamı şahit tutabilirim ancak.. ablaları da biliyo ama şahitlik yapmazlar tabiki..

bir de canım babama ben seni çağırdım ama sen gelmedin demiş,ilk kez o şikayet etmişti beni babama işte kızın elin arabasına biniyo diye, babam da gelemedi evet ama başka bir şehirde ve çalışyo napsın, ben de onun ablasını çağırdım benim herşeyimi ablasına şikayet etti gel dedim benim de anlatcaklarım var karşılıklı dinle ablasıyla 20 dk lık mesafede oturuyoruz onun da ablası gelmedi ben de onu söylicem babam gelemedi ama uzaktı senin ablan neden gelmedi,hiç kendilerine çamur atmazlar hiççç

tüm sayfaları okuyamadım. ama neden aileler bir araya gelecek.. bir araya gelinecek durum mu kalmış... dayakta belki bir yere kadar affedilebilir (iki taraflı şiddet vardır vs.). ama namusuna dil uzatan biriyle konuşulacak ne kalmış...

kararınız ne olursa olsun. Allah yardımcınız olsun.

kendi ailen şahit olabilir maaş kartından eşin para çekti mi çektiyse kaç defa ve hangi banka ordan kamera görüntülerinden de ulaşabilirsin delil olarak

kendi ailen şahit olabilir maaş kartından eşin para çekti mi çektiyse kaç defa ve hangi banka ordan kamera görüntülerinden de ulaşabilirsin delil olarak
maaş kartımda kalan son parayı çekmiş ben buraya geldikten sonra, daha öncede maaşımı o çekti ama bunlar kanıt olurmu ki..

maaş kartımda kalan son parayı çekmiş ben buraya geldikten sonra, daha öncede maaşımı o çekti ama bunlar kanıt olurmu ki..

elinizden aldığını söylersiniz inkar ederse yalan söylemiş olur ve bu ispat olur. bence yinede söyleyin derim

@hanzade_87 siz aileniz farklı şehirde sonuçta ve ailenizin yanına geldiğinde çekmiştir diye söylüyorum bence yine bu ispat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…