Evet tam destek ailesinden
ailem bana birakti ama oturulup konusilmasi lazim diyolar
Affedilecek bir tarafi yokki bu adamin. Ayrica bunlarda ruh sagligi komple bozuk ailesi de tuhaf. Genetik midir nedir. Allah dusmanimin basina.vermesin. Evlenmeye de korkar oldukKeske ailelere hic söylemeseydiniz. Is iyice sarpa saricak. Esinizi gün gelip siz affetseniz, aileniz asla affetmicek.
Esinizin ruh sagligi bozuk bence, ayrica tecrubeyle sabittirki bu kadar kiskanc ve kuskucu olan adamlar herkesi kendileri gibi sandiklari icin böyledirler. Yani kendisi kesin bir boklar yiyor, sizden de o yüzden süpheleniyor.
Buarada evin reisi benim demesine cok güldüm. Gitsin kendisi tek basina calissin o zaman siz evde oturun madem o reis.
Bence yol yakinken ayrilin, terbiyesizligi bir yana kumar olayi acayip tehlikeli, ayrica bugün sizi yataga iten, yarin duvara yapistirir.
Affedilecek hic biri tarafi olmayanlari cok affedenleri de gördüm o yüzden öyle dedim. O isler hic belli olmaz. Adam üc aglar bes ayaklarina kapanir, bir bakmissin barismislar, sonra bir kac ay sonra yine ayni rezillik ayni tantana.Affedilecek bir tarafi yokki bu adamin. Ayrica bunlarda ruh sagligi komple bozuk ailesi de tuhaf. Genetik midir nedir. Allah dusmanimin basina.vermesin. Evlenmeye de korkar olduk
Orasi oyle iki lafa inananlar cok ama keske inanmasalar. Namusa laf uzatmak ne.demek. ustelik de kocam dedigin adam yapiyor bunu!Affedilecek hic biri tarafi olmayanlari cok affedenleri de gördüm o yüzden öyle dedim. O isler hic belli olmaz. Adam üc aglar bes ayaklarina kapanir, bir bakmissin barismislar, sonra bir kac ay sonra yine ayni rezillik ayni tantana.
Ha ben yasamis olsaydim dicem, ama olmazdim bana biri sadece bir kere hakaret edebilir, ikinciye beni zaten hicbir yerde bulamaz.
Dedigin gibi manyak dolu, sükürler olsun ki benimki tatli manyak böyle seyleri okudukca bin kere sükrediyorum tertemiz kalpli bir adama asik oldum diye.
Cok tesekkür ederim,Orasi oyle iki lafa inananlar cok ama keske inanmasalar. Namusa laf uzatmak ne.demek. ustelik de kocam dedigin adam yapiyor bunu!
Ne mutlu size. Allah mutlulugunuzu daim etsin
Aminnn :)Cok tesekkür ederim,
Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Evet tam destek ailesinden
ailem bana birakti ama oturulup konusilmasi lazim diyolar
evet reis benim diye diye geziyo,reisliği kalmış sanki. bence de bu kadar kıskanç kuşkucu olması hiç normal değil,herkesi kendi gibi sanıyo..Keske ailelere hic söylemeseydiniz. Is iyice sarpa saricak. Esinizi gün gelip siz affetseniz, aileniz asla affetmicek.
Esinizin ruh sagligi bozuk bence, ayrica tecrubeyle sabittirki bu kadar kiskanc ve kuskucu olan adamlar herkesi kendileri gibi sandiklari icin böyledirler. Yani kendisi kesin bir boklar yiyor, sizden de o yüzden süpheleniyor.
Buarada evin reisi benim demesine cok güldüm. Gitsin kendisi tek basina calissin o zaman siz evde oturun madem o reis.
Bence yol yakinken ayrilin, terbiyesizligi bir yana kumar olayi acayip tehlikeli, ayrica bugün sizi yataga iten, yarin duvara yapistirir.
herşeye rağmen döndüm buyur bana istediğini yap demiş olurum farkındayımGeri dönersen şu anki yaşadıklarından daha da kötüsünü yapmasına izin vermiş olacaksın, hiçbir ağırlığın kalmaz. Çünkü asla hatalarını kabul etmiyorlar ne ailesi ne kendisi. Yani ortada düzeltilecek yanlış bir durum yok. Yşadığının katmerlisini yaşatır sana.
Ailesinin de umarım başlarına gelir de görürler kumar borcunu nasılmış
bi taraftan dönmek istemiyorum, bi taraftan da o yuvayı dağıtmak eşyalarımı toplayıp geri dönmek çok ama çok zor geliyo, altından kalkamıcakmışım gibi geliyoSen ne diyosun peki?
Af dilerse donmeyimi dusunuyosun?
bana sayıyo sayıyo sonra da namusuna dil mi uzattım diyo, söylediklerinin ne anlama geldiğinin farkında değil sanki..Orasi oyle iki lafa inananlar cok ama keske inanmasalar. Namusa laf uzatmak ne.demek. ustelik de kocam dedigin adam yapiyor bunu!
Ne mutlu size. Allah mutlulugunuzu daim etsin
"Baban onun karsisina gecip konusunca kendini nimetten sayacak" bu cümlede çok haklısın, o da ağzına geleni söyleyecek kızın şöle böle diye,babamı iyice çileden çıkaracak..zamanında çok konuştum yapma etme diye,bana olan bu güvensizlik neden diye neler söyledim konuşunca hak veriyo sonra yine aynısını yapıyo.. içi böyle çünkü fesatlıkla dolu. insan karısını ona buna kötüleyince eline ne geçerki..Neresinden baksan elle tutulur bir yani yok.
Bu adam size namussuz diyor iftira atiyor ve siz hala konusma derdindesiniz.
kazandigi parayi arti sizin paranizi kumarda yiyor bu d cabasi.
Bacim kac kurtar kendini. Aileni de böyle biriyle muhattap bile etme. Aileside aynıymış belli.
Senin ona söyleyecegin bir sey kalmamis bu ortada. Bu saatten sonra dilekcen konusmali.
Baban onun karsisina gecip konusunca kendini nimetten sayacak ve yine seni suclayacak.
Babani uzmekten baska bir seye yaramayacak.
Esinin sadece bu problemi yok ki. Adam kumarbaz. Hem kumarbaz, hem kotu huylu, hem de dilinin zemberegi yok, adamda namus kavrami bile gok. Bir nsan karisnin namusuna dil uzatip bunu herkese soylerm ya ?bana sayıyo sayıyo sonra da namusuna dil mi uzattım diyo, söylediklerinin ne anlama geldiğinin farkında değil sanki..
Canim bir insanin karisina.boyle yapması icin ruh sagliginin.bozuk olmasi lazim. Normal bir insan boyle yapmaz. Aileside.bir ttuhafmis oglunun savunuyor ayip bir sey ya. Senin tek yapman gereken bosanmak bu saatten.sonra. ilk defa bir insana bosan diyorum. Durum gercekten cok vahim. Olmaz yani.duzelmez o adam."Baban onun karsisina gecip konusunca kendini nimetten sayacak" bu cümlede çok haklısın, o da ağzına geleni söyleyecek kızın şöle böle diye,babamı iyice çileden çıkaracak..zamanında çok konuştum yapma etme diye,bana olan bu güvensizlik neden diye neler söyledim konuşunca hak veriyo sonra yine aynısını yapıyo.. içi böyle çünkü fesatlıkla dolu. insan karısını ona buna kötüleyince eline ne geçerki..
haklısın canım, he bekledim düzelcek diye ama olan zamanıma oldu duygularıma oldu.. ne güven ne saygı ne sevgii kalmadı aramızda, her kavgada bitsin o zaman der dururduk.. olmayınca olmuyo işte.. ne kadar uzatsakta nafile.Canim bir insanin karisina.boyle yapması icin ruh sagliginin.bozuk olmasi lazim. Normal bir insan boyle yapmaz. Aileside.bir ttuhafmis oglunun savunuyor ayip bir sey ya. Senin tek yapman gereken bosanmak bu saatten.sonra. ilk defa bir insana bosan diyorum. Durum gercekten cok vahim. Olmaz yani.duzelmez o adam.
Oyle malesef canim. Keske bunlar hic yasanmasa ama oluyor iste her sey insan icin. Senin sinavinda bu demekki. Bosanmaktan korkma sakin. Bekara kari bosamak kolay derler bzim.burada ama inan senin yerinde ben olsam ben de durmazdim. Hayatini mahvedersin. Bir sure sonra ruh sagligin bozulur ozguvenin biter yasama sevincin biter. Cocugun da yokmus bu iyi bir sey bu durumda. İsin de var Allahin.izniyle cok daha mutlu olursun ilerde. Uzme kendini.haklısın canım, he bekledim düzelcek diye ama olan zamanıma oldu duygularıma oldu.. ne güven ne saygı ne sevgii kalmadı aramızda, her kavgada bitsin o zaman der dururduk.. olmayınca olmuyo işte.. ne kadar uzatsakta nafile.
zaten son zamanlarda yaşama sevincim bitmişti,hep mutsuz geziyodum, sürekli beynimin içinde konuşuyodu onun sözlerini hep tekrar ediyodu beynim,Allah yardımcım olsun ne hayırlıysa öle ilerlesin bundan sonra hayatım..Oyle malesef canim. Keske bunlar hic yasanmasa ama oluyor iste her sey insan icin. Senin sinavinda bu demekki. Bosanmaktan korkma sakin. Bekara kari bosamak kolay derler bzim.burada ama inan senin yerinde ben olsam ben de durmazdim. Hayatini mahvedersin. Bir sure sonra ruh sagligin bozulur ozguvenin biter yasama sevincin biter. Cocugun da yokmus bu iyi bir sey bu durumda. İsin de var Allahin.izniyle cok daha mutlu olursun ilerde. Uzme kendini.
Amin canim hakkinda hayirlisi olsun insallah.zaten son zamanlarda yaşama sevincim bitmişti,hep mutsuz geziyodum, sürekli beynimin içinde konuşuyodu onun sözlerini hep tekrar ediyodu beynim,Allah yardımcım olsun ne hayırlıysa öle ilerlesin bundan sonra hayatım..