- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
haklısın .. ben cok sukrediyorum her sey icin gercekten. belki azıcık daha sıkı aile baglarımız olsaydı kendimi hayatta daha güclü hissederdim. sadece yalnız hissetmek üzüyorYok yok hiç üzülme, ben seni çok iyi anlıyorum. Emin ol; o seni çoooook seviyor. Ama böyle kabul etmek lazım işte. Bunun adı yanlış da olsa huy mu karakter mi bilmiyorum ama değiştiremeyiz bunu artık.
Annem en son ne zaman saçımı okşadı bilmiyorum, belki bir 15 yıl önce. Çok kızdım ağladım çocukluğumda, taş olsa çatlardı diye. :)
Hiç cephe alma babana karşı, böyle kabullenip sev. :) Seni sevmese, hiç yardım etmezdi. Bak senin ilerideki rahatlığını düşünüp, ev araba sahibi yapmış, okutmuş. Bu devirde bırak kızını okutmayı; para için kendi kızını dahi satan baba müsveddeleri var.
ne demek istediginizi anladım ama degil. olmadıgını biliyorum ve gördüm. babannemle surekli konusuyor görusuyor tatile gidiyorlar. ve gayet sevgi dolular birbirlerine karsı su sızmıyor aralarından. anne ogul sonucta guzel bir sey ama babam keske bizi de o sekilde görse diye ic gecirmiyor degilim.Akraba degilde anne, babasından gördügü ilgi böyleydi belkide.
evet ben de onu dusunuyorum. kendi kendime yetmeyi cok guzel ögrendim. kendi basıma bir seyler yapmayı. ve ileride cocuklarıma nasıl davranmam ve nasıl davranmamam gerektigini cok iyi anladım. dogum gunu olsun bir kutlama olsun vs ben anneme babama kardesime hep en guzel sekilde yapmaya calısıyorum bir seyleri. onlar yapmıyorlar hicbir sey ama ben bunu guzel buluyorum ve olması gerektigi gibi..
Anlıyorum, insan kaç yaşına gelirse gelsin içinde hep bir ukte boşluk kalıyor.haklısın .. ben cok sukrediyorum her sey icin gercekten. belki azıcık daha sıkı aile baglarımız olsaydı kendimi hayatta daha güclü hissederdim. sadece yalnız hissetmek üzüyor
hic oyle bir sey demiyor. calısmamı da istemiyor, ne ugrasacaksın milletle ben senin alacagın maasn iki katını veriyorum sana diyor. arada sırada fazla gelince her ebeveyn söylenebilir, ben bile bazen anneme diyorum ne cok alısveris yapmıssın diye. benim yazdıklarımla sizin yazdıgınız cevabın alakası yok. sırf yorum yazmıs olmak icin yazmayın cok rica ediyorum. canım sıkılmıs demek ki buraya gecenin bir vakti yazdıgıma göre. keyfimden ya da milletle kavga edeyim diye yazmadım. olayın maddi olmadıgını da kac kere belirttim tam okuyamamıssınız.
Bende öyle valla. Seni sevesim geldi baban yerine valla kıyamam sanaSenin konuna kendimi dahil etmek istemezdim sonuçta sen kendi derdine derman arıyorsun ama kendi hayatımı anlatsam yani baba denilen kavramı babanın ayaklarını öperdin sana o kadar söyleyeyim. Keşke senin yasayabildiklerinin binde birini yaşasaydım o da yeterdi bana. Bence baban seni çok seviyor emin ol. Bunu sevgisizligin ne demek olduğunu çok iyi bilen biri olarak yazıyorum. Sevilmemek böyle birşey değil ki 0
simdiye kadar uzakta hic olmadık ama evde bizde de pasta alınır aksam yenilir ama o kadar :) genelde ben alıyorum pastaları da kendime bileIyi yapiyorsunuz yine valla..Benim doğum gunumu bos geçirseler zamanla bende onlarınkini kutlamayi birakirdim.
Bizde nasil olmuşsa doğum günleri degerlidir. Unutmazlar o günü.
Ama sadece telefonla kutlanır. Uzaktayiz zaten kutlama olamıyor tabi
Hediyemde hesabima gönderilen para olur genelde..bazen o da olmaz:)
evet biliyorum, gercekten cok sukrediyorum, sadece biraz daha sıcaklık ve samimiyet benim bekledigim. bircok kisi evlendikten sonra duzelir baba özler arar vs diyor, belki de öyle olur bizde de. annemin babası da aynı sekildeymis cunkuKizlarini calistiran ve o parayi yiyen kotu seylere harcayan kizlarini okutmayan evi gecindirmeyen hatta siddet bile uygulayan kisiler de var..
Tabii insan sevgi ister ama kisiligi oyledir eski insanlar sevgisini pek belli etmezler o da oyle gormustur.
Halinize cok sukredin..