Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemle ilgili bu sorunu psikoloğa nasıl anlatabilirim? Anlatabilir miyim?
Zor bir durum yaşadığın ama bunda senin utanacagin bir şey yok ki. Küçücük çocukken olmayacak şeyler yaşatmışlar sana. Annen de baban da suç işlemişler keşke ceza alsalar çocuk istismarından. Yaşadığın olayların senle ilgisi yok. Senin hiç suçun yok ama bunu bizim dememizle anlayamazsın terapiyle bu yanlış algını çözebilirsin. O yüzden en kısa sürede anlat psikoloğuna. Ayrıca şöyle düşün sen anlattığın gibi bir ortamda bir çocuk görsen çocuğu suçlar miydin ya da ayıplar miydin? Hayır tabii ki. İşte sen o çocuksun.
Annenizin tedaviye ihtiyaci var gibi.boyle bir hayati yasayip o yasta erkeklerden hala tiksinmediyse bir sorun var demektir.
Siz terapiste gittiginizde ayni burda anlattiginiz gibi anlatin.sonra sonra laf lafi acar daha rahat anlatirsiniz derdinizi.hic utanmayin cekinmeyin nolur.
Annenizin tedaviye ihtiyaci var gibi.boyle bir hayati yasayip o yasta erkeklerden hala tiksinmediyse bir sorun var demektir.
Siz terapiste gittiginizde ayni burda anlattiginiz gibi anlatin.sonra sonra laf lafi acar daha rahat anlatirsiniz derdinizi.hic utanmayin cekinmeyin nolur.
onu anlayamıyorum garip geliyor bana Ben çocuğuma böyle şeyler asla yaşatmazdım Yıllar önce bir sevgilisi vardı gençti benden 2 yaş küçüktü internetten tanışmışlardı En kötüsü de bizim evde kalırdı bazen gece sesten uyuyamıyordum seste çıkaramıyordum ev onun
Psikolağa içinden nasıl geliyorsa anlat. Hiç bir şekilde yargılamaz seni. Sen şikayet etmek amacıyla değil, kendini iyileştirmek için anlatıyorsun ve psikolog seni dinlerken onun yargılaması diye birşey olmayacak, rahat ol.