Annemle ilgili bu sorunu psikoloğa nasıl anlatabilirim? Anlatabilir miyim?

Selam hanımlar. Benim bir sorunum var. Yani bir az özel olacak ama lütfen yanlış anlamayın kimseye anlatamıyorum o yüzden burada paylaşmak istedim. Belki bir akıl, bir tavsiye verirsiniz, şöyle yap dersiniz. 7 yaşımdayken annemle babam ayrıldı. Annem babamı aldatmıştı. Babam annemi dövdü ve biz o gece dayımlarda kaldık. Babam bizi terk etti ve ne aradı, ne sordu bir daha. Sonradan öğrendim ki, benim annem ben küçüklüğümden beri hayat kadınıymış. Adamla buluşmalara giderken beni de götürüyordu. (bırakacak yeri yoktu, evde de tek başına bırakmıyordu) Bazen yalnız olurlardı, bazen başka kadınlar, erkeklerde olurdu. Bazen de bizim eve gelirlerdi. Affedersiniz ev kerhane gibiydi. Özür dilerim. Ve erkekler beni taciz ederlerdi, yani beni ellerlerdi, bakmak isterlerdi bir yerlerime vs. Kendimi koruyabildim şükür ama psikolojim bozuldu. Bir keresinde annem arkadaşına büyüyünce benim gibi olacak demişti duymuştum. Arkadaşı da öyle deme bilemezsin demişti. Bu yaşa geldim hala unutamadım. Psikolojim çok bozuldu. Psikoloğa gitmek ve bunları anlatmak istiyorum ama anlatmaya utanıyorum. Anlatamazsan yanlış teşhis koyar ve yanlış tedavi görürüm. Nasıl anlatsam? Anlatılır mı ki böyle bir şey? Yardımcı olabilir misiniz? Şöyle konuş? şöyle anlat? diye. Psikolog kadın. Acaba hakkımda ne düşünür? Cesaret edemiyorum. Daha başka şeylerde var ama yazıp uzatmak istemiyorum. Bana ne önerirsiniz? Ne yapayım? Kendim halletmeye çalıştım ama olmadı.
Hala annemi diyosun ? Seni satacakmış nerdeyse tabi ki psikoloğa gidip anlatmalısın derin mesele ve yüzleşmeden kapatamazsın bu konuyu..

Babanın seni bırakmaması gerekiyordu . Seni de alıp gitmeliydi . Madem böyle bir durum var bile bile o ortama bırakıp gitmiş. Çok üzüldüm .