anne ve babamı affedemiyorum

hayır. hepsini esim yapacak.
Asla inanmam , ailen varken eşin sana çorba kaynatacak öyle mi , annene hele çekil mutfaktan ben yemek yapacağım mi diyecek 🤣 Her neyse hamile halinizle daha fazla yormayayım, iyi doğumlar diliyorum, daha ne diyeyim 🤐

He tamam eşin o hengamede kayınvalidesinin 100metrekare evinde aylarca mutfağa girip üç öğün sadece ikinize yemek yapacak, çamaşırlarınızı yıkayıp utuleyecek, alışveriş yapacak,sadece ikinize hizmet edecek, boş vakitlerinde de bebeğe bakacak, anneni assssla karistirmayacaksiniz...İnandık balım ya, yorma kendini
Resmen aklımızla dalga geçiyor, ya hu ben annemin evinde olsam eşim mi yemekleri yapacak , en fazla bebeğin ihtiyaçlarına benim ihtiyaçlarıma destek olur o da yine o ortamda eşine çok iş düşmez bile , aile evinde annesi , hickimsesi yok gibi eşi bakacak , yersen 😅 Annesini yanında isteyen hemcinsini zorbalayıp sonrada anne evinde lohusalik geçireceğim kimse suya sabuna dokunamayacak, herşeyi eşim yapacak demesi de trajikomik...

Resmen aklımızla dalga geçiyor, ya hu ben annemin evinde olsam eşim mi yemekleri yapacak , en fazla bebeğin ihtiyaçlarına benim ihtiyaçlarıma destek olur o da yine o ortamda eşine çok iş düşmez bile , aile evinde annesi , hickimsesi yok gibi eşi bakacak , yersen 😅 Annesini yanında isteyen hemcinsini zorbalayıp sonrada anne evinde lohusalik geçireceğim kimse suya sabuna dokunamayacak, herşeyi eşim yapacak demesi de trajikomik...
Yaşadığım şehirde hastane yok bahanesi de komple yalan bence , doğunun en doğusunda , sınıra 500 metre mesafedeki ilde 3 yıl zorunlu hizmet yaptım, oranın bile her ilçesinde kadın doğumevlerinde ayrı, tam teşekküllü devlet hastanelerinde ayrı patır patır doğuruyordu kadınlar, en çok oralarda doğum olduğu için orda daha kolay bu işler... Eğer kocasınin mesleği Yüksekova mezrasında koruculuk veya çobanlik değilse kardan kıştan yol kapanır hastaneye yetisemem de ayrı yalan (orda bile her dağ köyünde kalifiye ebe var )..Sırf şimarikliktan ve bencillikten daha 4 aylık hamileyken anasının evine çöküp, bebeğini doğumdan sonra babasından aylarca ayrı bırakan birinin burda konu sahibinin haklı sitemini zorbalamasi bana çok dokundu şahsen...

Son düzenleme:
X