kayınvalidemi sevmiyorum cünkü. kimseden beklemtim yok. ailemin evine bebeğime baksınlar beklentisiyle gelmedim. hastane ve doktorum burada daha güvenilir ve ulaşılabilir olduğu için geldim. benim annem kendi ağzıyla söyledi doğum benim kaldırabileceğim bi durum değil bu yaşta diye. hiç de alınmadım. ne isin var zaten bu yasta dedim, esim yeter bana hastanede, siz doğurduktan sonra isterseniz gelir görürsünüz dedim.
aile dinamiğimi bilmeden yorum yapıyorsunuz o yüzden anlıyorum. doğurunca yazarım size
benim annemin desteği iki dakika bebeği sevmektir
öyle aman altını alayım, kızım iki dakika isini görsün diyen biri değil. kendisi her gün söylüyor nasıl totona güvenip cocuk yaptıysan öyle de bakacaksın diye
ki ben de defalarca söylediğim gibi beklemiyorum bebeğime bakmalarını veya bana ilgi göstermelerini. kaç yasında insanlar, herkesin baska derdi var yani. kücük cocuk değilim ki birilerine yıkayım yüklerimi.
zor gebe kalmamdan bahsetmedim. tabii ki her hamileyle aynı düzeydeyim. yani zor gebe kaldım diye bi ayrıcalık beklemedim?
sadece planlı bir sekilde gebe kalamadım. bu yüzden de mecburen ailemin yanına geldim. planlı gebe kalabilsem doğumu yaz veya bahar aylarına denk getirmeye calisirdim ki esimle kendi evimde yasayayım her seyi. prda doğursaydım da annemin vs gelmesini beklemiyordum. benim annem komşu sehrime düğüne geldiğinde bile benim yanıma gelmedi mesela
alınmadım cünkü beklentim yoktu. kadının işi gücü var, evde yaşlısı var.