Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inwallah ikimizede kismet olur o zamanhep burdaydim fakat yazmiyodum hepinizi yakindan takib ediyorum
Amin canim insallah hayirlisiyla. Ne kadardir evlisinn..?
Evet bu arada sinsi bizde baska sey
Ben cok konusmam sorarlarsa cevap veririm. Oyle yani artik.

Son düzenleme:
Mene 1ci gün üçün 10000 2ci gün üçün 5000 yazmışdı. 1ci gün vurdurannan 4 saat sonra elaqe yazmışdı. Düzdü ee vaxtı var. ALLAH özü qismet eliyecey inşAllah. Ama insan olsun isteyir. Başqalarının suallarından, yazıq yazıq baxışlarından, kimlerinse söz soxmalarından yorulur insan.

Memnun oldum canim, insallah sag elim basiviza, menim kimi hamiviz 3 cu bebiwe hamile qalasiz innnnnsshhhhhallllllllllaaaahhhhh!!!!!

duzdu yorulur adam. ama sen hemwe pozitiv ol. eyme bawini sual verilende uwaq haqda. "bizimki bahali uwaq olacaq de".zarafata sal. kiminse uchun doqmursan uwaqi. qaldi ki yaziq baxiwlara, menim "uwaqi olmursa kim neynesin onu" duwunceli insanlara hemwe yaziqim gelib. ki Allah o merhemeti o vicdani bele insanlardan esirgeyib.pis etmesin seni bele weyler. ichinde dawidiqin enerjiye, sene aid olana ve oz hislerine sahib chix hemiwe. icaze verme seni incitsinler. chunku soz soxanlar o deyerin sahibi deyil ki curetleri chatsin incitmeye

Bunları men de bilirem can. Ama bilmekle olmur. Sen 1 ildir evlisen. Hem de sende olub düşük olsa da. Yani qala bilersen inşAllah. Men de ele idim 1 ilim olanda.. ama biz uje 4cü ilimize keçdik. İnsan ister istemez yorulur.

Bunları men de bilirem can. Ama bilmekle olmur. Sen 1 ildir evlisen. Hem de sende olub düşük olsa da. Yani qala bilersen inşAllah. Men de ele idim 1 ilim olanda.. ama biz uje 4cü ilimize keçdik. İnsan ister istemez yorulur.
can allah komeyin olsun. esas odu bilirsenki ciddi problemin yoxdu. borulari yoxlatmisan? achiqdi her ikisi? pco yoxduda he?

Hatta kizimla 3 gun var aramizda keske biraz daha sikaydim disimi ayni gun kutlardik. Ama iste vakti saati geldi mi durduramazsin onu orda:)
Ben de martın 6-sı dünyaya gelmişim, Allah dünyasını deyişenlerimize rahmet etsin, rahmetli anneme hep diyordum. Kız anne iki gün daha dişini sıksaydın ya o zaman 8 martda doğardım, işte o benim elimde diyil derdi, Allah o zaman doğmanı istemiş derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…