- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #10.061
Ma şa Allah Şükür incitməsin.Şükür yaxşılıqdı canım. Yox bebişim incitmir maşaAllah.
Online ders keçirler yoxsa başladı mektebe?
Qaynanamgil qoyublar. Men dedim menimçün ferqi yoxdu ilk oğul nevevizdi üreyiviz istiyen adı qoyun. Qaynım teklif eledi, qaynanam yoldaşım çox sevdi, mene de dediler menimde çox xoşuma geldi. Nesilde de hamı şokdadı hamının da üreyi getdi bu adçun
Çox sağol canım Allah balavı saxlasın
Amin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İn şe Allahİnşallah canımAllah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canımmm gözün aydınŞükür yaxşılıqdı canım. Yox bebişim incitmir maşaAllah.
Online ders keçirler yoxsa başladı mektebe?
Qaynanamgil qoyublar. Men dedim menimçün ferqi yoxdu ilk oğul nevevizdi üreyiviz istiyen adı qoyun. Qaynım teklif eledi, qaynanam yoldaşım çox sevdi, mene de dediler menimde çox xoşuma geldi. Nesilde de hamı şokdadı hamının da üreyi getdi bu adçun
Çox sağol canım Allah balavı saxlasın
Yaaaa seninde mi oğlun oldu canım?Canımmm gözün aydınErkek anaları kervanına sen de katılmışsın. Çokkk sevindim. Güle güle büyüt yavrunu
Salam can necesen?. Day dime hamı yoxa çıxıb. Menim başım qarışıq olur çox vaxt, bura girmeye vaxtım olmurSalam qızlar necəsiniz, nə var nə yox. Niyə heç kim yoxdur buralarda, burda da korona var?
Salam can necesen? He çoxdandı yoxsan. Bebişin olub? MaşaAllah Allah saxlasın. Qızdı oğlan? Neçe aylıqdı?salam qizlar necesiz. axrinci defe ne vaxt bura girmiwem yadima gelmrbebewi olanlar olmuw, olan bebewler boyumuw ne gozel Allah isdyen hamiya qismet elesin inwallah
Çok tatlısın az kaldı ben de doğuracağım 1 buçuk ayaSalam can necesen? He çoxdandı yoxsan. Bebişin olub? MaşaAllah Allah saxlasın. Qızdı oğlan? Neçe aylıqdı?çox sual verdim diyesen
İnşallah canım sağ salim kucağına alırsınÇok tatlısın az kaldı ben de doğuracağım 1 buçuk aya
Şükür canım son zamanlar 37 haftalık olduİnşallah canım sağ salim kucağına alırsınnasıl gidiyor hamilelik?
Sen nasılsın minnoşun nasıl ?İnşallah canım sağ salim kucağına alırsınnasıl gidiyor hamilelik?
Yaxşılıqdır quzum, siz necəsiniz ana bala. Ehhh bizdə məktəb başlayıb, dərslərin çətinliyi bir yandan, Bismillah etməmiş xəstələnib qalıb evdəSalam can necesen?. Day dime hamı yoxa çıxıb. Menim başım qarışıq olur çox vaxt, bura girmeye vaxtım olmursende ne var ne yox?
Allah şifa versin canım bütün çocuklar aynı neredeyseYaxşılıqdır quzum, siz necəsiniz ana bala. Ehhh bizdə məktəb başlayıb, dərslərin çətinliyi bir yandan, Bismillah etməmiş xəstələnib qalıb evdəbir uşaq qripi tutur, bütün sinfə yayılır
salam can. gec gec girirem deye indi yazram. he qizim oldu, isdiyen hamiya qismetSalam can necesen? He çoxdandı yoxsan. Bebişin olub? MaşaAllah Allah saxlasın. Qızdı oğlan? Neçe aylıqdı?çox sual verdim diyesen
Yaaa canım benim. Güle güle büyüt bebeğini. Ne günlerden geldik bugünlere. Çok şükür. İsteyen herkese versin Allah.Salam can necesen?. Day dime hamı yoxa çıxıb. Menim başım qarışıq olur çox vaxt, bura girmeye vaxtım olmursende ne var ne yox?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?