• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 25 haziran olanlar haydi birlikte hissedelim paylaşalım bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beklemedeyim iki gün kala yaptım negetifti muhtemelen olurum çünkü hiçbir belirti yok zaten Agrida regli başlayınca başlıyor benim oyuzden iki gün geçsin tekrar test yaparım olmaz isen😀😀
Benim de öyle oluyor adetle birlikte ağrı başlıyor :)) şuan 1 gün gecikti ama pek umudum yok bugün gelir heralde diye düşünüyorum. Biz de eğer olmazsa 1-2 aya tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz canım sizde sorun neydi özel olmazsa? :)

Kızlar merhaba ben bugün doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir betana baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim soniç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar

Kizlar once yazmiştim sonucum böyle diye sonra 3 gün sonra adetime 8 gün kala tekrar kan verdim 0.100 çıktı sonra ben umudumu yitirdim zaten şimdi 26sında adet olucam ama yinede olmuşmudur diye düşünüyorum çünkü yumurtlama günüm belli değil akıntı yada baska yumurtlama belirtisi olmuyor ama 29 günde adet oluyorum herhangi bi belirtimde yok sizlerlwr ne durumdasınız

Kizlar once yazmiştim sonucum böyle diye sonra 3 gün sonra adetime 8 gün kala tekrar kan verdim 0.100 çıktı sonra ben umudumu yitirdim zaten şimdi 26sında adet olucam ama yinede olmuşmudur diye düşünüyorum çünkü yumurtlama günüm belli değil akıntı yada baska yumurtlama belirtisi olmuyor ama 29 günde adet oluyorum herhangi bi belirtimde yok sizlerlwr ne durumdasınız
Merhaba değerinde yükselme oldu mu acaba?

benim ilişkimin üzerinden 8-9 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım C tam pembe T de çok hafi pembe çıktı. kan testi verdim 1.20 çıktı. senin 1.20 olan değerin ne zaman artış gösterdi acaba? anıtlarsan çok sevinirim..

benim ilişkimin üzerinden 8-9 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım C tam pembe T de çok hafi pembe çıktı. kan testi verdim 1.20 çıktı. senin 1.20 olan değerin ne zaman artış gösterdi acaba? anıtlarsan çok sevinirim..
Canım ben test yapmamıştım ben genel cerraha muayene oldum orda ilac yazaktı gebelik var mı diye 1.6 çıktı sonra 4 gün sonra tekrarladim 0.100 çıktı gebelik yoktu yani kesin olarak sonra 1 hafta sonra adet oldum şimdide ovulasyin testi yapiyorum seninde muhtemelen negatif ama adetin gecikince tekrar et idrar yine silik çıkarsa ilk 5 dk da tekrar kan verirsin

Canım ben test yapmamıştım ben genel cerraha muayene oldum orda ilac yazaktı gebelik var mı diye 1.6 çıktı sonra 4 gün sonra tekrarladim 0.100 çıktı gebelik yoktu yani kesin olarak sonra 1 hafta sonra adet oldum şimdide ovulasyin testi yapiyorum seninde muhtemelen negatif ama adetin gecikince tekrar et idrar yine silik çıkarsa ilk 5 dk da tekrar kan verirsin

Onun üzerine 5-6 idrar testi yaptım hepsi silik çıkıyor her yaptığımda biraz daha netleşiyor. Kanda 12. Günde çıkıyor felan diyorlar ama anlamadım

Onun üzerine 5-6 idrar testi yaptım hepsi silik çıkıyor her yaptığımda biraz daha netleşiyor. Kanda 12. Günde çıkıyor felan diyorlar ama anlamadım
Aa netleşiyorsa vardir canim ozaman sen yinede kan testini tekrarla seni üzmek istemem ama inşallah kimyasal değildir

Merhaba kızlar nasılsınız
Bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakaladım ama değerlendirme şu şekil oldu pikler
1.gün pik oldu
2.gün tam anlamiyla pik oldu t cizgisi mosmordu akşama 2.ciyi yaptim silikleşti (bu günü çok değerlendirmek istiyodum ama aksilikler oldu eşim rahatsızdı)
3 gün silikleşti aynı 1. Gün gibi
Bizde 1ve 3. Günü değerlendirdik sadece şimdi bata 10 gün var daha çok merak ediyorum inşallah pozitifi görürüm