• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 25 haziran olanlar haydi birlikte hissedelim paylaşalım bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yok kanda çıkar bence yaptırabilirsin
Ayyy valla adet belirtilerimde var durum karma karışık zaten belirtilerin arasında adet belirtileri de oluyorda yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti şuan yarın 12 gün adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı zaten idrara 15. Gün falan geçiyor beklemedeyim valla 🦋

Merhaba kizlar benimde ucgun var sabah yaptım negatif artık carsamba olmazsam test yaparım olursada tüp bebeğe baslicam hayırlısı bakalım hakkımızda 😍🥰🤗

Takvime göre regl im gecikmiş görünüyor ama Ben 24 haziranı bekliyorum çünkü ovulasyon testi yapmadım 2 gün gecikmeli yumurtladım gibi düşünüyorum oyuzden çok umutlanmamakla birlikte heyecanla bekliyorum.. 🤲🏻 Bu ay bebek isteyeli tam 1 yıl oluyor...

Takvime göre regl im gecikmiş görünüyor ama Ben 24 haziranı bekliyorum çünkü ovulasyon testi yapmadım 2 gün gecikmeli yumurtladım gibi düşünüyorum oyuzden çok umutlanmamakla birlikte heyecanla bekliyorum.. 🤲🏻 Bu ay bebek isteyeli tam 1 yıl oluyor...
tatlım gelişme oldu mu durumla ilgili
Bugun test alicam bakalım yazarım sonucu inşallah güzel haberler verebilirim
inşallah cnm inşallah