Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Quzularım elin ağzı torba deyil tikək, danışmaq istəyən onsuz da nə olur olsun söz tapıb danışacaq, mən iki dəfə uşaq sala sala demişdilər sonduzdu mənə də asan deyildi bütün bunları eşitmək amma neyniyə bilərdim, onu deyənin ağlı, düşüncəsi də ora qədərdi

Ne didi hekim canım, neymiş problem?

Sabahınız xeyir gözellerim. Necesiz? Neynirsiz? Mesajlarınızın hamısını oxudum tek tek alıntılamadım day. Hamişlerinizden gözel xeberler var çox şükür herşey yolundaymış ele de olsun inşaALLAH sağ salamat alın bebişlerivizi qucağıvıza. Bürç meselesine gelende he burda biz 3 buğayıq :) Sinem, Ayten(ablişkom olan), bide men Nüşü canım menim de yoldaşım balıqdı. Yeni çox yaxşı tanıyıram balıqları :) anam da terezidi senin bebiş kimi
Mende ise genel olaraq son durum beledi.
Ayın 23ü xestelendim hemin gün az oldu qanaxmam ama sancım çox idi. 24ü qanama çoxaldı yani normale döndü. 25i yani dünen azaldı ve axşama yaxın bitti. Reglimin başı qaçıb.

Doğrudan, kişi balıqları bilmirəm. O da çox mərhəmətlidir və çox həssadır ? Mən eləyəm e aşırı dərəcədə öz də : (

Doğrudan, kişi balıqları bilmirəm. O da çox mərhəmətlidir və çox həssadır ? Mən eləyəm e aşırı dərəcədə öz də : (

Yox merhemetli deyil qeddardı üzü çöndü gözü heçkimi görmür. Ama çox duygusaldı dehşet özüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…