- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.321
tmm ataram ozelden heleki msj atmamiwam deye gorum neyniyiremKiz ozelden foto at gorum bende sana atarimbakida qalrsan?mendedr yanvarda 25 olacaq.sendede bebis ypxdi he?nece vaxtdi evlenmsen?
He elemi tebrikler.mende 8 aydi evliyem pko var yumutya tenbelliyi ueni baslamsam mualicryr hekim heleki yungul seyler yazib folik asit falan.bu ay adetim gelmedi test de eledim silik cxr 4 gun eledim tundlesmedi.aile quranan lap pozulub 8 ayda oz basima 4 defe ayb olmsam qalan iki aynan gelmr dermanla ancaa qtmm ataram ozelden heleki msj atmamiwam deye gorum neyniyiremhe bakida qalram. yox yoxdu mende toydan 1ay sora oldu ama zob hormonuna gore 3ayina girende inkiwafdan qaldi abort eletdirmek mecburiyetinde qaldim. 1ilimiz bu ayin 16si oldu
men raziMen de ele indi onu düşündüm. Randevulaşaq bir saat seçek. O vaxt hamımız online olaq. Hamı qoysun 10-15deq qalsın baxaq sonra götürek :)
pco varsa onsuzda nadir hallarda yumurtlama olur sende. hekim nezareti vacibdi sene ama heyif ki qaldiqin yerden uzaqdi xestexanalar.He elemi tebrikler.mende 8 aydi evliyem pko var yumutya tenbelliyi ueni baslamsam mualicryr hekim heleki yungul seyler yazib folik asit falan.bu ay adetim gelmedi test de eledim silik cxr 4 gun eledim tundlesmedi.aile quranan lap pozulub 8 ayda oz basima 4 defe ayb olmsam qalan iki aynan gelmr dermanla ancaa q
Niyə quzum, bebiş istəmir : ) tamam tamam susdum : ) bizə də haber et, görək bebiş necədir : )Hecne quzum hekime getmeye hazirlashiram,goyerti demeya bana
Yox day bu dəfə yatıb qalmayın, kız məni aparan olsa uçaraq gedərəm : )InshAllah yene danishdigki 5-6 da yola cixag bugunde yatib qalmasag yaxshidi
Doğrudan, əladır ki, duyduq duymadıq deməyin bacılar, psixoloqumuz varcan chox saqol.psixoloq olmali imiwem he chunki mende ele ixtisas psixoloqdu
men razi
Doğrudan, əladır ki, duyduq duymadıq deməyin bacılar, psixoloqumuz var
Soru banamı ? psikolok olan ben diyilim de ondan sordum : )selam canım o zaman beni de bir yorumlar mısın ?
yok ikinizi de aldım ki nerden o kanıya vardığımı görsün diye Madem psikolog beni de az yorumlasın:)Soru banamı ? psikolok olan ben diyilim de ondan sordum : )
He anladım : )yok ikinizi de aldım ki nerden o kanıya vardığımı görsün diye Madem psikolog beni de az yorumlasın:)
turk sisterimizselam canım o zaman beni de bir yorumlar mısın ?
sinsi bizde sakin pek kendinnen bahs etmiyen anlaminda quzum. ben ayri konuya yazmwdim ayten beni chekdi getirdi buraya azeri kizlar toplandik diye. iyikide getirmiwdoğrusu hardasan mı
tatlişsin seni de sevdim azeri sisterim:) sinsi hiç menle uyuşmuyor yalnız kuzumm :)
Biz burda gül kimi yaşayıp gidiyoz
sende durumlar nedir neden burdasın? çoluk çocuk var mıdır? hayat amacın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?