How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
duzdu yorulur adam. ama sen hemwe pozitiv ol. eyme bawini sual verilende uwaq haqda. "bizimki bahali uwaq olacaq :KK71::KK59::halay:de".zarafata sal. kiminse uchun doqmursan uwaqi. qaldi ki yaziq baxiwlara, menim "uwaqi olmursa kim neynesin onu" duwunceli insanlara hemwe yaziqim gelib. ki Allah o merhemeti o vicdani bele insanlardan esirgeyib.pis etmesin seni bele weyler. ichinde dawidiqin enerjiye, sene aid olana ve oz hislerine sahib chix hemiwe. icaze verme seni incitsinler. chunku soz soxanlar o deyerin sahibi deyil ki curetleri chatsin incitmeye
:KK9:

Quzularım elin ağzı torba deyil tikək, danışmaq istəyən onsuz da nə olur olsun söz tapıb danışacaq, mən iki dəfə uşaq sala sala demişdilər sonduzdu :KK51:mənə də asan deyildi bütün bunları eşitmək :KK51:amma neyniyə bilərdim, onu deyənin ağlı, düşüncəsi də ora qədərdi :KK51:

verdim. neqativ gosterdi. ki ayb. vaxtina kimi onsuzda testlerim getdikce solqunlawmaqa ve en sondakilar neqativ gostermeye bawdamiwdi.bilirdim neqativ chixacaq. prosta yoldawim chox direndi hekime gedek mende getdm analiz zad da verdim dedi 0 deyil ama 5e kimi neqativ sayilir yani hamile deyilsen. uje kimyasal olmuwdu mu, sonra mi pozuldu filan bilmedim. ve analizin axwami da xestelendim onsuzda. sora da dedim mualixe istemrem bidefe qaldimsa qalacam o encir kok suyunu yene ichdim. sonda yene ayb. geldi. ve tıpıw tıpıw hekime getdim:110:

Ne didi hekim canım, neymiş problem?

Sabahınız xeyir gözellerim. Necesiz? Neynirsiz? Mesajlarınızın hamısını oxudum tek tek alıntılamadım day. Hamişlerinizden gözel xeberler var çox şükür herşey yolundaymış ele de olsun inşaALLAH sağ salamat alın bebişlerivizi qucağıvıza. Bürç meselesine gelende he burda biz 3 buğayıq :) Sinem, Ayten(ablişkom olan), bide men :KK33: Nüşü canım menim de yoldaşım balıqdı. Yeni çox yaxşı tanıyıram balıqları :) anam da terezidi senin bebiş kimi :KK68:
Mende ise genel olaraq son durum beledi.
Ayın 23ü xestelendim hemin gün az oldu qanaxmam ama sancım çox idi. 24ü qanama çoxaldı yani normale döndü. 25i yani dünen azaldı ve axşama yaxın bitti. Reglimin başı qaçıb. :confused:

Sabahınız xeyir gözellerim. Necesiz? Neynirsiz? Mesajlarınızın hamısını oxudum tek tek alıntılamadım day. Hamişlerinizden gözel xeberler var çox şükür herşey yolundaymış ele de olsun inşaALLAH sağ salamat alın bebişlerivizi qucağıvıza. Bürç meselesine gelende he burda biz 3 buğayıq :) Sinem, Ayten(ablişkom olan), bide men :KK33: Nüşü canım menim de yoldaşım balıqdı. Yeni çox yaxşı tanıyıram balıqları :) anam da terezidi senin bebiş kimi :KK68:
Mende ise genel olaraq son durum beledi.
Ayın 23ü xestelendim hemin gün az oldu qanaxmam ama sancım çox idi. 24ü qanama çoxaldı yani normale döndü. 25i yani dünen azaldı ve axşama yaxın bitti. Reglimin başı qaçıb. :confused:
Doğrudan, kişi balıqları bilmirəm. O da çox mərhəmətlidir və çox həssadır ? Mən eləyəm e aşırı dərəcədə öz də : (

Doğrudan, kişi balıqları bilmirəm. O da çox mərhəmətlidir və çox həssadır ? Mən eləyəm e aşırı dərəcədə öz də : (

Yox merhemetli deyil qeddardı üzü çöndü gözü heçkimi görmür. Ama çox duygusaldı dehşet özüde

Back