• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niyə quzum, bebiş istəmir : ) tamam tamam susdum : ) bizə də haber et, görək bebiş necədir : )
Bebishe yox qiz bebishe gettim 1 ci gun 7 heftelikiydi 7-8 yazdi ureyini falan eshitdim ama ilk once basha dushmedim urek doyuntusudu ele bildim uzi xarabdi partliyacag indi lux lux lux bele edirdi buyudukce insan urek sesine benziyecekmish:),analizleri verdim sidiy qan sheker laxtalanma ne bilime hersheyide hersheyi verdim sen bilersen zobun novleri progesyron falan yaxshi cixdi bidene qanim azdi ona gorede shey yazdi lioxi,duphaston progestrona gore az deyildi normaliydi ama ishini garantilemek var inkishaf davam elesin die,bidene lioxi yazdi icinde fol mol qan artirici qarishig bir hindistan dermaniydi tapa bilmirdim :-) bidenede fultapon yazdi belinde qarninda yorgun olanda bidene duz bagirsag yoluynan qoy die

Son düzenleme:
Niyə quzum, bebiş istəmir : ) tamam tamam susdum : ) bizə də haber et, görək bebiş necədir : )
Bugunde zob hekimine getmishdim ziet pirt yoxladi hersheyi dedi zobun mashAllah gozel qalib falan filan bide sdntyabrin axiri gedecem hemde dietoloqdurda shirni yeme ushaga hecbir xeyri yoxdu ozuvu kokeldirsen dedi et goyerti agarti tvarok sud meyve terevez ye dedi bide dedi sumuylerin agrimir hemdd cox agriyir dedim diir he bu zobun defmani kalsini qurudur ona gore sumuylerin agriyir sumuy boshluhi dedi erimesi dedi els bishey olur ama indi anani yox ushagi dushunmeliyik hecbir derman olmaz sene dog sora ederik dedi..dedim bu illet bir omur boyu menle olacag?diir cox xestemdd ushag olandan sonra yoxa cixib gorek sende nolacag ama bashqa cur yox olmuyacag bu zobumum adinj dedi anadan gelmedi falan filan kstati Shukur hershey yaxshidi

Bebishe yox qiz bebishe gettim 1 ci gun 7 heftelikiydi 7-8 yazdi ureyini falan eshitdim ama ilk once basha dushmedim urek doyuntusudu ele bildim uzi xarandi partliyacah indi lux lux lux bele edirdi buyudukce insan urek sesine benziyormush,analizleri verdim sidiy qan yaxshi cixdi bidene qanim azdi ona gorede shey yazdi duphaston progestrona gore az deyildi normaliydi ama ishini garintilemek var inkishaf davam elesin die,bidene lioxi yazdi icinde dol mol qan artirici qarishig bir hindistan dermaniydi tapa bilmirdim :-) bidenede fultapon yazdi belinde qarninda yorgun olanda bidene duz bagirsag yoluynan qoy die
Allah sağlıqla qucağına almağı nəsib etsin quzum İn şə Allah, Amin. Hə hələ get gedə güclənəcək urəyinin səsi : ) adam bir təhər olur e hə, qarip hiss edir : )

Bugunde zob hekimine getmishdim ziet pirt yoxladi hersheyi dedi zobun mashAllah gozel qalib falan filan bide sdntyabrin axiri gedecem hemde dietoloqdurda shirni yeme ushaga hecbir xeyri yoxdu ozuvu kokeldirsen dedi et goyerti agarti tvarok sud meyve terevez ye dedi bide dedi sumuylerin agrimir hemdd cox agriyir dedim diir he bu zobun defmani kalsini qurudur ona gore sumuylerin agriyir sumuy boshluhi dedi erimesi dedi els bishey olur ama indi anani yox ushagi dushunmeliyik hecbir derman olmaz sene dog sora ederik dedi..dedim bu illet bir omur boyu menle olacag?diir cox xestemdd ushag olandan sonra yoxa cixib gorek sende nolacag ama bashqa cur yox olmuyacag bu zobumum adinj dedi anadan gelmedi falan filan kstati Shukur hershey yaxshidi
Allah kömək olsun, hə düz deyib ağartı qəşəngdir, hansı həkimdir canım, mənim də zobum var düyünlü

Allah sağlıqla qucağına almağı nəsib etsin quzum İn şə Allah, Amin. Hə hələ get gedə güclənəcək urəyinin səsi : ) adam bir təhər olur e hə, qarip hiss edir : )
Amin amin inshAllah istiyen herkese nesib olsun men ilkinde qulag asmagcun gedendenarfig yoxuydu ona gore budefe panos gedirdim az qala qorxudan bele shok kimk qaldim hecne die bilmedim kocamda cole cixmishdi cagirmaga mament olmadi tek cox heyecan kecirtdim

Can quzum biraz olar girdim oxuya bilmedim butun yazilari, nese qacirmisam? Seher analiz verdim, 2795 cixdi, basi cixan varsa da yazsin da necedi netice? Hekime 1 ci gun gedecem hele
Yox elə bir şey qaçırmamısan, sadəcə bizim burda bir qızımız da var idi Şəms bu gün bizləri sevindib çoxlu çoxlu bircə onu qaçırda bilərsən : ) quzum mən yaddan çıxartmışam e rəqəmləri

Allah kömək olsun, hə düz deyib ağartı qəşəngdir, hansı həkimdir canım, mənim də zobum var düyünlü
Mende diaqnozda reyhan mustafayevdi meslehetlo hekimdi men ondan elave nece hekime getdim ne prolaktinimi stabil sacliya bilirdiler ne zobumu ama bu yacshi edir raziyam..mende duyunlu falan deyil uzi kagizlarim tertemizdi ama qanda cixir zibil boyumeyen hecne elemiyem zoblaedandi zeherli falan deyil

sinsi bizde sakin pek kendinnen bahs etmiyen anlaminda quzum. ben ayri konuya yazmwdim ayten beni chekdi getirdi buraya azeri kizlar toplandik diye. iyikide getirmiw:KK36: chocuk yok daha 1kere kurtaj oldum Ekimde. hala da olmuyor. hayat amacim wimdilik chocuk yapmak:KK71:olsa iyi olurdu sabablar uyanmaya sebebimiz olsa iyiydi, koca iwde sikintidan dertleniyoz:confused:
Hmm yanlis anlamisim tabi olacak o kadar cozmedim demek:KK48:
Gecmisler olsun sana da Allah bilir zamanini cok da ustune dusmemek gerek biliyorsundur.
Evet bende kurtaj oldum bakalim simdilik beklemedeyiz hayirlisiyla olursa olur.
Evet iyi ki geldin gercekten hepimizi okuyup anladin tebrik ederim. :KK54:

Amin amin inshAllah istiyen herkese nesib olsun men ilkinde qulag asmagcun gedendenarfig yoxuydu ona gore budefe panos gedirdim az qala qorxudan bele shok kimk qaldim hecne die bilmedim kocamda cole cixmishdi cagirmaga mament olmadi tek cox heyecan kecirtdim
Caaan ay Allah, öyrəşəcəksən narahat olma, ekranda da bax maraqlı gəlir adama : )

Hmm yanlis anlamisim tabi olacak o kadar cozmedim demek:KK48:
Gecmisler olsun sana da Allah bilir zamanini cok da ustune dusmemek gerek biliyorsundur.
Evet bende kurtaj oldum bakalim simdilik beklemedeyiz hayirlisiyla olursa olur.
Evet iyi ki geldin gercekten hepimizi okuyup anladin tebrik ederim. :KK54:
inwallah ikimizede kismet olur o zaman:anneadayı:hep burdaydim fakat yazmiyodum hepinizi yakindan takib ediyorum:halay:

Mende diaqnozda reyhan mustafayevdi meslehetlo hekimdi men ondan elave nece hekime getdim ne prolaktinimi stabil sacliya bilirdiler ne zobumu ama bu yacshi edir raziyam..mende duyunlu falan deyil uzi kagizlarim tertemizdi ama qanda cixir zibil boyumeyen hecne elemiyem zoblaedandi zeherli falan deyil
Hə, quzum diaqnoz Əhmədlidəkin deyirsən ? Orda bir qohum da mənə demişdi endokrinoloq, bəlkə elə bunu deyirmiş. Yanında çox adam olur, növbə falan ? Bir də pis çıxmasın nə qədər ödəyirsən ?

Back