• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 25 haziran olanlar haydi birlikte hissedelim paylaşalım bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neden ertelendi. nerede yaptırıyorsun tüp bebeği cnm
Şişli.memorial ipek hocada cnm yumurtalarim iki tanesi diğerlerinden büyüktü başlamayı uygun görmedi bu ay kontrol edicek regli zamanı ona göre eğer tekrar böyle birşey olursa önden giden yumurta bulunursa eylüle kdr tedaviyle yapicakmis bakalım hayırlısı artık 😊

Merhaba Arkadaşlar,

bazı kadınlar için doğurganlık çok sıradan ve kolayken benim için ve benim gibi bazı kadınlar içinse ulaşması oldukça zorlu ve hassas bir süreç.
1,5 senenin sonunda sonunda çift çizgiyi görmek nasip oldu ama evladımla aramdaki bağ sadece 8 hafta sürdü. Kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. Bu sefer düşündüm ki benim gibi bu süreci zor atlatan hamileliği herşeyden cok isteyen yaralı ve kırgın kalplerimize birlikte derman olalım. Bat tarihini birlikte bekleyelim.
Cok geçmiş olsun. Ben de 3. Tup bebek denememde elhamdülillah keseyi gordum hatta kalp atışlarını dinledik. 13 haftaya kadar geldik cinsiyet öğrenmek için gittiğimde maalesef ciddi bir sorunla karşılaştık. Bebegimin bütün organlari disardaydi iman tahtasi ile gobek deliği arasi oluşmamış kapanmamisti. Takdir-i İlahi çok fazla doktor gezdik çözüm aradik yurtdisinda araştırdık ama heyet karari ile alinmasini uygun gördüler. 19 mayis da ayrıldık maalesef. Rabbim ol der olur. Bize düşen hamd edip dua ile beklemek. Veren de alan da Allah.

Cok geçmiş olsun. Ben de 3. Tup bebek denememde elhamdülillah keseyi gordum hatta kalp atışlarını dinledik. 13 haftaya kadar geldik cinsiyet öğrenmek için gittiğimde maalesef ciddi bir sorunla karşılaştık. Bebegimin bütün organlari disardaydi iman tahtasi ile gobek deliği arasi oluşmamış kapanmamisti. Takdir-i İlahi çok fazla doktor gezdik çözüm aradik yurtdisinda araştırdık ama heyet karari ile alinmasini uygun gördüler. 19 mayis da ayrıldık maalesef. Rabbim ol der olur. Bize düşen hamd edip dua ile beklemek. Veren de alan da Allah.
Aynen öyle rabbim ne eylerse güzel eyler. Bana nasip etti 2. kez hamile kaldım çok şükür kalbini de duydum ama rabbimin takdiri 2. bebeğimi de kaybettim. kürtajım çok zorlu oldu kanamam çok oldu 15 gün içinde tekrar kürtaj oldum bu sefer bayılmadan zor bir süreçteyim 20. günüm hala kanamam var içeri de hala alınamayan pıhtılaşmış kan var rabbim tez zamanda şifamı nasip eder inşallah önce bize sağlık nasip etsin sonrasında da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah. Evladım olmazsa yuvadan almayı düşünüyorum. öyle çok anne bekleyen bebekler var ki

Aynen öyle rabbim ne eylerse güzel eyler. Bana nasip etti 2. kez hamile kaldım çok şükür kalbini de duydum ama rabbimin takdiri 2. bebeğimi de kaybettim. kürtajım çok zorlu oldu kanamam çok oldu 15 gün içinde tekrar kürtaj oldum bu sefer bayılmadan zor bir süreçteyim 20. günüm hala kanamam var içeri de hala alınamayan pıhtılaşmış kan var rabbim tez zamanda şifamı nasip eder inşallah önce bize sağlık nasip etsin sonrasında da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah. Evladım olmazsa yuvadan almayı düşünüyorum. öyle çok anne bekleyen bebekler var

Allah acil sifalar versin. Isini iyi yapabilen doktor bulmak da cok zor artık.Dediğin gibi önce sağlık. Sonrasi nasip. Rabbim gonlunden geceni hayırla nasip etsin.cok gecmis olsun