Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Benim de canim sikildi. Amerikan emperyalizmine destek vermede hicbir millet bizim millet kadar istahli degil. Cok yazik ustelik dunya Bu halde iken.
İphone değilde diger markalar olunca incilerimi dökülüyor anlamiyorum.
Paran varsa durumun müsaitse alırsın ona bir şey demiyorum ama iphone alacagim diye bugun bilezik satan yarin böbreginide satar

Koca ve koca ailesinden geçinecek her zamanki gibi. Millet " ufak da olsa bir toprağım olsun, çadır kurar yine otururum" diyerek kıyıda köşede zar zor biriktirdiği altını bozdurup tarla falan alıyor. Konu sahibi ise ne yapıyor?

Sırf iphone almak için 5- 6 ay çalışan insanlar olduğu öğrenip hayret etmiştim, yazık!
Bir şeyi alamıyorsan o şey senin için üretilmemiştir diye bir söz okumuştum.
Paran varsa istersen 20 tane al kimse bir şey diyemez ama ilerde bu insanlar çocuk sahibi olacaklar, çocuğun masraflari olacak hepsini gectim dediginiz gibi başını sokacak bir dam yada ilerde sana kâr olarak dönecek bir şey al bari.
Ben evin kredisini kapatmak için bozmustum birazini şimdi elimde olsa 700 bin kadar edecekti.
Bunun yerine evet evin degerlendi kaybim yok ama boyle devulasyon olacagini bilseydim 1.300 lira ile marketten bir poset dolduramayacagimi tahmin etseydim bozmazdim.

Yorunlara gulerken xiomi telefonuma noodle suyu dokuldu 🙈🙈ödüm koptu bozulacak diye 😂😂
Benimkide arada ekran pır pır ediyor insallah gozum bozulmuştur diyorum zira bir telefona maksimum 5 binden fazla para verecegimi bilmek beni huzursuz ediyo

Anne bu alır istediğini el kızına ne .
El kızı ne demek ya nasıl bir zihniyetiniz var siz de kadınsınız.
Tam bir ortalık karıştırıcı kaynana yorumu gibi yorumunuz.
El kızı dediğiniz adamın nikahlı karısı. Her ne kadar kabul etmekte zorluk yaşasanızda adamın birincil ailesi konumunda artık. Ve adam karısına sormuş ne yapalım diye.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Ne desem bilemedim. Bu bizim milletteki son model iphone takıntısı ne acaba, bakıyorsun kira ödeyemeyen insanların elinde son model telefon var. Zengin insanlara bakıyorsun, 4 yıl önce aldıkları telefonları kullanıyorlar. Kirasını zor ödeyen kvden para kaçıran insanlara bakıyorsun hayalleri son model iphone almak vizona bak ya rabbi. Kime neyin havasını atacaksınız acaba. Bilezik satıp iphone mu alınır hanfendi??
Neyse uzatmayayım. Sizin gibi geline öyle kaynana yakışır. Eşiniz önceden söz vermiş madem. (Kaldıysa) Diğer bileziklerinizi de satıp bir iphone 16 pro da kayınvalidenize alıverin.

Bak ben alta yazdım devamında ne yapacağını 🤣 borcu var ama olsun. Bi tanesini daha bozdurur dyson süpürge saç mevzusuna gider böyle böyle yer bitirir
Ahaha tam aklımdan geçmişti, bugün iphone diye tutturup bileziğini satan yarın dyson saç şekillendiriciyle süpürgesini de ister. Altlarındaki arabaya kadar satar böyle böyle

Evlenmiş barklanmış kazık kadar insanların da ailesinden araba kabul etmemesi lazım. Kayınpederi altlarına araba çekerken iyi ama kayınvalide oğlundan telefon isterken kötü. Bence eşine sorma sebebi bir bilezik de annem için bozduralım demek. Doğum günü çocukları gelecek hediyelerle hayaller kurar, bu evli çiftimiz de takılacak altınlarla planlar yapmış. Ne adam sözüne sahip çıkıyor ne de konu sahibi ayağını yorganına göre uzatıyor. Kira ödeyen insan en pahalı en son model telefon için bilezik bozdurmuş şaka gibi.
Ben detaya inmedim ve detayını bilmiyorum burda son yazılana göre yorum yaptım , böyle bişey varsa elbette haklısınız.

Ayranınız yok içmeye gibi olmuş
Tabi ki sizin bilezikleriniz istediğiniz gibi harcarsınız ama eviniz kira ülke durumu belli
Yârın ihtiyacınız olur ona kullanabilirsiniz

Maddi durumu çok iyi olmayan insanların elinde pahalı telefonlar olması bana hep incelenmesi gereken sosyolojik bir durummuş gibi geliyor

Sanki o telefonla var olunuyor
Ben de varım burdayım gibi
Değişik
Çıkar telefonu diyen amcalar neden geldi aklıma 🤣🤣🤣

İslam hukukuna göre aldığınız mehri bozdurup Amerikan emperyalizmine sağladığınız katkıdan dolayı Hristiyan âlemi size minnettar.
Ahahahahahah ay bu çok iyiydi üstelik mehir boşanınca veya eş vefat edince alınır

Ohhh valla kebab hayat

Yeni evli kirada oturan ve kv si telefon istediği için durumumuz yok diyen biri… Düğünde takılan bileziklerinden bozdurarak kendisine iphone 16 pro mu alıyor…

Valla çok iyi şirketlerde çalıştım. İyi paralar kazandım.
Kenara altın ve nakit attım ama asla iphone almadım.
Evlendim kocam aldı.
Onu da kendi kendi maaşı, birikimimiz vs den asla aldırmazdım, bitcoinden kazandığımız para ile aldık.

Hep derim parayı kullanmak, değerlendirmek, sınırını bilmek, standartlarını yükseltmek akıllı insan işidir…

Kv çiğinize de bir telefon alın bence…
O da bir şey mi arabayı da kayınbabaya kitlemiş

Az önce anneme "yeni dövme yaptıracağım, altın bozdursak olur mu" dedim de "kafayı yedi bu kız" diye baktı yüzüme. Diyemedim ki konu sahibi aklıma girdi ahsfhs

Back
X